Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kyya spune:

Buna fetelor..... si eu ca si voi ma chinui de un an juma sa am un BB.
Dar sa va zic istoricul investigatiilor mele:

martie - desfundare de trompe cu ultrasunete
aprilie - celioscopie(driling ovarian-aveam f multe aderente pe ovare si la trompe)
mai - stimulare cu clostilbegyt Z12 3 foliculi pe OS de 1,97 1,54 1,47 endometrul 9,80 + pregnyl 2 X 5000u.i
iunie - puregon 8 X 50 u.i. z11 pe OD 2.07, OS 1,83 endometrul 9,37 + pregnyl 2 X 5000u.i(z 12) + duphaston din z 16.

Azi sunt in ziua 18. Daca nu are rezultat nici tratamentul asta ma las ca m-au lasat pe mine puterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna CATA imi poti explica si mie cum ti-au desfundata trompele prin ultrasunete? Cat erau de infundate? Eu tocmai am facut o laparascopie si am trompa stanga infundata. Doctorul asta mi-a zis ca nu exista nici o metoda sa desfund trompa.......care-i treaba atunci? Te rog daca imi poti raspunde cum ti le-a desfundata si cat erau de infundate. Multumesc mult.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cand ma striga iubita mea Dana, nu pot sa stau indiferenta. Trebuie sa scot capul putin.
Ma lupt in continuare. Desi am avut multe tentative, nu ma las batuta. Nu pot.

Ca sa te up-datez, luna trecuta am pierdut o sarcina in faza foarte mica (adica 5 saptamani si 3 zile). Asta se intampla pe 13 iunie. A fost prima sarcina ever. Dr are inca unele indoieli ca afost vorba de sarcina. Dar eu stiu ca a fost (5 teste de marci diferite pozitive, modificari majore ale mameloanelor, stari de oboseala si greata.....)
De atunci ma chiunui sa ma termin cu vagi scurgeri maronii. I-am spus si dr-ului aseara ca m-am saturat de ele.

Si luna viitoare voi trece din nou pe stimulare cu clomifen.
Aseara la echo, in Z14 nu aveam nici un folicul nimic. Uterul se curatase perfect si arata foarte bine.

Facui si eu laparo in februarie si toate sunt OK (mi-a administrat un mic drilling ovarian, just in case)

Deja imi fac planuri de un drum la Bucuresti pentru pareri mai avizate si strang bani de FIV pt primavara.
cam astea in mare

te pup si promit ca voi intra mai des.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Draga mea danangie pai sa-ti povestesc cum a fost la mine. Mi-a introdus o sonda prin col in uter m-a pus la ecograf si cu o seringa cu un fluid practic m-a spalat. Pe dreapta a trecut rapid fluidul deci nu aveam nimic dar pe stanga a trecut lent semn ca erau si alte probleme. La celioscopie au vazut ca aveam aderete multiple(erau lipite din loc in loc).
Sper ca am reusit sa explic bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dana, imi pare tare rau pt trompa... nu stiu ce sa zic, am auzit ca in unele cazuri nu se pot desfunda trompele... in rest, e totul bine?
Iepurila, imi pare rau pt sarcina pierduta, nu stiam... nu stiu daca te consoleaza faptul ca macar ai ramas, deci se poate...
kyya bine ai venit! Nu inteleg prea bine unde sunt ultrasunetele din interventia pe care ai povestit-o... oricum, sper sa vii in curand cu vesti bune! Dar de ce ti-a dat dr stimulare cu puregon, daca ai raspuns bine la clostilbegyt?
Eu z3, a mai trecut un asa-zis ciclu care a durat 2 zile, dintre care z1 2-3 pete, z 2 4-5 pete, azi-nimic... Ma ingrijoreaza tot mai tare, cred ca o sa caut un homeopat, s-o incerc si pe asta...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Felicia, sti ca eu aveam ciclu asa ca si tine de 2-3 zile si nu abundent...Acum dupa 1 an de zile am ramas insarcinata, deci se poate si cu menstruatie foarte redusa cantitativ ca a noastra!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

IEPURILA scumpa imi pare rau de sarcina pierduta. E clar daca testele erau pozitive ca era sarcina. e bine la tine( intr-un sens) ca nu ai facut chiuretaj.Ar fi fost frumos sa fi ramas acolo bebica. Deci te pregatesti de FIV.....cum de ai luat aceasta decizie? Vreo problema la tine sau la el? §Ai vazut ca poti ramane. Eu inca nu ma gandesc la asa ceva. Sper ca trompa si ovarul drept sa-si faca treaba. Eu iti tin pumnii si sper ca pana sa ajungi sa faci FIV sa fii deja gravidutza natural. D-ne ajuta!!! Ce mai face MISHU? Si-a pierdut speranta? Sper ca nu......

KYYA pai mie doctorul mi-a introdus prin uter un lichid albastru de metilen si de acolo a putut vedea daca trompele erau sau nu infundate. Pe urma a facut presiune pe trompa infundata adica a incercat sa impinga lichidul sau gazul , iaca nu mai stiu, cu presiune si nu s-a desfundat. Si mi-a zis ca nu se poate face nimic......

FELICIA multumesc. si eu sunt asa de dezamagita...........chiar nu ma asteptam sa-mi zica asa ceva........asta e....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Felicia se numeste cu ultrasunete pentru ca foloseste ecograful pt vizualizare. Puregonul mi l-a dat pentru ca n-a rezultat nici o sarcina. Eu din cate citisem pe aici se fac stimulari cu clostilbegyt cam 3 luni si m-am mirat si eu....mai mare a fost uimirea cand am vazut cat costa puregonul asta.
Danangie la celioscopie(care defapt tot laparoscopie e defapt) mi-a introdus si mie lichidul ala albastru dar la USHSG era incolor. Sunt foarte multe proceduri care se practica acum pt desfundarea trompelor. Eu marg in Iasi pentru tratament pentru ca la noi in Barlad nici de clostilbegit n-au auzit doctorii.

Mergi la inceput

CATA unde mergi in Iasi? La cine? Trompele tale erau infundate tare? Te bombardez cu aceste intrebari ca vreau sa vad daca mai este vreo sansa sa-mi desfund trompa. Eu sunt din Iasi.

Ce mai faceti fetelor? Sunteti in asteptare?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Danangie eu maeg la prof Lupascu Ivona la cabinetul Iris. Cabinetul e langa gara. Operatia mi-a facut-o la Cuza Voda. La trompe avea multe aderente (lipituri).Tu la cine ai mers?

Mergi la inceput