Rugati-va pentru mama

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Star, mutumesc pentru recomandare.
Cei de la clinica de la Masloc folosesc spanz, dar ei au declinat cazul mamei. Din cite stiu eu, spanzul este o planta destul de periculoasa si trebuie adminstrata doar sub supraveghere.
E a doua oara cind aud de acest Cristian Boerescu. Ai cumva datele lui de contact?
Multumesc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bic, imi pare tare rau pentru mama ta. Va doresc multa-multa putere ca sa puteti trece peste perioada urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic, o imbratisare calda din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Smaranda stiu exact prin ce treci si nu pot sa spun decat sa ne ca Doamne Doamne sa o aiba in paza pe mama ta si pe toti cei care sufera de-aceasta boala cumplita.
Cum se mai simte mama ta?

Din pacate.. am trecut si eu prin situatii similare.
Soacra mea ( Dumnezeu sa o odihneasca) s-a prapadit din cauza unei tumori la cap... pe care medicii nostri au tratato cum stiu ei... cel mai "sigur"... Raze, citostatice.. si in final o operatie.... Nici acum nu stim ce i-a fost fatal... banuim ca citostaticele...
In paralel cu boala soacrei mele... am aflat ca si tatal meu are o tumora la cap iar de 2 ani se lupta cu .. efectele negative ale razelor. Tumora aflandu-se intr-un loc ce nu poate fi operat... l-au "bombardat" cu raze. L-au certat ca "trebuie" sa faca si citostatice... dar el le refuza cu indarjire.. iti dai seama cat de rau i-au facut razele de fuge de chimioterapie.
Razele i-au bulversat toti nervii faciali, cranieni.. deja pe partea stanga( unde a fost bombardat) a inceput sa apara un usor anevrism, il "ustura osul tamplei, in ochi simte ca si cand i-ai pune soda caustica, nu simte fata, barbia"( l-am citat pe tata cu descriera simtomelor).
Sapt. viitoare mergem iar sa ii faca fibroscopie sa vada ca i s-a refacut tumora, si poate chiar sa-i faca o biopsie.. poate iar CT... raze, chimio...Uffffffff! Desi il doare .... nu mai are chef de nimic din toate astea.

Culmea este ca f. multe pers. se trezesc parca peste noapte cu tumori la cap.
Un coleg de-al sotului meu, are 33 de ani si s-a trezit cu o tumora in "mijlocul creierului"( neoperabila). Pentru ca este atat de tanar, si l-au vazut si cu bani, medicii nostri l-au trimis sa se "caute" peste granita.... ca din pacate solutiile pe care i le-ar oferi ei...sunt cele dure, expuse mai sus ... si aplicate in cazul tatalui meu... din care nu prea scapi bine.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Teolinda,
imi pare rau pentru soacra ta. Ii doresc multa sanatate tatalui tau.
Daca traieste cu tumora de doi ani inseamna ca nu e asa de grava ca in cazul mamei mele.
Peste tot in societatile vestice tumorile la creier se trateaza cu radioterapie si chimioterapie. Diferenta intre medici este ca unii mai luminati incearca sa cumuleze cit mai multe medicamente cu efect cit mai putin toxic pentru a se lupta cu aceastsa boala. De asemenea, medicii mai luminati sustin cu tarie si un tratament naturist sau alternatvi care sa intareasca sitemul imunitar al bolnavului, astfel incit sa fie pregatit pentru a primi eficient terapia vestica.
Din pacate, noi nu am gasit inca in Romania acel medic luminat, dar nici mama nu prea pare sa inteleaga ce ii trebuie de fapt.
Eu zic ca deocamdata mama se simte bine, dar ea compara tot timpul cu ce a fost inainte de operatie si normal ca e la 10% randament fata de atunci.
Incerc sa o fac sa accepte sa traiasca viata asa cum e ea acum si sa vada si lucrurile frumoase, dar ea este extrem de deprimata. Sper sa-si mai revina dupa ce termina prima unda de radioterapie.

