Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 24
Florinini spune:
Fetelor...multumesc ptr. pareri...eu sunt tot in dubii inca...astazi fiind ziua 11 DPO si temp e la fel tot 36.8, daca e sa o iau dupa ciclurile din ultimele 3 luni ar fi trebuit sa vina uratzii deja(e ziua 27), daca e sa mai astept mai stau inca sa vedem ce e si maine si daca e tot asa atunci ma bag si eu la un test...desi ma doare spatele tare si am impresia ca-mi vine ciclul de la o ora la alta, dar daca bine imi aduc aminte si cand am ramas gravid cu David ma cam durea spatele si burta cam asa ca si la ciclu...
Dana
esti o dragutza ca intotdeauna, sper sa-ti de-a Dumnezeu cat de curand un bebe sanatos, ca de altfel tuturor fetelor care sunt luptatoare si neobosite.
Va admir tare,eu daca as fi fost in situatia voastra nu stiu daca aveam atata fortza sa trec peste toate cate treceti voi...pot sa ma consider printre norocoase ca am ramas gravida fosrte repede cu David, si cu al doilea bb am ramas gravida chiar fara sa stiu cum , insa din pacate l-am pierdut la 12 sapatamani,ar fi trebuit sa se nasca in septembrie-dar acum e un ingeras mic care nu a suparat-o pe mami deloc cat a fost in burtica
- dar asa cum va vad pe voi trebuie sa fiu optimista si Dumnezeu o sa ne binecuvanteze cu bebeii mult doriti.
Ruxandra, nu stiu care e situatia ta, dar daca simti ca ai nevoie de o pauza o sa fie cu sigurantza bine venita..poate daca te relaxezi si uiti de stresul ca trebuie sa ramai gravi...o sa se intample fara prea mult efort...doar asa ca Doamne Doamne vrea sa-ti rasplateasca efortul
Jasmine esti la jumatea drumului...si ce frumos e de acum incolo, chiar daca esti supusa reprizelor de box, sa ai un bebe sanatos ca asta e cel mai important.
Felicia, multa bafta si sa reusiti sa va impliniti visul...cred ca e tare frumos sa ai gemeni...si eu vroiam dar...ce o fi sa fie cu sanatate si sa ajungi la final cu bine.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor.
Feli, draguta mea, pai tu meriti cu prisosinta tot ce e mai bun, caci toate cele care am trecut pe aici am primit incurajarile si sfaturile tale; eu una nici nu stiu cum sa-ti multumesc...

Danutza, si eu am avut o perioada, dupa laparo, cind ma simteam disperata, cum doctorul imi zisese sa incerc sa ramin imediat, vazind eu ca au trecut 3 luni m-am dus iar la doctor si am inceput cu analizele...Dar nu ai de ce sa te lasi coplesita, te stresezi degeaba si e mai rau...de-acum incolo fruntea si optimismul sus. Imi pare rau ca nu vii anul asta acasa, mi-ar fi placut sa te vad...dar in Sardinia e mai frumos. Miine il vad pe bebe si o sa pun poze noi, mai nasol e ca nu am scanner si o sa fac pozele cu mobilul, dar sper sa se vada ceva. O sa-ti povestesc...

Florinini, multumesc draguta, asa e, am ajuns la jumatate si nici macar nu mi-am dat seama cum a trecut timpul, mai ales ca sarcina mea nu este grea...dar poate ai trecut si tu prin asta cu micutul David. Oricum, dupa cite vad vrei sa-i faci o surioara...sa fie cit mai curind iti doresc.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
20+
Daniel
Florinini spune:
Au venit rusii dar cel putin au venit la 28 de zile...tare rau ma doare burta...dar trece si asta si incepem din nou cu fortze proaspete...trebe sa-mi iau un nou termometru ca cred ca asta al meu incepe sa dea rateuri...si apoi sa vezi ce temp. super o sa-mi arate ca o sa raman gravi numai uitandu-ma la ele
.
Va pup pe toate si cat mai multe liniutze la cele care sunt in asteptare...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
piccaflor spune:
Pup toate endometristele luptatoare cu speranta ca in cel mai scurt timp sa va mutati la odisee! 

