Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
Cecilia, da' o retetuca d-aia de mananci toata ziua
snickers si slabesti 3 kg pe zi, n-ai ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
xandrutza_76 spune:
buna fetelor, am intrat doar un pic, am citit ce-ati mai scris voi, ce-i drept in mare viteza, am vazut pozici o gramada, si va urez spor la treaba!!!
eu nu stau, ca nu am timp nici sa respir...
la multe lunite bucuriilor de azi!!!!
mamilili, cum e la suceava? eu cred ca mathias nu a dormit din cauza ca ati schimbat locatia...
arata foarte bine prajitura ceciliei
mexxa, cred ca ai putea sa postezi meniuri in fiecare zi, ca papa sebicu o gramada de bunatati...
uff, mai aveam multe de zis, o sa incerc mai tarziu daca am timp, daca nu, pe maine...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Mirabela azi o sa incerc sa trimit si eu ptr album. Sper sa fie bine ce trimit sa nu te pun sa pierzi timpul degeaba. Si eu sunt geaman si pot sa spun ca 2,7 si 9 mi se potrivesc perfect, dar deja 9 mi se pare un defect
. Si eu alaptez inca si nu am tinut niciodata regim, am mancat de toate dar am urmarit sa vad ce ii face rau si am observat ca de la ceapa si mazare are gaze asa ac le-am evitat. Poti sa mananci ce poftesti dar sa vezi reactia copilului.
Marina noi am ramas pe baricade cu bebeloi problema noaptea. De 4 zile am reinceput sedintele de fizioterapie si este un dezastru total: se trezeste noaptea de 20 de ori, maraie, caraie si paraie. Ii cade suzeta si plange dupa ea, vrea sa suga tzitzi ca sa adoarma. M-a terminat. si toate astea s-au suprapus cu o raceala naspa la mine de la care m-am simtit de-a dreptul daramata, nici in picioare nu mai puteam sta. Inca nu am scapat de ea, dar parca e ceva mai bine. Ziua i-am stricat de tot programul, doarme haotic, cate 10-15 minute, afara doarme la fel de prost si in casa mai deloc. Casa mea e vraiste, parca nu vin sarbatorile la mine. Imi vine sa plang si simt ca am cedat nervos. De la spital vin cu o stare tare naspa, sunt f multi copii cu diverse probleme si mi-e asa o mila de ei ca daca as avea o putere Dumnezeiasca i-as face pe toti bine. Of Doamne, Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos, ca restul se rezolva in timp.
Microbu cu glutenul stiu ca am mai citit ca de la 8 luni se poate introduce, dar undeva aici pe net am citit ca de la 6. Parerile sunt impartite. Eu o sa incerc sa ii dau cat mai tarziu. orezul nu contine gluten din cate stiu. Primele cereale care sunt indicate sunt cele din orez care se pot da inca de la 4 luni. Acum eu nu stiu sigur ca inca nu i-am dat nimic si nu sunt f bine documentata, dar biscuiteii sigur se dau mai tarziu.
Gety, carnea de curca e mai grea si mai fibroasa, asa ca eu zic ca sa mai astepti.
Noi ne pregatim de marea diversificare cu papica din canita (mai bine zis dintr-un capac-de la debridat). Mami se mulge putin in capac si bebe bea tot fara sa verse pe el. Aseara i-am dat un oscilo si o pastila de corizalia ca sunt eu tare racita si de frica ii dau si lui si l-a varsat jumatate pe el, dar lapticul nu il scoate din gurita si bea f frumos. Eu vreau sa il obisnuiesc din start cu canita sa nu ii mai dau biberonul sau sa i-l dau mai rar, asa ac muncim la asta.
Pe langa marea diversificare cu care ne tot laudam o sa incepem si marea zugraveala in casa assa ca dupa pasti o sa ne mutam la sora mea si nu voi mai avea net. Sa ma dati absent motivat vreo luna-o luna si ceva. Daca reusesc o sa mai intru macar sa va mai intreb una alta, dar sanse slabe sa reusesc, ptr ca o sa intorc casa cu susul in jos si totul se va strange in camera care este deja zugravita. Of, ce greu o sa imi fie sa ma mut cu carut, cu patut, cu haine...Si acolo nu ma voi mai simti ca acasa. In plus e nepotelul meu de 3 ani un scump de felul lui, dar cam dracusor care nu il lasa pe Rares sa doarma niciodata. Face galagie inadins ca sa il trezeasca. Sa vedeti scandal acolo cu 2 bebeloi super energici.
Daca nu mai apuc sa intru sa va scriu, desi de citit mai reusesc din cand in cand, va urez inca de pe acum Sarbatori Fericite si Linistite si multa lumina in casa si in sufletele voastre. Domnul sa va ocroteasca pe voi si pe familiile voastre!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
tanima_i2002 spune:
Am uitat sa precizez ca am vizionat toate pozicile si clar avem cei mai frumosi copii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
GETY spune:
MamiLili, a mai dormit Maria, de-am putut scrie. Acum tzipa. Cum ies din camera, asta face. Te cred ca-i aerul curat la Suceava. Si la noi s-a mai curat putin, ca a "tras" vreo 2 ploitze bune. Mie imi place Piatra Neamt, acolo as vrea sa locuiesc, imi mai place Sinaia, mult de tot si Constanta, mai mult pentru ca-i marea aproape.
S-a amanat pe maine dimineata shopping-ul.
M-ai fact curioasa cu mancaricile. Cred ca am sa alternez mancarea gatita de mine cu borcanele. Sa vad. Ce cuvinte grele despre curca mea... Ma mai gandesc daca-i dau si Mariei, chiar nu-s hotarata.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, am vazut pozele. Imi vine sa-i pap obrajorii. De fapt pe Maria o pup cateodata pe obraji, de nu se vede. Cateodata ii place, rade, iar alteori se cam stramba. Eu am facut-o, eu o pup.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by lilina
Cecilia, da' o retetuca d-aia de mananci toata ziua
snickers si slabesti 3 kg pe zi, n-ai ?Lilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
Ba da, asta se cheama supa de varza...stai ca dupa Paste ma apuc de mancat supa de varza....sper sa si slabesc..cu Alexia am slabit 2 kg intr-o sapt...si am tinut cura asta cu supa de varza 2 sapt, dar nu consecutive....acum am tinut post si am slabit vreo 4 kg..dar mai am cale lunga pana la 52kg, ha ha
va pup si spor la treburi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
lilina spune:
bleah
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Mirabelac spune:
12 motive pentru a fi Fecioara :
1. Expert in folosirea cuvintelor.
2. Motto-ul tau : Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
3. Faci cele mai pertinente recenzii critice.
4. Atat de elegant si curat.
5. Mentii standardele altora la cote inalte.
6. Potrivit pentru a fi un mare comediant.
7. Esti foarte bun in a-ti ascunde emotiile.
8. Model de constrangere excesiva.
9. Sincer si real.
10. Complet concentrat asupra obiectivelor.
11. Detaliile sunt viata ta.
12. Open mind : Nu intotdeauna calea cea mai grea este si cea mai buna.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
MamiLili spune:
Lilina, ma refeream la albumul "Poze haioase" de pe prima pagina.
Tanima, spor la zugraveala si curatenie...sa treaca repede si fara nervi. Simt eu ca totusi o sa intri des, mai ales ca vei incepe diversificarea si sigur vei avea nevoie de parerile sau sfaturile mamicilor.
Sandra, mamicile care conduc
, intrebare
: cand sunteti doar voi si bebelusii, ii puneti pe bancheta din spate sau in fata, ca sa-i vedeti? Pe instructiunile scaunului meu auto scrie ca poate fi montat si pe scaunul din fata al masinii, numai daca n-ai airbag. Dar eu am. Ideea e ca ma asteapta drumuri lungi (de cateva ore) pe care le vom parcurge doar noi doi si nu stiu unde sa amplasez copilu'...daca-i in spate, nu-l vad...daca-i in fata, nu-i in siguranta.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!