Rugati-va pentru mama

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mama fost foarte slabita in ultimele zile, dar acum mi se pare ca si-a mai revenit. Ieri ne-am plimbat un pic. Ea duce oricum catelul la plimbare seara.
Dobitocilor astora de aici le ia 3 saptamini pentru o biopsie care in state dureaza 3 zile. Si mi s-a explicat foarte senin ca pe un fenomen normal de catre prieteni medici ca asa e in august, ca lumea e in vacanta si nu au personal.
Asa ca ma tem ca vestea cea mai important o vom afla cu citeva zile inainte sa plec eu, cind nu voi mai putea face mare lucru.
Va tin la curent.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow! Cred ca e groaznica asteptarea asta. Sper sa primiti vesti bune.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multa sanatate!
Speram ca rezultatele vor fi bune!!
Infectia de la sonda s-a rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multa sanatate si speram la vesti bune!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dragele mele,
vestile sint proaste. Dupa 4 saptamini de la trimiterea specimenului ni s-a dat o sentinta: mama are cea mai agresiva forma de tumora cerebrala.
Nu se simte deloc bine, de fapt se simte din ce in ce mai prost. Presupunerea mea este ca deocamdata nu din cauza bolii, ci pentru e foarte deprimata.
Eu m-am intors in U.S. si mi-e mult mai greu de-aici.
Ne asteapta timpuri ingrozitoare. Dar cel ma ingrozitor lucru este stare ei de spirit si chinul care vad ca a inceput pe fond psihic mult inainte de orice degradare fizica.
Pastrati-ne familia in rugaciunile voastre din cind in cind.
Multumesc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai, imi pare tare rau..
Dar te rog, spune-mi cum o cheama pe mama ta (daca ai mai spus,n-am retinut) s-o pun la rugaciune la Liturghie..(e ortodoxa, nu?)
Multa sanatate ii doresc, si ai dreptate, starea de spirit conteaza fff mult.. daca ai cum s-o faci sa uite, ar fi cel mai bine..
Te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Of, Doamne..
Multa sanatate si putere, sunt cu gandul alaturi de voi.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Bic, multa sanatate mamei tale.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Draga Bic,

Daca este vorba despre tumora cerebrala, se pare ca cel mai bun renediu ar fi spanzul. Te rog cauta in Formula As articole despre spanz, ca sa vezi despre ce este vorba. Am avut si eu pe cineva in familie bolnav de cancer renal si ne-am informat cat am putut...

Spanzul se gaseste in piata in Moldova in general. Daca doresti, iti dau si doua retete de preparare, una din ele am folosit-o si noi la ruda bolnava. Eu iti pot trimite spanz, iti trebuie cateva grame, nu mult.

Mai puteti incerca un tratament naturist recomandat de d-l Cristian Boerescu de la Bucuresti (legume, fructe, cereale,etc) sau de firma Favisan de la Lugoj (www.favisan.ro), care au cabinete in multe orase. Favisan-ul este foarte bun, au ceaiuri, plante, tincturi care ajuta f mult.

Si nu in ultimul rand rugaciunile catre Dumnezeu, participarea la Sf. Masluri...

Dumnezeu sa va ajute! Cu drag, Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Bic,multa sanatate mamei tale si tie multa putere.Ma rog pentru familia ta

Mergi la inceput