Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 18
lore03 spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Lore, incearca sa-i spui totusi...cumva tot te 'aude' sigur o sa te ajute sa-i vorbesti...
ce i-ai spune lui Vio?
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Da Maria chiar vorbesc cu el si din momentul in care mi-am revenit din soc am inceput sa ii scriu intr-un jurnal ca si cand el citeste ce eu ii scriu si sunt sigura ca el vede ce scriu eu.Ideea era ca as vrea sa fiu fata in fata cu el.Dar oricum faptul ca ii scriu ma ajuta mult .Altfel cred ca as inebuni.
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Laina spune:
ehe...Lore, bine ai venit in clubul nebunelor! Cum sa zic...nu stiu..dar poate pentru ca au trecut doi ani deja, am fost silita sa trec prin mai toate starile post-pierdere. Iar acum...uite ca la ideea cu jurnalul nu ma gandisem, la mine e prin viu grai si prin gand-express...cred ca n-am suficienta rabdare sa scriu (dincolo de faptul ca scriu uraaat!) Da. Deci asa. Ne rezervam salon la aia-cu-halate-albe?...
lore03 spune:
quote:
Originally posted by Laina
ehe...Lore, bine ai venit in clubul nebunelor! Cum sa zic...nu stiu..dar poate pentru ca au trecut doi ani deja, am fost silita sa trec prin mai toate starile post-pierdere. Iar acum...uite ca la ideea cu jurnalul nu ma gandisem, la mine e prin viu grai si prin gand-express...cred ca n-am suficienta rabdare sa scriu (dincolo de faptul ca scriu uraaat!) Da. Deci asa. Ne rezervam salon la aia-cu-halate-albe?...
Ma bucur se vad ca mai scrii.Imi place ca esti o persoana cu umor.Si cu rezervarea sa mai lasam poate nu-i chiar asa grav.
Nici eu nu scriu foarte frumos dar ma ajuta extraordinar,cand am o problema ii scriu si ma mai linistesc.Si Laura ma ajuta foarte mult,cand plang vine ma mangaie si imi zice "mami dar eu te iubesc"si imediat imi revin .
Te pup si sper sa te vad postand mai des la acest subiect
Laina spune:
ce ne-am face daca n-am mai rade din cand in cand?...Hmm...noi erammai morbizi asa..si cu Daniel vorbisem despre cum am vrea sa reactioneze cei din jur daca unul dintre noi ar pleca. Si concluzia a fost ca NU, nu vrem sa lasam in urma soareci inecati si inundatii, si alte alea de genu (negru oricum purtam si asa), ci vrem sa ne aducem aminte cu drag si ras de cel plecat. De-aia am facut noi (prietenii care ramasesem atunci) un fel de...slujba alternativa, care a semanat foarte bine cu un fel de chef-nebunie, cu muzica tare, am baut incinstea lui (mereu era un pahar si pentru el)...iti imaginezi tu. Si acum, de fiecare data cand ma pocneste cate un acces de melancolie, mi-l imaginez ca ma injura si ma apostrofeaza sa ies din "blegeala". Acu, nu stiu ce imagine ai tu despre el, dar el nu era depresiv tot timpul, avea si caderi, desigur (poate nici eu n-am stiut atunci sa fiu si psiholog etc, poate avea nevoie si de asta), dar putea sa fie si de un umor teribil
lore03 spune:
Laina sincer am citit povestea care ai postat-o tu despre Daniel dar nu am inteles-o foarte bine(scuze).Sigur nu trebuie sa fii tot timpul depresiv este de ajuns sa ai odata o cadere ,asta este viata.Si eu m-am gandit cand a murit Vio ca poate ar fi mai bine sa mor .Dar fata ma tine aici in lumea asta.
Si pana la urma ce conteaza parerea celorlalti despre ei ,important este ce parere avem noi cei care ii iubim si care am insemnat ceva pentru ei.
Cand plang imi aduc aminte cum radea Vio de mine si zicea prea plangi tu pentru toti,si prieteni ,si dusmani si straini(mai plang si eu la filme),el nu plangea niciodata.Dar nu putem fi toti la fel .
Eu sunt o plangacioasa ,o panicosa tot ce este mai slab pe lumea asta s-au adunat in mine si el era puterea mea.
iris77 spune:
si mie imi lipseste zilnic MAMA,sunt 6 ani de cand nu ne/a mai sarutat obrazul, 6 ani de cand nu am mai fost alintati ...doar asa cum facea mama, 6 ani de cand nu am mai ras cu atata pofta cum o faceam alaturi de mama, 6 ani de cand nu am mai mancat ..mancare ca la mama acasa, 6 ani de golllllllll, un gol imens in suflet, mai ales cand ma gandesc ca nu a avut sansa de asi cunoaste nepotii..macar o clipa!!!
dar exista AMINTIRILE pe care nu le poti uita cum mergeam duminica cu mama la matineu, cat de inteleapta era mama in situatii delicate, ce putere avea mama de a trece peste greutatile vietii...fara ca noi sa observam!!!
noroc ca o visez destul de des si at peste noapte vitza mea renaste pentru cateva clipe!!
atat pot sa spun pt moment ....
MAZAREL asa obisnuiam sa o alintam pe mama TE IUBIM !!!
gonghy spune:
Fetelor ce bine ca e subiectul asta sa ma pot descarca si eu aici.
Am mai scris aici dar azi m-am trezit cu o intrebare.
Dupa cum v-am mai spus bunicul meu a murit acum 2 ani in nov si bunica mea acum 1 an tot in nov.
Luna noiembrie e o luna foarte,foarte trista pt mine ca in aceasta luna i-am pierdut pe amandoi bunici ai mei,care pt mine au fost mai mult decat bunici.Eu le spuneam mami si tati.
De cand au murit amandoi,oooffff iar ma inunda lacrimile la calculator ii visez aproape in fiecare seara,ba pe unul,ba pe celalalt sau chiar pe amandoi impreuna.
Azi noapte i-am visat din nou.
Se facea ca eram toti trei in bucataria unde locuiau ei si imi tot spuneau ca cine mi-a spus mie ca ei au murit??
Si eu le spuneam ca tata iar ei se uitau asa intrebatori la mine si mi-au spus ca nu e adevarat,ca ei sunt vii.
Si plangeaaaaammmm de numa,in hohote.
M-am trezit dimineata cu perna uda si lacrimi in ochi.
Acum ce vreau eu sa va intreb pe cele care stiti ce reprezinta visurile.
Ce inseamna asta ca ii tot visez atat de des??
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
lore03 spune:
Nu ma pricep la vise dar pot sa-ti spun ca si eu cand il visez pe sotul meu tot asa imi spune si el ca nu este mort,ca traieste.
Poate ca in subconstient noi refuzam moartea lor sau poate ca ei chiar traiesc dar in alta lume si ne vom intalni cu ei cand o sa ne vina timpul.
Se zice la tara(sat)ca atunci cand visezi pe cineva sa ii dai ceva de pomana.Acum depinde ce religie esti,ca la catolici nu se da pomana.
Sper sa te fi ajutat intr-un fel,daca nu cauta la interpretare vise ,cu toate ca din punctul de vedere al biserici este pacat sa crezi in vise.
cristetil
Laina spune:
iris e bine, ne intalnim noi cu ei..
gonghy, sincer, eu cred ca visele astea izvorasc din faptul ca te gandesti foarte mult la ei, la ei ca si cum ar fi in viata, la ei fiind in viata pentru tine. e bine, si esti norocoasa.
ati vazut filmul What Dreams May Come, cu Robin Williams? daca nu, chiar va invit e relevant.