Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 19
Crinutz spune:
Azi e 22. Se implinesc 8 luni. Draga mami, te iuebesc sa stii si imi doresc sa fii bine acolo unde esti si sa nu iti para rau ca nu esti cu noi. N-as suporta gandul ca esti suparata sia colo. Ti-a ajuns suferinta pe care ai indurat-o pe pamant.
eterne pt tine draga mea.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Laina spune:
crinutz, nu mai plange ca o intristezi si pe ea. uite-o cum te "gadila", doar-doar ti-o smulge un zambetel acolo, jucaus pe la coltul gurii. Ea zambeste si pentru tine, te dezmiarda si te vegheaza.
pentru tine
ingres spune:
Dragul mamei, mi-e foarte dor de tine si te iubesc enorm.
Te-am visat plangand la spatele meu...m-a tulburat atat de mult acest vis, atata parere de rau aveai in priviri...oare ce faci ,Mihai?
Ti-e dor si tie de mama? Atat ma gandesc... oare ce faci?
Ooof, Mihai, mi-e foarte dor de tine.
Stii ce zi e maine? sunt sigura ca nu ai uitat!
Te astept in vis, Mihai...dar vreau sa te vad fericit!
Te pupa,mama.
Laina spune:
ingres draga mea fii tu linistita, ca se va simti si el mai bine. Crezi ca ei nu ne simt? eu cred ca lui ii pare rau ca te vede triiista si plangand... ia incearca sa-i zambesti tu prima, sunt sigura ca-ti va intoarce zambetul. Sunt sigura. E si el mic si i-e dor de tine...
Am sa-l rog pe Daniel sa mearga la el, sa-l ia de mana si sa aiba grija sa nu se piarda.
Te iubesc si te imbratisez
lore03 spune:
Of ,draga Ingres ,ce greu trebuie sa-ti fie.
Nici nu stiu ce sa-ti spun ,pentru ca nici mie nu stiu ce sa-mi spun.
Dar de un lucru fii sigura ,Mihai este acum un ingeras care sigur te priveste.
Pentru tine iar pentru Mihaisi
cristetil
Laina spune:
de n-ar mai exista muzica...ce usor ar fi...mi-e dor de tine, fir-ai tu sa fii de....
La naiba, ce vrei? ce vrei sa fac? vino inapoi...nu stiam..daca as putea schimba trecutul, as face-o...iarta-ma...mi-e dor de tine...
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
Ieri, 22 sept, s-au implinit 7 luni de la disparitia mamei mele. Cu o noapte inainte am visat-o, a fost un vis lung cu ea , ceea ce nu se intampla prea des. M-am trezit fericita ca am vazut-o. Imi amintesc cum era anul trecut pe vremea asta, cate sperante aveam si cate dezamagiri, toate in acelasi timp, insa nu credeam ca va urma un dezastru. Oricum viata mea e data peste cap si din ce in ce ma simt mai ravasita si fara chef de nimik. Nu stiu daca e urmarea a tot ceea ce s-a intamplat in ultimii 4 ani cert e ca ma simt tare aiurea, lipsa asta de viata, dezimteresul fata de tot nu sunt bune.
Dar hai sa nu ma mai plang atat...voi cele care v-ati pierdut copii si sotii cu siguranta va simtiti si mai rau. Poate sa iti pierzi parintii sta in firea lucrurilor (nu inseamna ca e mai usor) pe cand sa iti pierzi copii e ingrozitor.
Crinutz, nu stiu daca ti-am mai spus dar nu stiu gindesti exact ca mine.Si eu o visez pe mami meu inainte de a se implini 6, 7, 8 , luni sau inainte de mosi , ceva..nu stiu stiti cum se spune ca cere de pomana.Mie mi-e foarte greu aici sa du de pomana.Nu ma ot duce la usa indienilor ca nu as sti cum sa le explic.Se apropie data de 11 noiembire, 9 luni de cind scumpa mea nu mai e cu mine.Off tare mi-e dor nu mai pot, ma sfisie durerea nu mai stiu cum s-o potolesc.Eu in general o visez frumos, foarte foarte frumoasa, de cele mai multe ori fericita, zimbind.O singura data am visat-o tipind la mine.Ma pusese sa iau bilet la teatru , film nu mai stiu ce si nu a mai vrut sa mearga si eu tot ii spuneam ca nu mai poit sa duc biletele inapoi si ea spunea NU, NU, NU Numai asta repeta.Si m-am trezit lac de apa, bocind ca asa am chinuit-o ultima saptamina sa manince si ea spunea NU, NU Nu mai vreau.Off mamicutzo , ce dor mi-e de tine.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
lore03 spune:
Astazi Vio face 20 de ani de la terminarea liceului si are loc intalnirea cu colegii.Colegii m-au sunat ca vor sa vina la cimitir si sa ne intalnim acolo.Imi este foarte greu sa ii vad pe ei in viata iar el acolo in pamant.Ma doare sufletul cand vad cum altii sunt bine iar el nu mai este .DE CE?Din nou aceeasi intrebare.
Saptamana viitoare este 1 noiembrie ,ziua mortilor la noi la Timisoara.Iar eu am inceput sa lucrez si nu prea mai am timp sa merg la cimitir asa des.Imi este foarte dor de el.
Salutari la toate fetele , Dumnezeu sa ne dea putere si sa aiba grija de sufletele celor plecati la el.
cristetil
Laina spune:
Crisa, Crinutz sunt alaturi de voi
lore, mi se pare foarte frumos ce vor sa faca colegii lui. si...poate o sa ti se para super aiurea ce zic eu acuma, crede-ma ca nu vreau sa te supar, dar incearca sa nu te gandesti ca el este acolo in pamant. El nu este acolo. E cu tine, decat ca nu poti sa-l vezi. O sa se bucure daca o sa ciocniti un pahar si pentru el.