Bic si

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Bic,multa sanatate mamei tale!Iar tie multa putere sa fii alaturi de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bic, tatal meu a facut un tratament naturist de intarire a sistemului imunitar, chiar dupa raze... gel cu aloe vera si alte medicamente din plante. Poate ca si asta l-a ajutat.
Dar cel mai bine este ca deocamdata nu pare sa-i mai fi aparut ceva acolo( Doamne Ajuta). Chiar luni am fost si i-au facut fibroscopie si este in regula zona.
Problema este acel anevrism de pe partea afectata( stanga) si faptul ca la ochiul stang are dureri mari, nu se mai misca spre coltul exterior al ochiului ci ramane blocat la mijloc.
A fost chiar ieri si a facut control la oftalmo, din fericire corneea nu este arsa ( cum se astepta dr. datorita razelor pe care le-a facut) insa trebuie sa facem un RMN sa vedem exact ce se intampla. Pe moment i-a dat niste picaturi si niste "lacrimi false" pt ca daca ochiul nu este "hidratat" in timp se poate opaciza...
Sa speram ca va "invata" sa traiasca cu aceasta "durere" neplacuta provocata de anevrismul fetei.... si ca nu se va mai agrava situatia.

Sper ca mama ta sa gaseasca puterea sa lupte cu aceasta boala si sa aiba credinta ca tot ceea ce va face va fi spre binele sau. Stiu ca este greu sa accepte ca nu mai este ca inainte dar din pacate tot ce putem face pt ei este sa ii incurajam si sa incercam sa tinem boala pe loc, cat mai mult.

Sanatate multa sa doresc,draga Bic!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Bic, multa sanatate mamei tale!
Dumnezeu sa-i fie aproape si sa vegheze asupra ei!

Doamne ajuta!
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Pentru ca vad ca subiectul ramine totusi activ, va tin la curent.
Mama a terminat radioterapia si a avut o saptamina in care s-a simtit mai bine. Chiar a reusit sa si lucreze ceva.

Azi am vorbit cu ea si mi-a spus ca din nou se simte prost.
Asta e boala asta. Nu putem decit sa ne bucuram de perioadele bune si sa incercam sa facem fata cum putem perioadelo proaste.

Sanatate tuturor.
Sanatate tatalui tau, Teolinda.

Bic si

Smaranda Ioana, 3.11.2005

alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

bic scumpa, acuma am descoperit subiectul postat de tine in iulie. stiam de mama ta ca mi-ai scris, dar nu stiu amanunte. oricum, sint citeva studii prin lume, desigur unele pro si altele con, dar se pare ca tot mai mult se lasa de inteles ca ar merge la unele tumori: calciu cu magneziu ratie 2 la 1 din coralii de okinawa, japonia. daca cauti pe net, o sa gasesti pro-urile si con-urile, dar merita incercat. sa fiu sincera, eu iau calciul asta "special" de vreo 7 ani si daca m-or prins doua raceli in tot timpul asta. ce sa zic, chiar tinara nu mai sint, poate are de-a face cu calciul asta magic. explicatia simpla e ca boosteaza sistemul imunitar si organismul stie ce sa faca. suna frumos, asa-i?

o alta chestie ar fi un domn "special" din baia mare la care am fost cu o amica, cu multi ani in urma, prin '92, amica care avea HIV ne-exprimat in aids. i-a dat batrinnul ala bun o reteta de amestecuri de plante si radacini si coji de copac....pe hirtie i le-a dat, o trebuit fata sa se duca singura sa-si culeaga coji de mesteacan si alte cele. rezultatul e ca s-a vindecat! am fost apropiata de ea si i-am urmarit analizele de singe. se vindecase! acuma ii bine-mersi in germania, casatorita cu un mnemtzalau si cu un prunc blond de te topesti cind il vezi. cum e viata! daca o ai, o ai.....
nenea ala era batrin, da' mai stii, poate-l gaseste cineva. linga satu-mare, am zis baia-mare din greseala.

tot ce se poate bun mamei tale. doamne-ajuta!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput