Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
12 motive pentru a fi Fecioara :

Da, da, da...sotul meu e fecioara...are un simt critic ceva de speriat. Ehhhh acum m-am obisnuit, dar la inceput chiar ma stresam ca nu faceam nimic bine, de fapt orice-as fi facut tot exista ceva ce nu-i convenea.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Fetelor, am creat un nou album pe prima pagina, numit Bucuriile calatoare. Intrebare: care este cel mai potrivit emoticon pentru a incadra titlul albumului? ? Votati!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - eu as vota pt, pt ca cele mai multe bucurii cu asta circula....sincer nu stiu cum sa-ti zic cu scaunu auto..poate daca l-ai pune la mijloc pe bancheta din spate, ca sa-l poti vedea, oare ai de ce sa-l legi sau cum sa-l legi...eu nu conduc...as aca oricum stau in spate cu bebe cu tot cu scaun!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Fetelor -dar ce-i cu Sephora????oare este bine Matti??? o fi plecat fara sa ne anunte si pe noi????

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Va scriu de acasa: azi am fost "de garda" la bebe, ca bona mea a trebuit sa mearga ca martor la un proces. Una peste alta, mi-am impartit timpul intre laptop-ul conectat la reteaua firmei si bebe cam sclifosit (se alinta in prezenta mea?). Acum el doarme, eu bantui pe forum.

Am reusit sa mergem astazi sa depunem actele pt obtinerea primei de nastere, alocatiei si stimulentului; pe acesta din urma, desi este doar 1 mil. lei vechi, l-au denumit sugestiv "ajutor de bona", dar avand in vedere ca sunt bani veniti "mocca"... vorba vine, la cat am contribuit la bugetul asigurarilor sociale, dar asta este o alta poveste. Daca mai este vreuna dintre voi care are nevoie de aceste detalii, am postat un subiect la Probleme legislative (adrese si nr de telefon pt toate sectoarele, acte necesare).

MamiLili, eu zic sa il pui pe bebe in fata si sa "dezactivezi" airbag-ul (stiu ca se poate). Daca il tii in spate, mai ales pe distante mari, vei fi tentata sa te uiti mereu la el. Eu nu conduc inca singura (deh, soferita incepatoare), dar sotul meu a mers singur cu bebe in spate, si la fiecare stop dadea in jos oglinda ca sa vada ce mai face. Dar cand suntem amandoi de fata, bebe sta singur in spate ca sa se obisnuiasca de pe acum.

Eu votez pt , ca mi se pare mai haios, dar nu ma supar daca majoritatea vrea altceva. Am pus si eu o pozica, dar albumul este privat. L-ai lasat intentionat asa?

Gabitzica, infectia urinara nu este un capat de tara, insa lasata netratata poate da complicatii. Daca urocultura este pozitiva, sfatul meu este sa respecti recomandarea medicului. De regula, se da un antibiotic din antibiograma; noi am luat Zinnat125, cate 3.5ml la 12 ore. Dupa 4 zile de tratament deja urocultura era negativa, dar am continuat pana la 10 zile. Multa sanatate!

Alexutza, felicitari pt reusita cu iaurtul. Nu am citit din urma: cum ai reusit, cu banana ca si mine sau ai aflat alt truc? Noi ne-am cam constipat de la banana, dar i-am pus putina para (din borcanas) peste mar, si am rezolvat problema.

Astzi pt prima oara Dudu a refuzat sa manance piure de legume cu carnita; ce-i drept era facut alaltaieri (de obicei ii facem o data la 2 zile, dar bona mea s-a gandit sa ma menajeze cat este plecata) insa nu avea nici un gust ciudat. Noroc ca aveam in casa un borcanas de legume cu vitel de la Hipp, pe care l-a "ras" cat ai clipi. Mie mi s-a parut cam gretos la gust, dar daca copilului i-a placut...

Mirabela, incerc sa trimit si eu datele pt site.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Adriana - nu a mers cu banana, mai ales ca ii dau doar de vreo 2 ori pe sapt ca se cam constipa de la ea, l-am pacalit punand vreo 5 lingurite in piureul de legume, nici nu a bagat de seama!!!

Cred ca Dudu l-a refuzat fiind oarecum trecut gustu'...zic si eu, adica si mancarea noastra care sta 2 zile in frigider (desi stiu ca piureul lui era congelat) - parca nu mai e asa buna ca aia proaspata MULTI ici de la noi!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lilina, cum adica stai in bloc cu mine? POate in apropiere, dar chiar sa fim vecine fara sa stim? Mi-ar fi spus cu siguranta administratora blocului ca mai este o mamica care a nascut o data cu mine.

Am adresele de la toate sectoarele (unde trebuie depuse actele), le-am postat la Probleme legislative. Dar pot sa le postez si aici, daca sunt mai multe mamici interesate.

Oups, Lilina, unde a disparut postarea ta?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sa stiti k mi-ati dat o idee excelenta cu meniurile...promit ca zilele acestea le scriu si le trimit pe adesa comuna.
Sincer nu le am de nicaieri...dar le combin eu...in asa fel incat sa iasa ceva bunut.

Noi avem trimitere pt dupa Paste la chirurgie deoarece testiculele lui Sebi pare ca nu au coborat..:(Sper sa fie totul ok...daca nu ne astepta o interventie ghirurgicala....)

Dar de filmuletele noastre nu zice nimeni nimic?? sau nu va plac....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

adriana, mi-am sters postarea ca mi-am dat seama ca am
inteles gresit...nu aveai nevoie de nr.de telefon

stau in b3bis

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Am reparat greseala de la album, e public acum.

Mergi la inceput