Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dana, stai linistita, ca nu ma supar! Doar ca tare mi-as fi dorit sa fie asa
Ruxandra, eu am facut facultatea la Sibiu! E intr-adevar un oras deosebit, acum l-au facut si mai frumos! Bafta miercuri!
Claudia, , bine ai venit!Sper ca bb sa nu se lase f mult asteptat... ai inceput sa faci niste investigatii? De cat timp incercati?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

buna ,eu sunt noua,sfatuiti ma si pe mine la ce spital sa ma duc din bucale,ptr niste teste,ca nu raman gravida.va rog

busu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

bususbl- un spital "bun" este giulesti, insa tu ar trebui sa te hotarasti asupra unui doctor bun.

Si eu mult timp am fost la diversi doctori care nu aveau nicio treaba cu problemele legate de infertilitate.

Cauta-ti un dr. bun pe probleme de infertilitate - analizele ti le vei face la un laborator nu la spital (la indicatiile dr.).

Nu pierde timpul cu orice doctor.

Bafta

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor poti ovula 2 luni la rand cu acelasi ovar? eu luna trecuta am ovulat cu stangul iar acu tot stangul ma doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

fetelor poti ovula 2 luni la rand cu acelasi ovar? eu luna trecuta am ovulat cu stangul iar acu tot stangul ma doare.

Da. Nu este o regula ca o luna stanga si o luna dreapta. Chiar daunazi am citit un articol si scria si acolo ca e posibil sa ovulez luni la rand numai cu partea stanga....sau cu partea dreapta. De asta sunt multumita si eu........poate da D-zeu sa ovulez numai cu dreaptul. Ca pe ovarul stang.....acolo trompa e infundata.

POZELE MELE

Mergi la inceput

multumesc mult danangie ca eu eram suspecta de seu si acu la orice intepatura ma sperii .

Mergi la inceput

IRINA esti la ovulatie?? Eu sunt z 20 CM. Nu stiu daca am apucat ovulatia.....luna asta a fost cam stranie ovulatia mea...........adica semnele. Tin pumnii sa fie cu ochisori!

POZELE MELE

Mergi la inceput

pai daca sangerarea pe care am avut-o pe 30 iunie a fost avort menstrual acu ar trebui sa fiu la ovulatie,da oricum tre sa astept primul cm ca sa incerc sa raman iar insarcinata. asa ca iti tin pumnii sa pleci tu prima la odisee si luna viitoare sa ma tragi dupa tine.

Mergi la inceput

Sa dea D-zeu IRINA, sa dea D-zeu.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sunt extrem de furioasa

Azi sunt in Z31.

Eu am CM de 29Z (datorita Utrogestanului)- trebuiau sa-mi vina uratzii sambata/duminica.
Miercuri am programare la cab.Marinescu si nu mai vin.

Nu stiu ce se intampla - dar, de luna trecuta, m-am cam dereglat si nu stiu de la ce.

Nici nu indrasnesc sa ma gandesc ca as putea fi ; nu vreau sa-mi fac iluzii.

Sigur imi vor veni la noapte- sunt doar stresata.
ufffff

Elly

Mergi la inceput