Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 21
soanso spune:
salut fetele triste........
am fost si eu pe 01.11 la luminatie ,motiv sa ma intristez rau,rau si sa cad asa intr-o mimidepresie ,desi au trecut doi ani jumate de cand tatal meu nu mai e printre noi ,durerea din sufletul meu e la fel cde mare daca nu mai mare ,din ce in ce mai mult ii simt lipsa si ma gandesc mereu la el ,nu stiu de ce dar nu-l maI VISEZ de la o vreme incoace desi tare mi-as dori sa-l mai vad in vis macar ,la poze nici acum nu ma pot uita desi port mereu la mine una(in portofel) ,sunt trista ,plang si ma tot gandesc cum ar fi faca ar mai trai??????????
Laina,lore,crinutz,crisa voi ce faceti cand simtiti ca nu mai puteti ????????????
va pup ,deja am lacrimi in ochi si nu mai pot scrie
SOSO (20 dec 2005)
lore03 spune:
Eu atunci cand simt ca nu mai pot ma gandesc la fata si imi spun ca pentru ea trebuie sa merg mai departe.Si mai stiu ca si Vio tot asta mi-ar fi spus sa merg inainte pentru ea.Cu toate ca sincer cateodata ma cuprinde asa de tare disperarea incat as vrea sa nu mai traiesc ,dar Laura ma ajuta sa ma "ridic",la fel ca si in ziua cea mai trista din viata mea ,cand am aflat ca iubitul meu nu mai este si nu il voi mai vedea niciodata.
In 11 noiembrie se implinesc 5 luni de tristete si singuratate.Timpul nu ma ajuta deloc ,parca tot mai greu imi este.
Fetelor va pup pe toate si nu mai scriu pentu ca nu ma mai pot opri din plans .
cristetil
Laina spune:
ce sa spun? sunt si la mine momente in care simt ca NU MAI POT, ca mi se sfasie sufletul in 1000 bucati, ca-mi vine sa rup cu dintii si cu ghearele prin orice obstacol, sa-mi croiesc o cale catre el.Sunt zile in care as vrea sa ma striveasca ceva, sa simt durere fizica, numai ca sa nu mai doara inauntru asa...
si ce fac? bocesc pana seaca lacrimile, ascult iar si iar muzica pe care o ascultam cu el si care-i placea lui, las amintirile sa vina, chiar daca doare....imi dau voie sa-l jelesc din nou si din nou, si prin asta sa traiesc din nou alaturi de el, sa-l simt iar, in orice forma ar fi.
ma gandesc uneori ca momentele acelea in care imi vine sa mor ca sa-l intalnesc sunt tocmai momentele in care si lui i-e greu, in care si lui i-e dor de mine si se gandeste la mine. si-mi dau voie sa le simt pentru ca ma gandesc ca l-ar durea si pe el daca ar vedea ca refuz sa ma intalnesc in dor si-n gand cu el...
da. plang. si ce daca? el e pe aproape
cel mai greu este cand imi aduc aminte in detaliu de ultima zi. de vocea lui la telefon cand mi-a zis ca s-a hotarat sa plece si ca voia sa ma mai auda pentru ultima oara...trupul lui intins fara viata pe pat...chipul lui, altadata zambind, acum impietrit de moarte...asta ma sfasie. asta ma doare. ma doare ca a plecat singur, ma doare ca a plecat pentru ca se simtea singur. peste asta nu stiu cum sa trec....nu stiu cum sa uit, nu stiu cum sa-mi sterg de pe retina imaginile alea care revin uneori de fiecare data cand inchid ochii.......
CrisaS spune:
O sa scriu si eu astazi pentru ca mi-e sufletul trist.Mamica mea implineste 9 luni de cind s-a dus acolo la Doamne Doamne.Mereu sint trista , dar cind imi aduc aminte prin ce chinuri a trecut...decit asa mai bine acolo la EL.
Dumnezeu sa te odihneasca scumpa mea mamica!!!!
Astazi am fost sa fac o mica pomenire la biserica noastra romaneasca.De fiecare data mi-e greu cind fac asta , dar vreau sa fie totul facut crestineste si ca la carte.Iar de data asta chiar am asteptat sa fac aceasta pomenire , parca cerea, nu stiu ce sa zizc.Am visat-o de multe ori si o visez inainte de mosi de parastase.O Doamne!!!!
Mi-e asa dor de ea de nu mai pot.
Dumnezeu sa o ierte!
