Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - da cam asa ceva, nu vezi ca Maruca vrea sa stea treaza si al meu grasan daca s-ar putea ar dormi 20 de ore din 24...tu te vaiti de somn...eu incep sa ma vait de plictiseala....e ceva de speriat, nu vreau sa ma gandesc cand s-or inversa rolurile

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Marina super pozele, m-am delectat cu ele, iti vine sa o mananci de draguta ce e

Flavia si Alexia a avut rosacea, dar noua nu ne-a dat nici un antibiotic..doar i-am dat pt febra ceva iar bubitele au disparut de la sine....sanatate multa

Mirabela spune-mi si mie pe la Fecioara ce scrie ca-s curioasa daca mi se potriveste

Poftiti la Snikers e delicioasa si super bunaaaa

Am pus Pozitze noi daca vreti sa ne vedeti

Va doresc spor la treburi....eu fug ca trebuie sa-mi fac ruladele cu mac si nuca care sunt de asemenea delicioase, hmmmmm

Mexxa era sa uit, super retete ne dai...nu le ai scrise undeva?????

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cecilia - arata super bine snickersul - daca ne dai si reteta ar fi superrrr!! Si sa-ti traiasca fetitele, dulci amandoua1!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexutza si Getutza au monopolizat paginutza.

Marina, ti-am vizionat pozele. Ana iti seamana suuuuper bine, pe cand Maruca cred ca-i mai mult a lu' taxu. Ce falcute are! Si ce fain sta in fundulet!

Gety, am vazut chiar ieri borcanele de la Hipp cu curcan, de la 4 luni. Totusi cred ca-i prea devreme ca (,) curca ta sa ajunga in meniul Mariei. A propos, daca mergi la Kaufland, o sa gasesti toate felurile de borcanele pentru copii, atat de la Hipp cat si de la Nestle, sunt f bine aprovizionati. Eu am fost aseara (la Suceava,ce-i drept) si-am fost suuuper incantata de oferta.

Alexutza, nasol cu ouale. Daca nu-ti place c-au iesit asa imprimate, trimte-mi-le mie. Eu nu-s fan "oua de tzara" dar mama bineinteles ca pe alea o sa le vopseasca.

Azi a fost tare frigutz afara, 5 grade numai. Si alt aer, intr-adevar. Mai curat, of course. Adevarul e ca in Iasi veneam acasa prafuiti tare.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Alexutza uite aici:

Snikers

8 albuse, 270gr zahar, 250 gr nuca macinata, 4 linguri faina, 1 praf de copt
Se bat albusele spuma tare, se adauga zaharul si se mai bate spuma tare, apoi se adauga faina , nuca si praful de copt si se da la cuptor.
Crema: 8 galbenuse, 10 linguri zahar, 1 pachet jumate de unt se pun pe abur pana se ingroasa.
Atentie, crema dureaza mai mult pana se face pe abur dar important e ca nu trebuie amestecat continuu, poti sa faci multe alte lucruri pana se ingroasa crema...nu gluma, ha ha...asa ca o lasi acolo pe abur si mai amesteci din cand in cand si pana atunci iti faci mancare sau altceva...cand e aproape gata crema, se caramelizeaza separat 12 linguri zahar si apoi se toarna peste crema..se mai lasa putin pe abur, apoi se ia si se adauga 200-250gr nuca prajita si se amesteca.
Deasupra se face glazura de cioco

Pofta Buna!!!! E delicoasaaaaaa si va rog sa o faceti ca nu o sa va para rau

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Apropo de vreme, la noi azi dimineata erau -6 grade si cu vantul se simteau ca -14 grade... asa ca o sa vina iepurasul cu sania anul asta..duminica se anunta 4 grade, frig oricum, stam in casa si ciocnim oua....

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lilina, am vazut poza cu Vladic si cotorul de mar, e asa haioasa! N-o pui pe prima pagina?

Cecilia, ai doua fete minunate, ti-am vizionat toate pozele!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

MamiLili...m-as uita si eu la poze cu Mathias numai ca nu vad in semnatura nici un link cu poze.....unde sa ma uit??????

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili pe prima pagina...adeca pe site, nu ?
daca ochiu' tau de artist zice ca e mai atractiv asa,
ma las pe mana ta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput