Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor,
acum am venit de la monitorizari si am fost norocoasa: azi, ziua 15, foliculul se sparsese. Tutu mi-a zis ca in cazul unei sarcini sa imi administrez timp de 10 zile utrogestan, iar unei alte fete in ac. situatie i-a zis sa-l administreze incepind de maine. cum ar trebui sa fac? spuneti-mi si mie daca stiti mai multe.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

iuca, multumesc de explicatii.
Sunt in ziua 19 si am TB 37,2; Ieri a fost 37,1; deci, creste, si sper sa tot creasca si sa nu mai vina rushii.
Cam de prin ce zi pot face teste de sarcina? (ca nu mai am rabdare...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

smarandita, bafta multa sa fie bebe, dar daca tot creste asha...e clara treaba:))
fetelor, eu sa va povestesc ce temperaturi am...
pana in ziua ovulatiei am avut temp normale, adica 36,5...36,6...
in ziua ovulatiei a fost 36,1, a doua zi 36,2, a treia zi tot 36,2, iar azi, a patra zi dupa ov. a fost 36,3...va dati seama in ce hal de scazuta este???
adica nu merit si eu macar un 36,8...ce sa mai zic de 36,9..ca n-am vazut niciodata!!?
lasand gluma la o parte, ce parere aveti??
va multumesc de pe acum, ca astept un raspuns:))

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

claudinna, daca ai stii ce mult m-am bucurat cand am citit ce mi-ai scris... As vrea eu sa fie clara treaba...asa mult ne dorim un copil...de multa vreme ne rugam sa avem unul.

Kestia e ca si lunile trecute parca simteam ca am greturi dimineata; adica...ca un nod in gat asa...si ma visam deja cu burta mare. Dar, se pare ca totul era autosugestie....
Acum parca simt iar ca un nod in gat dimineata (nu chiar greturi), dar nu ma mai iluzionez pana nu vad eu ROSU PE ALB II

Deci, testele de sarcina din ce zi este recomandabil sa se faca, pentru a arata cat de cat un rezultat corect?

Mergi la inceput

din cate stiu eu, majoritatea se fac in prima zi de intarziere, sau de atunci, dar exista si un test, barza gold, care se poate face cu 4 zile inainte de ziua in care ar trebui sa-ti vina
cat despre gretzuri, asha ziceam si eu, ca am...sunt hormonii care lucreaza:))
din cate am citit pe la fetelea de pe forum si nu numai, greturile apar cam din sapt 6...asha ca...nu ai avea cum sa ai greturi daca ai fi gravi
am auzit si fete care stiu ca-s gravi a doua zi dupa cantact, dar habar nu am cum se intampla asta, cred ca doar daca ai mai fost gravi sau ...adevarul e ca n-am de unde sa stiu, eu nu am fost niciodata, astept si eu sa vad cum e:)) poate ca-ti dai seama, te simti diferit...

Mergi la inceput

azi temp de 36,5, deci a crescut fata de ieri:))
avand in vedere ca dupa ovulatie a ramas relativ constanta 3 zile si a patra zi a crescut... o fi bine?? chiar daca e asha mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu cand imi luam TB nu era asa mare. Acum nu stiu daca de vina era ora in care o luam: 5,00 a.m. Pentru ca lucram dimineata de la 6.00 eram nevoita sa o iau la acea ora. Si am facut si proba: luam TB mai tarziu: 8,00 sau chiar 9,30 si era mult mai ridicata.

MISHU, IEPURILA ce mai faceti fetelor? Cum mai evoluiaza lupta voastra impotriva rushilor?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Azi am luat TB ceva mai devreme ca de obicei, si deja a scazut la 36,9. Astept sa vad si maine, dar nu cred ca sunt sanse de bb luna asta... Din cate imi ziceati, temperatura trebuie sa creasca si sa ramana asa...

Acum, am o intrebare putin offtopic, desi nu chiar...
De ce s-au deschis doua capitole diferite, cu tema absolut identica (ma refer la endometru, monitorizari, ovulatie, TB si aspirante optimiste > 20 ani)?????? Ma poate lamuri cineva?
Pentru ca vad ca la celalalt capitol se scrie infernal de mult si e mereu pe prima pagina, spre deosebire de acesta. MAi mult, unele postari le citesc si acolo si aici, si am inceput sa ma intreb unde ar fi mai bine sa postez?
Sau..fetele care scriu acolo scriu si aici aceleasi kestii?

Sper sa ma lamuresc si eu intr-un final...

Mergi la inceput

Azi e Z 22 si am TB 37,2. Ma gandeam ca dupa scaderea de ieri nu isi va mai reveni. E normala temperatura asta pentru Z 22? Cand incepe sa scada temperatura daca nu am bb? (la un CM de 28 zile)

Mergi la inceput

samranditza, mai bine nu te mai stresa, gandeste-te ca ti se poate raspunde in ambele parti, desi aici este mai putina activitate din cate vad.
cred ca exista ceva motive, dar ce sens are sa le cautam??
din cate stiu eu, daca vine CM, TB scade brusc, ori in ziua in care vine, ori cu o zi inainte
poti intra pe prima pagina la "aspirante" si gasesti un link ceva de genul FertilityFrend
acolo gasesti grafice cu TB ca exemplu pentru cilcuri ovulatorii, anovulatorii, sarcina...deci poti sa faci asha o comparatie

Mergi la inceput