Danangie e normal sa ai momente cind simti ca nu mai poti (eu am avut muuuulte),dar cel mai important e sa nu-ti pierzi niciodata convingerea ca intr-o zi minunea se va intimpla!
Concediu placut! Trebuie sa fie superb in Sardegna
....si poate da Dumnezeu si va intoarceti in 3 ![]()
Felicia daca am inteles bine,te indrepti catre Fiv....Doamne ajuta iubita! Esti o fata extraordinara si sigur ai sa reusesti sa-ti indeplinesti visul!
Bafta multa tuturor!Nu renuntati sa credeti si sa luptati!
Picca
31+ cu
Matteo
felicia_ spune:
Picca,
multumesc frumos pt cuvintele frumoase! Ai dreptate, nu trebuie sa renuntam la speranta, desi uneori e tare greu...
Florinini,
imi pare rau ca iar au venit uratzii...
Pupici tutror!
poze
claudia_nitu spune:
buna ziua tututor celor care sunt aici! Am citit cu mare atentie tot ceea ce se scrie pe aici si sunt si eu la fel de interasata ca toate dintre voi. Imi doresc din tot sufletul un bebe si la aceasta varsta ma gandesc ca se lasa asteptat, voi cum ati reusit?
danangie spune:
FLORININI imi pare rau de rushi. Si mie imi este frica devenirea lor........trebuie sa gasesc cumva o motivatie sa ma detasezi de gandul asta: ca vreau sa raman gravida....simt cum incep sa devin preocupata. Dar sunt sigura ca e ceva de moment.....trec printr-operioada si naspa.......furtul motocicletei........dorinta de vacanta.......depresia la munca pentru ca mai toti pleaca in concediu.......e o perioada asa mai naspa. Dar trece ea.........sunt sigura. Tu nu dispera........incearca sa iti tii capul sus si sa speram ca luna viitoare vom intra impreuna la odisee.
PICCAFLOR da, e foarte frumos in Sardegna. E ceva de vis. Si sa stii ca preturile nu sunt cum se zice. Aici la Liguria anul trecut dadeam 30 de euro pe 2 letini si o umbrela.........si in sardegna dadeai de la 18 euro la 20 de euro. Bine ca la Billionaire......iti era frica sa te apropii de plaja din imprejurimi ........numai bine.
FELICIA.....eu citeam zilele trcute cum ne dadeai vestea aici ca esti graviduta..........pe urma am citit ca te pregatesti de FIV..........dar nu stiam ca ai pierdut sarcina........imi pare rau.......sunt cam aiurita in ultimul timp........iti tin pumnii. Cam pe cand FIV? De ce te apuci de FIV? Trompe infundate? Ceva incopatibil cu sotul? Nu te supara de intrebari dar sunt curioasa pentru a stii mai multe.
Eu fetelor......sunt binisor.......ma enerveaza ca ma gandesc non stop daca sunt sau nu gravida........imi vine sa-mi dau una in cap ca sunt foarte pesimista...........eh....trec eu si pe asta. Pupici
POZELE MELE
felicia_ spune:
Dana,
as fi vrut eu sa fiu... nu am ramas niciodata graviduta, anuntam doar ca ma "mut" la fiv, si ca mi-ar placea sa am gemeni, daca raman...S-a mai pacalit o fata, poate pana la urma chiar o sa va dau vestea cea mare... sper din tot sufletul!
Eu am inceput analizele, daca totul e bine, o sa fac fiv in septembrie sau octombrie. Motivele sunt mai multe, dar principalul e ca am in urma histeroscopiei facute sapt trecuta, am aflat ca ambele trompe s-a infundat la loc, (am facut deja 2 laparo sa le desfund, s-a desfundat dreapta, dar n-am ramas...) deci nici o sansa natural... in plus, orificiul cervical era aproape infundat si ala... de aici ciclurile mele super reduse... si or mai fi si altele pe care nu le stiu..
Stiu cum e cu perioadele astea, esti obosita, stresata... imi pare rau de motocicleta! Dar lasa ca vine el si concediul, o sa uiti de toate, si o sa redevii fata optimista pe care o stiu eu!
poze
Ruxandrada spune:
Felicia, Florinini, va multumesc pentru sfaturi si va tin pumnii! O sa iau o pauza de o luna; vineri am vorbit cu dr. Corina Neamtu , m-a programat pentru (mult dorita)internare la Parhon miercuri, pe 18, si mi-a spus si ea ca ar fi bine sa nu incep injectiile pana nu vedem rezultatele investigatiilor (in plus, s-ar fi putut ca Menogonul/Menopurul sa influenteze aceste rezultate, ceea ce ar fi fost de-a dreptul derutant). Asa ca o sa-mi fac bagajelul si miercuri de dimineata o sa ma infiintez la cabinetul dumneaei.
Intre timp, am tras o "fuga" de vineri dupa-amiaza si pana azi de dimineata la Sibiu; e un oras extraordinar, care te incarca cu o energie teribila.
Va doresc si voua , tuturor, zile frumoase, linistite,puterea de a lupta in continuare si mult optimism!

R
danangie spune:
FELICIA 

!!!!!!!!!! Ooo ce greseala am facut!!! Scuza-ma te rog.........era vorba de FELICIA20. De asta a fost confuzia. Scuza-ma te rog!!! E naspa cu trompele astea infundate! Si eu am trompa stanga infundata, doar ca la mine nu a reusit sa o desfunde. Eu iti doresc din inima sa ramai gravida. Sa reusesti sa ai si tu un copilas. Eu sigur voi trece de perioada asta......important e sa astept cu rabdare! Pup
POZELE MELE