Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 20
lore03 spune:
Asa este Laina ,Vio nu este acolo in pamant,
sufletul lui este in cer.Dar am zis asa metaforic
vorbind.Astazi am o zi foarte proasta .Simt ca cedez
nervos.Poate ar fi bine sa merg sa vorbesc cu un psiholog.
Sunt atat de singura si nimeni nu ma intelege.Toti asteapta
de la mine atat de mult,iar eu chiar nu mai pot ascunde
cat de greu imi este .
Am asa mare nevoie de el ,doar Vio ma intelegea ,restul
asteapta tot eu sa ii ajut pe ei.Sunt asa suparata.Nu mai
pot,chiar simt ca nu mai pot
cristetil
Laina spune:
te cred, lore. dar tu trebuie sa fii tare DOAR pentru Laura. ceilalti...bafta, mama. chiar nu te jena sa le zici exact ceea ce simti, iti va face bine.
O discutie cu un psiholog sigur nu o sa-ti strice, si eu am de gand sa incep oleca de terapie cat de curand.
oricum....crede-ma pe mine, care n-am spus in viata mea deschis ceea ce simt....nu-i bine asa. lasa-i pe ceilalti. poarta-te asa cum simti.
Pupa Laura din partea mea.
Crinutz spune:
Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Crisa, laina, Lore sper sa va tineti si voi tari si sa trecem toate cu bine de necazuri. Of, ce greu e! Se apropie sarbatorile...e prima oara cand nu-mi doresc sa vina Craciunul. Nu vreau! In fiecare an am petrecut toti de Craciun la ai mei, cu totii, mamica mea facea de toate pt noi, punea masa cu farfuriile cele mai frumoase, cu paharele care imi placeau mie si pe care nu le punea decat la ocazii speciale, facea mancare buna si prajituri si era mereu atenta sa fie de toate pe masa. Anul trecu in ajunul Craciunului se simtea cam rau si totusi a facut o groaza de mancare si parajituri, a stat in picioare....Asa facea mereu, nu se odihnea cat trebuie, numai muncea ca sa avem sarbatori frumoase. Acum cine sa mai faca toate astea? Saracu' tata, e si el asa de trist dar nu ne arata mereu. Dar ce o fi si in sufletul lui numai el stie. Deci nu vreau sarbatori anul asta cel putin. Poate la anul va fi mai usor un pic.
crina
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Laina spune:
of Crinutz drag! poate faceti voi toate chestiile astea frumoase in amintirea ei ca sa-i aratati si ei ca o tineti cu voi, ca va bucurati de lucrurile care va faceau placere impreuna...Nu stati singuri, o sa va fie mai greu si voua, celor ramasi, si ei sa va vada tristi...
Ingres, tu cum esti? draga de tine, a trecut si ziua asta...m-am gandit la voi toata ziua si pentru Mihai!
gonghy spune:
Lore si eu spun la fel ca Laina gandeste-te ca e cu tine,ca atunci cand ve-ti fi cu totii acolo la mormant el va fi langa tine si se va bucura mult de ce a-ti facut pt el.
Si mie imi va fi foarte greu sa merg joi la cimitir dar dupa cum am mai spus ii stiu pe bunici aproape de mine nu acolo jos.
Fii tare draga mea!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Crisa, laina, Lore sper sa va tineti si voi tari si sa trecem toate cu bine de necazuri. Of, ce greu e! Se apropie sarbatorile...e prima oara cand nu-mi doresc sa vina Craciunul. Nu vreau! In fiecare an am petrecut toti de Craciun la ai mei, cu totii, mamica mea facea de toate pt noi, punea masa cu farfuriile cele mai frumoase, cu paharele care imi placeau mie si pe care nu le punea decat la ocazii speciale, facea mancare buna si prajituri si era mereu atenta sa fie de toate pe masa. Anul trecu in ajunul Craciunului se simtea cam rau si totusi a facut o groaza de mancare si parajituri, a stat in picioare....Asa facea mereu, nu se odihnea cat trebuie, numai muncea ca sa avem sarbatori frumoase. Acum cine sa mai faca toate astea? Saracu' tata, e si el asa de trist dar nu ne arata mereu. Dar ce o fi si in sufletul lui numai el stie. Deci nu vreau sarbatori anul asta cel putin. Poate la anul va fi mai usor un pic.
