PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!
Raspunsuri - Pagina 10
mamaruta spune:
s-a facut "tam tam" in 90' din cauza asta s-a si retras, dar l-a chemat iliescu inapoi
joxy spune:
Nu s-a asteptat pana acum.. AICI discutia este acum, despre acest lucru. PF Teoctist (Dzeu sa-l ierte, ...daca vrea) este subiect de discutie de la Revolutie incoa`.
...si de fapt eu nu am vazut aici injurii.
S-a plecat de la iertarea pacatelor, o discutie intre "habotnici", cum a zis cineva, (eu as zice "un pic de fanatism religios") si ceilalti deschisi dialogului, care nu-l vad pe raposatul Teoctist ca fiind Sfant.
Inca nu vad motiv de cearta sau suparare.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
april spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
s-a facut "tam tam" in 90' din cauza asta s-a si retras, dar l-a chemat iliescu inapoi
eu ma refeream la tam-tam pe forum, aici
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by Marilena12
...
Am obosit sa tot aud aberatia asta pusa cu atata emfaza pe seama bisericii ortodoxe sau a Scripturii.
Marilena, te-as ruga sa fii mai atenta la exprimari. Nu ai de unde sa stii tu ce e in mintea celui cu care porti un dialog, cum ii este vorbirea, comportarea. Nu pune etichete asa de usor, te rog...
Ce-mi place cand incep sa se faca etichetari! Nu poti sa ai alta opinie ca se si incepe cu aruncarea lor... Si aici ma refer la : "rautate, ura, nestiinta, lipsa de respect..."! Wow!!!!
EMFÁZ#258;, s.f. Atitudine nenatural#259;, preten#355;ioas#259;; afectare în scris, în vorbire, în comportare. – Din fr. emphase, lat. emphasis.
Sursa: DEX '98
Asta pentru ca ai subliniat cuvantul.
In alta ordine de idei, credeam ca este evident ca nu am facut referire la cineva anume ci mi-am exprimat parerea despre o tendinta pe care o observ de multa vreme, si care pentru mine a devenit deranjanta. Asa ca nu iti inteleg reactia, nu vad cui si ce fel de eticheta am pus, nu am jignit pe nimeni si nici nu ti-am adresat tie ceva la acest topic.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
hannen spune:
Mie una mi-e indiferent ,ca odata si odata toti ne ducem ,nu-i nici unul vesnic(si mai avea si 92 de ani ,ehee sa zica sar`na ) da` nu va inteleg deloc de ce sunteti asa indurerate de moartea lui.
Ce va facea,va ajuta intr-un fel?Facea nush ce acte de caritate sau mai stiu io ce?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
cl spune:
Marilena, si inca:
EMFÁZA; f. 1) Lipsa de naturalete si simplitate in comportare si in vorbire; atitudine nenaturala si pretentioasa, manifestata in vorbire si în comportare. 2) Folosire abuziva sau deplasata a tonului declamator #351;i a stilului elevat. 3) Tendinta in limba constand in exagerarea unor trasaturi fonetice sau morfologice. [G.-D. emfazei] /<fr. emphase, lat. emphasis
EMFÁZA; s.f. Exagerare, pretiozitate, ingamfare, afectare (în scris, în vorbire etc.).
Daca tie ti se pare ok ...
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by aprilquote:
Aberant, nu poti sa discuti toate subiectele foste, actuale, viitoare pe forum
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by joxy
S-a plecat de la iertarea pacatelor, o discutie intre "habotnici", cum a zis cineva, (eu as zice "un pic de fanatism religios") si ceilalti deschisi dialogului, care nu-l vad pe raposatul Teoctist ca fiind Sfant.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Cu respect, draga G., dar nu trebuie sa fii nici habotnic, nici fanatic religios, ca sa spui Dumnezeu sa-l ierte! la priveghiul unui mort, ci doar un elementar bun simt si o atitudine cat de cat crestineasca. Asta nu inseamna ca il treci in randul sfintilor, va zburda mintea mult prea departe.
La Dumnezeu multe lacasuri sunt... Sa nadajduim ca va vi loc pt fiecare dintre noi acolo!...
Asta pt cine isi doreste...
april spune:
quote:
Originally posted by mamarutaquote:
Originally posted by aprilquote:
Aberant, nu poti sa discuti toate subiectele foste, actuale, viitoare pe forum
dar acum se poate, nu?
de ce nu in urma cu o luna, un an?
de ce doar cand a murit?
hai sa nu-i judecam noi ca are cine sa ne judece pe noi toti.