Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 22
L5845 spune:
la toata lumea si
ca nu am mai scris pe aici de mult, dar urmaresc totul, chiar daca nu raspund asa des.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by L5845
Sper ca nu te superi ca am facut eu asta in locul tau si sper ca am nimerit articolele.si sarcina cat mai usoara, o nastere la fel de usoara si un
sanatos si mancacios.
L5845 nu ma supar - chiar iti multumesc frumos - m-ai scutit pe mine de cautari.
Minunea mea de ingeras s-a nascut deja - in noiembrie anul trecut. Ia uite www.flickr.com/photos/8904209@N07/705180606/in/set-72157600393576856/" target="_blank">aici ce am reusit sa fac.
Asemenea minuni va doresc si voua.
-iciMiro
L5845 spune:
Mirona
ca nu mi-am adus aminte, acum am vazut ca esti si pe lista cu fostele
si m-am edificat. M-a derutat ca la semnatura ti-a ramas cea veche...scuze inca o data. Doamne ce minune de fetita ai, sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa, cuminte si sa va bucure.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
felicia_ spune:
Mirona,
chiar ca ai o minune de fetita! Nu mai vii prin Bucuresti? Mi-ar face placere sa ne revedem!
Fetelor, vin si eu cu noutati... o sa intru mai rar probabil, fiindca ma "mut" la fiv... am facut azi histeroscopia, concluzia: "stenoza orif. intern al canalului cervical ce se depaseste cu histeroscopul"; orificiile tubare obstruate" Indica: program fiv...
poze
noname spune:
Buna!
Mirona si L5845va multumesc din suflet, ca altfel cred ca o luam razna ca nimeni nu ma incuraja si imi zicea ca medicul meu mi-a dat un tratament gresit. Chiar si farmacista de unde l-am cumparat mi-a zis ca este pt diabet si l-am sunat si mi-a zis ca o sa imi explice cand o sa vin iar la control, si sa nu imi fac griji sa il iau in continuare.
Multumesc lu Dumnezeu ca am avut incredere in el si l-am luat si nu l-am intrerupt, ca nu stiu ce ma faceam.
Offf , parca incep sa imi recapat speranta ca poate totusi o sa mi se intample si mie minunea.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa si copii sanatosi si frumosi!!!!!!!!!

L5845 spune:
noname tin pumnii stransi sa dea rezultate bune si sa ramai
cat mai repede. Tu ai avut ceva probleme si cu rezerva ovariana? Ca eu cu asta ma confrunt si din cauza asta nu ovulez si nici CM nu am (CM la mine vine doar cu tratament iar singur, foarte rar)
Noi am primit recomandare pentru IA si ne apucam sa strangem resurse financiare ca in toamna, daca e totul ok, sa mergem in Ungaria.
si numai bine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Florinini spune:
Fetele, tareeeeeeeee demult nu am mai fost pe aici...si acum am inceput iarasi cu TB dar e mai nasol ca prima data, ciclul s-a scurtat la 25 de zile, acum sunt in ziua 26 ma doare spatele tare si nu stiu daca s-a prins ceva sau nu...astept inca 2 zile si daca nu vin uratzii fac un test.
Ideea pe care am intrat sa ma sfatuiti si pe mine cum e treaba cu temp astea ciudata care le am eu:
Ovulatia in ziua 16 apoi,
Ziua 1 DPO 36,7
Ziua 2 DPO 36.8
Ziua 3 DPO 36.8
Ziua 4 DPO 36.7
Ziua 5 pana in ziua 10 DPO acceasi temp adica 36.8
Ce parere aveti de temp astea flat sunt bune sau e ceva in neregula?
Pupici
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Florinini spune:
Sunt zapauca....nu stiu fetele noi, dar stiu ca avem un punct comun in lupta noastra...eu am fost pe aici prin martie aprilie 2005 dupa care a venit barza...si acum mai vreau sa vina inca o data...
Pe vremea aia era pe aici Danangie, Mirona, Iepurica, Cristinica...si altele care au devenit mamici pe parcurs...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
liana.berbec spune:
Felicia,
Imi poti spune unde ai facut histeroscopia? Ma bate gandul sa o fac si eu pentru ca vad ca nu vrea sa se prinda nimic si ma gandesc ca s-or fi infundat trompele - avand deja un copil.
Liana
danangie spune:
Buna FLORININI,
Ce mai faci? Ti-am vazut pozele si ai baietel scumpic foc. Sa fiti sanatosi!! Cat despre TB eu zic ca e ok. Cred ca zilele unde a scazut ori te-ai miscat prea mult...ori prea putin............diferenta nu e asa are fata de zilele cu 37,8. Deci eu zic ca e ok.........pe urma nu stiu daca cineva stie mai bine.....Daca diferenta era mai mare era de gandit.....dar asa.....
Deci, te-ai apucat de bb2. Bravo tie!! Si eu cand a fi sa fie vreau
sa-i fac unul dupa altul. Asa diferenta de varsta sa fie mica intre ei. Eu nu ma pot apuca de Tb.......pentru ca fac nopti si asta ma deruta tare....nu ar fi relevant......ok,te pupic si sa auzim vesti bune!!
POZELE MELE

sanatos si mancacios.