O Doamne Crinutz, asa cu mare drag citesc postarile tale si de fiecare data EXACT aceleasi lucruri trairi.Exact asta vorbeam cu sotul meu , ca tare sarbatori triste o sa mai am.Oricum eu sint aici , dar ma gindesc la tata.Mama era o gospodina desavirsita facea totul ca la carte, acum o sa fie pustiu. Am prins pastele anul trecut acolo, mama nu mai era am incercat sa fac de toate asa cum facea mama , am fost terminata de oboseala, rupta.Abia acum am inteles prin cita munca trecea mama mea de fiecae data.
Aici nu o sa mai am clar chef de nimic.Mi-aduc aminte ca in primul an cind am venit aici soacra-mea era super suparata ca era primul an fara socra-miu, au fost despartiti si asa zile fripte mi-a mai facut de nu va spun.Am cumparat pom a inceput sa zbiere ca ce-i trebuie ei pom , ca ea are sufletul otravit ca nu e ''tati'' acasa..ce sa va mai spun ca am incercat totusi sa fac pom si a venit si s-a uitat intr-o scirba la el..''asta-i pom'' ?Am stat dupa ora 12, 15 minute dupa fundul ei sa dea noroc cu noi, in final a trebuit sa ne ducem noi la ea sa dam noroc nici nu s-a ridicat de pe scaun.Ce sa mai clipe de cosmar.Eu eram la fel de trista , ca si ea dar nu am imprastiat cu otrava in jurul meu doar pentru ca eu nu aveam familia cu mine sau ..ce sa mai.Ma gindesc ca nu o sa mai fie nimeniiiii in viata mea ca mama mea...poate doar copilul meu sa mai aiba o importanta asa mare.
De fiecare data cind sint trista si am un necaz incep sa pling si sa vorbesc singura si sa o intreb de ce m-a lasat? Aveam vreodata vreo nelamurire , aveam un necaz ea totdeauna gasea o rezolvare.Nu mai pot sa rezist , nu mai fac fata fara ea. Nu imi mai da nimeni atentie cum imi dadea ea. Tare singura ma simt Si tare mult mai pling.Chiar si acum va scriu si pling.Macar de mi-a da Dumnezeu un copil sa ma linistesc.Asa ca acest Craciun o sa fie GOL!!!! Anul trecut de Craciun , nu prea a muncit mult mai mult eu , ea avea dureri mari...dar a stat citeva ore linga mine in cije sa fac drob si sarmale si multe altele ..siapoi de craciun a durut-o ficatul f tare , se apropia bletematul de sfarsit.Asa a fost si de Revelion, a avut dureri mari.Tare vreau sa treaca anul asta poate s-or duce toate relele.
Va doresc numai bine,
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
Laina spune:
pup mai intai toate fetele si sper sa fiti cu sufletul sus pentru ca toate, fiecare dintre voi, NU sunteti singure!! daca exista macar o pisica pe care sa o iubiti si care sa va iubeasca, NU sunteti singure!
eu...azi sunt la pamant...am aflat ca unul dintre prietenii din gasca veche s-a dus si el...accident de masina....avea 27 ani. sunt trista si furioasa, ma doare si-mi vine sa-l injur, sa-l pocnesc, ca si pe Daniel uneori...sa le strig in fata "idiotilor, de ce n-ati ramas?!"...
nu stiu..mi se pare astazi asa ireal, ca desprins din cronici paranormale sau din telenovele proaste...e absurd...e ca si cum a plecat Daniel si acum..nu stiu...cumva il urmam si noi, prietenii lui, intr-un fel sau altul...nu e normal...e absurd...e stupid si pare o gluma, pare aproape amuzant, as rade cu neincredere daca n-as trai chestia asta...
iertati-ma. o sa ma simt mai bine si-o sa revin
lore03 spune:
Te pup Laina si imi pare rau pentru prietenul tau.Toti plecam odata, dar unii totusi prea devreme.
