Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 23
felicia_ spune:
liana.berbec, am facut la Giulesti, cu dr Marinescu. Eu eram deja pacienta dr Coeci, si dansa a vb cu Profesorul, altfel nu cred ca ni-a facea asa de repede. Pupici si bafta!
Florinini, si eu zic ca e ok, diferenta e prea mica pt a fi relevanta.
poze
elly_me spune:
Felicia
Bafta la FIV- sa nu ne uiti, sa ne mai vizitezi.
Si eu am luat in calcul posibilitatea FIV, dar astept sa vedem ce-mi va spune dr.
Eu miercurea viit. am programnare la dr.- am emotii
Mi se pare ca trece fff greu timpul - mai ales cand astept ceva.
Inainte mi se parea ca trece repede timpul.![]()
![]()

Elly
Jasmin012 spune:
Noname, nu dispera, eu am facut laparo in noiembrie, medicul care m-a operat mi-a zis sa incerc imediat sa ramin, in februarie, la trei luni de la operatie am inceput cu analizele: toxoplasma, citomegalovirus, herpes, analize de secretie, tot ce se putea, ca sa vad de ce nu ramin, am cheltuit pe analize vreo 5 milioane in doua zile, eram disperata. Doctorita la care mergeam atunci mi-a citit rezultatele si mi-a zis: "totul e bine, n-ai nimic, mergi acasa si incearca sa ramii in primul an de la operatie. De-abia dupa un an de la laparo trebuie sa te ingrijorezi, pina atunci esti in limite si poti ramine oricind..."Asa mi-a zis in februarie, in martie, dupa 4 luni de la operatie am ramas...Exact in momentul in care ma asteptam cel mai putin...factorul stres are si el efectele lui puternic negative...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
20+
Daniel
Jasmin012 spune:
DMA2007, diagnosticul de sterilitate primara se pune in cazul in care incerci de un an sa ramii insarcinata si n-ai ramas pina atunci... Acelasi diagnostic mi s-a pus si mie in momentul in care mi s-au dat analize de facut (desi ele au iesit foarte bine), in luna februarie a acestui an...daca te uiti mai jos, la semnatura mea, ai sa vezi cit de sterila am fost...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
20+
Daniel
Jasmin012 spune:
Feli, (nu stiu de ce nu pot afisa un pupic, desi incerc), ma bucur ca ai reusit sa ajungi acasa si ca te-ai simtit super. Mai pleci pe undeva in vara asta? Eu m-am intors acum vreo 3 saptamini din Spania, dar acum ca le vad pe fete plecind rind pe rind in concediu asa vrea sa mai plec si eu...undeva la munte, poate chiar in Ardeal...N-am reusit sa vad pozele tale, cred ca inca nu le-ai pus.
Am citit ca te muti la FIV, bine ca stiu unde sa te caut. Esti pregatita sufleteste si economic pt FIV? Sa stii ca si eu ma gindeam la un moment dat ca s-ar putea sa recurg la inseminare sau fertilizare. Doamne, poate ai noroc chiar de gemeni...ti-ar placea? Daca da, am sa ma rog sa reusesti din prima si sa ai 2 puiuti frumosi si sanatosi...meriti din plin, esti o dulceata...Sa te ajute Dumnezeu!
Noi suntem bine intr-adevar, vineri mergem la eco morfologica de trimestrul 2, de-abia astept sa vad ce face puiutul meu...deja il simt bine de vreo saptamina, in ultimile zile n-a avut mila de mine, m-a tot lovit...dar il iert...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
20+
Daniel
Jasmin012 spune:
Danangie, si eu ma bucur nespus sa te vad atit de optimista, asta e atitudinea de care ai nevoie. Sunt sigura ca nu o sa ai mult de asteptat. Maca, stai linistita, ca nu face rau, chiar daca ai ramas (sa dea DD sa fii deja!!!) si intr-adevar la barbati stimuleaza si crest enumarul spermatozoizilor...asa ca e cit se poate de bine, nimanui nu-i strica mai multi spermatozoizi si mai sanatosi...Nu ai de unde sa cumperi Maca din Italia? Sau nu poate sa-ti trimita cineva din Romania? Poti da chiar tu comanda si dai adresa cuiva din familie...intr-o zi, maxim doua ajunge deja la destinatie, se plateste la ridicarea coletului si apoi persoana respectiva iti trimite pe autocar de exemplu, sau prin cineva...In concediu vii acasa?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
20+
Daniel
felicia_ spune:
Jasmine,
esti o dulce, nici nu stii ce bine mi-au facut cuvintele tale ! Daca vreau gemeni? Tare mult mi-ar placea! As vrea sa incep procedura in toamna, sper sa reusim (si dpdv financiar...) Am pus poze, dar mi le-am mutat de pe yahoo, dar nu schimbasem la semnatura![]()
Daca reusesti, mergi in Ardeal, nu iti va parea rau! Noi speram sa ajungem la mare, poate la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie.
Pupici pe burtici!
Elly,
nu va uit, cum crezi ca se poate? Bafta miercuri!
poze
Ruxandrada spune:
Dragele mele,
Am fost azi la medic si l-am anuntat ca o sa iau o pauza , cel putin pana in septembrie. S-a mirat si mi-a zis ca tocmai imi facuse o schema de tratament cu Menogon/Menopur , 1 fiola/zi din z2, pana in z11. I-am spus ca ma gandesc si vineri o sa ma duc sa-i comunic ce am hotarat. Rushii vin sigur, probabil vineri sau, cel tarziu sambata, dupa cum ma simt.
Voi ce ma sfatuiti: sa iau o pauza sau sa fac stimulare in continuare? ( Am facut trei luni stimulare cu Closty, mai, iunie, iulie)
Va doresc tuturor concediu sau vacanta placute! Elly, iti tin pumnii!
Era sa uit: au trecut cu bine bac-ul elevii mei, Felicia, si sunt convinsa ca si ai tai s-au descurcat excelent. Puteau , oricum, sa fie mai norocosi , cu alt subiect si cu alt barem, mai "uman"...
pe toate!
R
danangie spune:
JASMIN am aflat ca si aici este MACA. Inca nu am inceput sa iau. Daca luna aceasta nu e .....ma apuc de luat.....asa sa ma indrazvanesc putin. Pe urma cum a vea D-zeu. Zilele trecute din pacate am avut un moment de criza.......deci optimismul ma cam parasise. Poate si pentru ca m-a dat peste cap durerile de ovare si mucusul tarziu. In vacanta in Ro, din pacate, nu vin anul acesta. Sigur ma duc la mare in SARDEGNA. Si as vrea sa fac un salt si la Barcelona. Dar asta ramane de vazut. In functie de bani si concediul sotului. Tu? Ce mai faci? Vad ca esti deja la jumatatea drumului. Bravo tie. Daca te duci la eco....poate ne aduci fi poze cu juniorul. Hai te pup....numai bine!!
POZELE MELE
felicia_ spune:
Ruxandra,
eu zic ca poti face o pauza, sa te bucuri de vacanta! Cel putin o luna... De fapt unii doctori chiar recomanda ca dupa 3 luni de stimulare sa se faca o pauza... acum, tu decizi!
Dana,
e firesc sa mai avem si momente cand curajul ne paraseste, important e sa nu ne dam batute! Asa-i, Noname? 
poze