Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Si eu pe la voi;a trecut aproape Cm am inceput azi dimineata iarasi cu TB...sperantze nu prea ca avem o perioada tare stresanta...cautam casa sa ne mutam...asa ca numai gand de hutza hutza nu avem plus ca sotul e plecat si vine doar cand o sa fiu in ziua 12 astazi sunt ziua 8, deci ar fi ceva sanse daca o sa ovulez ca si lunile trecute in zilele 15, 16...
Dana imi pare rau sa aud ce ati patit...excroci sunt peste tot
Tu cum esti sper sa fie bine luna asta, esti deci in ziua 24...inca cateva zile si sa ne dai o veste super. Multumesc de incurajari
Ellyai reusit sa faci HSG sau te-ai programat poate? Sper sa reusesti si sa nu mai astepti pana in sept. oct poate se intampla minunea

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Florini - inca nu m-am programat pt HSG pt ca astept sa vad cum imi iese VSH-ul (ma duc maine de dimineata sa-l fac) si trebuie sa faca sotul spermograma.

Asa ca astept.
Sper sa-mi iasa bine VSH-ul.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
M-am intors de la Parhon, dupa trei zile in care am fost "analizata" pe toate partile.Diagnosticul la externare este:"sindrom de ovar micropolichistic, hipercolesterolemie, sterilitate secundara, mixedem autoimun". Suna "bine", nu?
O sa mai merg miercuri, pentru o eco transvaginala(z12) si pentru a lua si celelalte rezultate( radiografia de sella turcica, unele valori hormonale), dupa care primesc tratamentul.
Dr. Neamtu mi-a spus ca nu e cazul sa intru in panica, mai ales ca valorile pe care le-a putut citi in ziua in care am plecat sunt bune ( LH= 7,64, FSH= 7,99, PRL= 12,65, TSH=2,8)
Voi ce faceti? Va tin pumnii tuturor!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by elly_me

sigur vin la noapte, desi nu vreau sa vina

Azi aniversez 2 ani de casnicie
cam trist - si nu se-arata
doar rushii vor veni azi

Elly

Draga mea nu mai fii suparata, se poate si mai rau: adica eu: am aniversat 7ani de casnicie la inceputul acestei luni si de-abea acum sunt ptr prima data .
Nu dispera de tot, ca asa cate putin o vei face, dar orice faci/faceti nu va opriti din tratamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Dana_vio saru'mana pt sfaturi si pt incurajari
Sarcina usoara.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Azi ziua a 2-a CM. E ok. Nu sunt suparata. Chiar sunt linistita. Acum am gasit o doctorita (cica foarte buna), si trebuie sa merg sa vorbesc putin cu ea. Sa fac o eco.......ca nu am mai facut dupa laparo. Sa vad cum se prezinta ovarele, uterul, etc. Cam atat. Abia astept sa intru in concediu. Mai am cam 20 de zile......

Voi ce mai faceti? au venit rushii? A venit barza?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dana, ma bucur ca esti mai linistita! (si ca v-ati recuperat motoicicleta )Si la mine au venit rusii, au plecat, azi sunt z5. Mi-am facut si analizele hormonale, care au iesit bine zic eu. Deci a, treminat cu analizele... urmeaza intalnirea cu dr sa imi spuna care e planul pt fiv... sper sa fie in septembrie, ca am inteles ca e mai putin aglomerat la Giulesti... Hai ca nu mai e asa de mult pana la concediu! Unde mergeti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FELICIA imi pare rau pentru rushii astia. Motocicleta am recuperat-o dar intr-o stare cam proasta. Asta e. Eu azi sunt in ziua a 4-a, deci suntem aproape pas in pas. Eu nu am mai facut nici o analiza. Astept sa ne sune doctorita asta( ca e in concediu) si sa vedem ce-mi zice ea. Zilele trecute am fost depresa tare. Dar stiu ca-mi voi reveni. E chestie de cateva zile. Adica......m-am molesit asa cand 2 amice au nascut duminica trecuta.....o alta colega de la mine de la munca a ramas gravida.........si m-am intristat pentru mine. Nu pentru ele. Cel putin colega asta a mea care a ramas gravida..........saraca........avea ani de zile de cand incerca si deja nu mai spera. Si uite ca tocmai cand nu s-a mai gandit a ramas gravida. Sunt atat de bucuroasa pentru ea!!
M-am intristat pentru mine.
Cred ca plec in Sardegna. La mare. Sa speram ca va fi bine. Ca acum in august am de platit niste taxe cam mari la stat si mi-a cam dat peste cap vacanta. Nu ma asteptam. Asta e. Sa speram ca reusim sa facem o saptmana la mare.
Iti tin pumnii pentru FIV. Sa dea Domnul sa raman si eu ..........imi doresc in septembrie de ziua sotului sa fiu gravida. De fapt, rugaciunea mea e: da Doamne sa fiu gravida in septembrie. Oricum, tin pumnii si abia astept vesti bune!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

Ruxandra,nu stiu daca ai primit msg. meu.Nu ti-am scris ca intarzierea a fost o alarma falsa, am facut si 2 teste dar liniutele erau de fapt numai una .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: andra_b
Subiect: anticonceptionalele si sarcina
Trimis la: 25/07/2007 20:41:18

Buna,

Ma numesc Alexandra. De 4 luni de zile am renuntat la anticonceptionale si de 3 luni nu am folosit nici un fel de protectie, insa nu raman insarcinata.
Cum as putea sa imi dau seama de perioada fertila daca cresterea temperaturii nu este simultana cu simtomele de ovulatie?
[ in plus ginecologul a spus sa opresc monitorizarea temperaturii pt ca asta ar fi un factor de stres iar stresul nu e bun]

Cat de mult ar trebui sa astept?

Va multumesc!

quote:
Autor: alinushca
Raspuns la: 25/07/2007 22:33:35
Cat esti pregatita sa astepti ca sa ai o minune mica in brate?
Sunt multe locuri pe forum unde s-a scris despre asta. Si unde poti face rost de toate informatiile de care ai nevoie si mai ales de sprijinul fetelor de pe aici. Se poate intampla oriunde de la imediat pana la 1 an daca totul e in regula. Asa am citit pe forum.
Fara stres, asta-i sigur!

:) Sanatate!

quote:
Autor: gattasalvaje
Raspuns la: 26/07/2007 22:59:01
Eu am folosit testele de ovulatie care se gasesc in farmacii.Mi se par mai comode decat masurarea temperaturii si determina mai exact ovulatia , in functie de concentratia de LH , acesta fiind un hormon a carui concentratie creste f. mult in perioada ovulatiei. Si am mai folosit ca indiciu , schimbarea aspectului mucusului cervical ( secretia ).Cand devine transparent , ca albusul de ou , atunci inseamna ca ovulezi.
La mine ,"tehnica" asta a avut succes in a doua luna de cand o aplicam.
Bafta si te asteptam la "Odiseea sarcinii" !

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

quote:
Autor: andra_b
Raspuns la: 28/07/2007 23:22:54
Servus si mersi mult de raspuns!

Chiar am urmarit mucusul luna asta mai atent ca in restul si dupa parerea mea nu a fost deloc asa cum se zice ca ar tb sa fie in perioada fertila. Nu stiu - se poate sa nu fi fost ovulatie? Sau care ar puea fi problema?
Deja asa ma dispera ca nu am corelatie intre temperaturi, durerile de ovulatie si mucus ca nu stiu ce sa mai cred despre ciclul meu si cum sa o scot la capat ca sa fiu si eu :

No mersi si astept raspunsuri incurajatoare

Ale

Mergi la inceput