Rugati-va pentru mama
Raspunsuri - Pagina 12
Bic spune:
Mama nu e bine deloc.
Sint foarte speriata. Va rog rugati-va pentru linistea familiei mele.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2
cornelia_laura spune:
Eu ma rog pentru voi, pentru linistea voastra si pentru cat mai putina suferinta de acum inainte. Din nefericire iti inteleg perfect disperarea. Doamne Ajuta!
Mephala - Gusta - Cornelia
corap spune:
bic, un gand bun si o rugaciune si de la noi. sper sa intri cu vesti bune
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
cornelia_laura spune:
Cum mai e mamica ta? Dar tu? Ma rog pentru voi !
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
serenity spune:
Bic , imi pare rau pentru mama ta si am sa ma rog la un Sfant ( Sfantul Peregrine ) la care se roaga multi catolici . Eu sant de religie ortodoxa ( ca multi dintre noi ) , dar bunica mea Niculina m-a invatat din copilarie sa cred si sa ma rog la Sfantul Anton . Apoi am intrebat un preot catolic si mi-a confirmat ca nu este pacat sa te rogi si sa ceri ajutor la un sfant catolic . Biserica ortodoxa si cea catolica sant surori , poate intr-o binecuvantata zi se vor reuni .
Am sa spun aceasta novena pentru mama ta , fie ca Domnul sa aiba mila si sa o vindece , prin Novena Sfantului Peregrine www.2heartsnetwork.org/Peregrine.htm" target="_blank">http://www.2heartsnetwork.org/Peregrine.htm
Alexandra , mamica lui Mihaita
Cine din voi este fara de pacat , arunce cel dintai cu piatra
( Ioan 8. 1-7)
Bic spune:
Pentru cei care v-ati gindit la mine si la mama mea, ma simt obligata sa va anunt ca mama s-a stins din viata miercuri, 30 ianuarie. Era zi de sarbatoare. Si tot sarbatoare e si azi cind o vom inmorminta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
cornelia_laura spune:
Bic, Condoleante!. Dumnezeu sa o odihneasca pe mamica ta! Imi pare nespus de rau pentru voi. Oricat de greu ti-ar fi gandeste-te ca ea a scapat de orice suferinta fizica si ca va veghea asupra voastra mereu. Sunt cu sufletul alaturi de tine si iti inteleg suferinta.
T_Ioana spune:
Bic draga, sa te intareasca Dumnezeu si sa te poti consola macar cu gandul ca mamica ta a scapat de suferinta. Plange sufletul in mine cand ma gandesc ce trista trebuie sa fii, ce durere trebuie sa simti! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Tu ai castigat un inger care sa-ti vegheze pasii pentru tot restul vietii!
Condoleante!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
leistra spune:
Dumnezeu sa o ierte!
Condoleante! Trebuie sa fie foarte greu sa accepti fapul ca mama ta nu mai e, un gand bun din partea mea!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
angelinajoli spune:
Condoleante!Nici nu-mi pot imagina durerea care o simti!Dumnezeu sa fie alaturi de tine si de familia ta,iar pe mama ta sa o i-a aproape de el.