Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Elly , hai nu mai fi suparici! Daca nu vin la noapte, faci maine dim un test?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

sigur vin la noapte, desi nu vreau sa vina

Azi aniversez 2 ani de casnicie
cam trist - si nu se-arata

doar rushii vor veni azi

Elly

Mergi la inceput

Azi Z1
Maine ma duc la dr. cu analizele.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Elly, si fruntea sus!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, salutare, ce se intimpla cu voi? Astazi nu scrieti nimic? V-ati lasat pe tinjeala? Pai se poate? Aveti nevoie de optimism ca sa mutati muntii din loc...se poate, sa stiti.

Elly, ce ti-au zis la medic?

Dana, deci tu esti azi in Z21...cam in 8-9 zile maxim o sa stii...Mie de la laparo mi s-a reglat ciclul, imi venea la 27 zile fix, bine ca din fericire a durat doar trei luni...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput

Jasmin - azi la 17.15 ma duc la dr.
Am emotii

Elly

Mergi la inceput

Elly, Ruxandra, ce-ati facut la doctor? Asteptam vesti!

poze

Mergi la inceput

Am fost aseara la dr. si mi-a spus ca toate analizele sunt fff bune; desi am o deficienta de progesteron si estradiol dr. mi-a spus ca nu este o problema fff mare (utrogestanul este ff bun).

Dar de 2 ani eu tot nu raman insarcinata.

Urmatorii pasi : miecurea viitoare isi face sotul spermograma si dupa aceea fac si eu HSG - insa e mai dificil pt ca am VSH-ul marit (am mai avut o "tentativa" sa fac HSG insa nu s-a diminuat VSH-ul si am renuntat)

Maine ma duc la Bios si-mi mai fac inca odata VSH-ul, hemograma completa leucocitara si aslo.
Avand in vedere ca e ff cald - poate imi va iesi bine VSH-ul (eu tot timpul sunt racita la ovare)- sa vedem.

Sper sa reusesc sa fac HSG pana pe 1 aug. pt ca dupa aceea intra dr. in concediu si se mai intoarce pe 10 sept cred.
Dar sunt in z3 si din cate stiu eu HSG se face pana in Z8.
Astept sa vad ce-mi spune miercuri dr.- daca nu astept pana in sept.-oct.

Oricum pana acum analizele arata ca sunt ok - desi mi-e teama sa nu am probleme cu trompele.

Elly

Mergi la inceput

Elly, eu zic ca esti pe drumul cel bun! Ai incredre, faceti spermograma, HSG, apoi vedeti cum stati si actionati in functie de rezultate! N-ai voie sa te dai batuta!
Dana ce mai faci? Mai esti suparata din cauza motociletei? Sper ca nu foarte tare... Pupici si ai grija de tine si de moralul tau, sper sa iesi cat mai repede din tristetea pe care am simtit-o in ultima vreme!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Intru doar sa spun ca mi-e tare,tare dor de postarile lui DJ_mama si Avalon...sper ca sinteti bine

Mergi la inceput