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
Crinutz spune:
Si noi am avut pomenirea de 9 luni ieri. Dureros ce sa zic! Asa e de fiecare data. Parca doare si mai tare cu cat ne indepartam mai mult, cu cat trece timpul. Ne e dor de ea si e normal sa doara si mai mult cu cat trece timpul. I-am pus multe flori si multe lumanari la mormant ca sa fie "frumos". Sper doar sa ii fie bine acolo unde e. Dar noua nu ne este bine deloc pt ca o vrem cu noi aici. Urasc zilele cand trebuie sa facem parastas. In loc sa ne intalnim la o masa obisnuita cu totii trebuie sa facem lucrul asta. Dar il facem ca sa ii fie ei bine.
Va pup si va doresc putere.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
CrisaS spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe mami tau, Crinutz.Te cred stiu ca nu sint placute aceste momente dar..trebuie sa facem totul ca lumea.Este pentru prima data cind o visez dupa parastas.De obicei o visam inainte.Acum am visat-o aseara si stiti cum? M-a imbratisat si m-a pupat.Este ca un fel de multumire zic eu.Pina acum nu am visat-o niciodata apropiindu-se de mine sau atingandu-ma.Eu sint foarte fericita ca o visez.
Numai bine tuturor.
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
lore03 spune:
La noi sunt 5 luni de la accident.Durerea mea este la fel de mare ca si cand totul s-a intamplat ieri.Imi este foarte tare dor de el.De multe ori se intampla sa il astept sa vina,dar nu vine .
As vrea sa o vada pe Laura ce mare a crescut si ce mult ii lipseste.Imi era teama ca o sa il uite pe "taticutu" dar in ultima vreme parca tot mai mult vorbeste despre el.
Te iubim mult tati si iarta-ne ca astazi nu am ajuns la cimitir.
Iar pe voi fetelor va salut si Dumnezeu sa ne dea putere.
cristetil
cami21 spune:
13, o zi pe care inainte nu o consideram ghinionista, dar acum? Azi sunt 7 luni de cand fiul meu nu mai este,un an si cinci luni de cand mama a plecat si ea. Doare, doare foarte tare. Oare cum voi trece mai departe, cum vor trece sarbatorile, cum voi face un brad de care EL nu se va mai bucura? Nu stiu, stiu doar ca as vrea sa ma trezesc, totul sa fie un vis urat si sa treaca, sa pot sa am tot ce am avut, zambetul si veselia care erau inainte in casa, nu plansete si tristete ca acum. Dar totul este doar un vis, nimic nu va mai fi ca inainte.
Andrei, imi este tare dor de tine.
Mami, ai grija de el si acolo, asa cum ai avut grija si aici.
soanso spune:
Crinutz,schimbi subiectul(adica nr.2)am inteles ca un subiect poate avea doar 20,21 pagini??????intreaba enentual un moderator ce si cum!
cami21,imi pare rau pt tine si suferinta ta.......ce s-a intamplat cu fiul tau ,de ce a decedat,cati ani avea,dar mama ta ,poti scrie aici tot ce simti ,noi te vom sprijini cu o vorba buna ,un pupic o floare (virtuale).
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
LiaMaria spune:
Azi se implinesc 4 saptamani de cind taticul meu drag s-a stins in bratele mele. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am putut fi acolo cu el! Stiu ca ma astepta si cum m-a vazut ca am ajuns, a incetat sa mai lupte. Suferinta lui era mult prea mare (cancer la plamani cu metastaze la inima, ficat si rinichi), dar a rezistat cum numai el stie cum ca sa-si poata vedea copilul iubit inainte de plecarea finala. Nu mi-am inchipuit nici o clipa ca merg in Roamnia ca sa-l duc pe tatal meu pe ultimul drum. Am crezut ca venirea mea acasa ii va da putere sa treaca peste a treia runda de chimoterapie si ca o sa fie bine. Dar Dumnezeu a avut alt plan din nefericire. Mi l-a luat si pe tata linga el asa cum mi-a luat-o pe mama acum 12 ani (cancer la san). Acum sunt amindoi si nu mai sufera niciunul. Dar durerea este dubla, nici nu-mi vine sa cred ca nu mai am nici un parinte in viata.
In nopatea cind s-a stins am crezut ca mor, ca-mi pierd mintile de durere si manie, dar Dumnezeu m-a intarit si m-a facut sa vad linistea si zimbetul de pe buzele si chipul tatalui meu. Va jur, zimbea! Am crezut ca visez, ca durerea imi joaca feste, dar nu, tata era bine, era fericit, nu mai suferea si asta au vazut-o toti cei ce l-au vizitat si l-au condus pe ultimul drum. A fost primul lucru spus de cei din jur.
S-a dus taticul meu acolo sus sa-si re-intilneasca jumatatea care i-a fost alaturi la bine si la rau 33 de ani!.
Sa va odihniti in pace parinti iubiti si sa ne vegheati de acolo de sus si va rugati la Bunul Dumnezeu pentru noi.
Va iubesc mult!
Lia
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962