Maine este la noi ziua mortilor.Greu pentru mine .M-am angajat si nu mai am asa mult timp sa merg la cimitir .Dar maine ma voi invoi si voi merge cu fata sa-i ducem la tati cele mai frumoase flori.
Te iubim tati mult de tot si ne este foarte tare dor de tine.Laura vorbeste in ultima vreme tot mai mult de tine si ma uimeste cate lucruri isi aduce aminte ,chestii pe care le faceati voi doi.Ma intreb cateodata daca nu cumva tu vii sa vorbesti cu ea in vis.
PENTRU TOTI CEI PLECATI VESNIC
cristetil
radcarmen spune:
N-am mai intrat demult pe aici. Sincer imi este foarte greu pentru ca de fiecare data cand citesc plang si ma ia cu dureri de cap ingrozitoare. E foarte greu sa ii pierzi pe cei dragi si, cred eu, e cel mai greu ca un parinte sa isi ingroape copilul.
E al doilea an fara mama, florile de ziua ei i le-am dus din nou la mormant pe 3 august, iar acum iar trebuie sa merg de ziua mortilor acolo la mormant. Ma apuca disperarea.
Si iar vin sarbatorile fara mama, care asa cum mai spunea cineva pe aici (scuze dar sunt ravasita de ce am citit si nu am retinut numele), si nu am pe cine sa sun. Era si ea o gospodina desavarsita, asa cum eu nu voi fi niciodata si se dadea peste cap sa faca toate bunatatile din lume si masa sa ne fie plina mereu. Abia acum cand sunt si eu mama si sotie imi dau seama cam ce efort depunea ea zilnic. Problema cea mai mare e ca imi lipseste optimismul ei si zambetul cu care ma intampina negresit. Ii zambea toata fatza cand ma vedea, indiferent de starea ei fizica sau psihica. Asta este viatza.
Si totusi timpul nu amelioreaza durerea. Pentru mine ea devine din ce in ce mai acuta.
Nu vreau sa ma gandesc ce simtiti voi cele ce ati pierdut un copil sau un sot...este coplesitor
Dumnezeu sa ii odihneasca si sa ii aiba in paza sa.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
gonghy spune:
'Neatza fetelor!
Vad ca nu a-ti mai dat pe aici de ceva timp.
Ieri a implinit bunicul meu 2 ani de cand nu mai e langa mine si m-a lovit un plans de abia pot sa va scriu.
Imi e atat de dor de el,parca ieri era langa mine si il dragaleam asa cum stiam eu,bunica face in 28 nov 1 an de cand a plecat si ea langa bunicu'........
E cea mai trista luna din an pt mine,am pierdut cei mai dragi si mai iubiti bunici din lumea asta.
Asa le placea lor cand mergeam la ei cu plasa plina de bunatati,dulciuri,sucuri dar mai ales inghetata care era preferata amandurora.
Si abia azi mi-am adus aminte de implinirea a 2 ani decand nu mai e bunicu' si am uitat sa dau ceva de pomana pt el dar azi cu siguranta voi face acest lucru.
Mi tare dor de amandoi de nu mai pot.
Am fost la cimitir de 1 nov impreuna cu parintii si cu Maya si bubulina mea a aratat spre poza lor si a spus ma-ma si ta-ta.
Asa le spuneam eu lor si iar ma luat plansul.....
Va las ca m-am intins c-am mult si nu vreau sa va necajesc si pe voi cu necazurile mele.
Va pup -ici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006