Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa- draguta eu le-am vazut atunci imediat dar m-am luat cu oualele mele care m-au suparat si am uitat sa iti zic ca ai un Sebicu vesel de tot ...al meu nu rade chiar asa cu pofta...si ii sta chiar super asa imbracat a la DJ...cu gluga...mai lipseau ochelarii

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am completat cu poze noi albumul "Bucuriile la masa", dupa cum urmeaza: prima papica solida - piure de morcovi (yack) si am papat spanac ca Popeye

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mexxo...si eu vazusem filmuletele, tare faine! He, he, cum papa Sebicu jucaria .

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Marina - da cam asa ceva, nu vezi ca Maruca vrea sa stea treaza si al meu grasan daca s-ar putea ar dormi 20 de ore din 24...tu te vaiti de somn...eu incep sa ma vait de plictiseala....e ceva de speriat, nu vreau sa ma gandesc cand s-or inversa rolurile

Eu VREAU

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - VREAU SI EU PLICTISEALA LA MAXIM!!!!!!!! Sau macar un pic!
Tanima - sa stii ca si noi stam de la o vreme incoace foarte prost cu somnul lui Vladic. Cateodata ma apuca disperarea, si noi nu facem fizioterapie... Nush ce poate avea copilu' dar eu mi-s terminata cu nervii. Simt ca incep s-o iau razna! Abia astept sa creasca mare, am mai zis eu asta si stiu ca multe mamici zic ca-i mai greu cand este mai mare, dar la cat planset aud eu si am auzit pana acum, nu mai cred parca (,) ca poate fi ceva mai greu decat asta. Chiar daca ies in oras singura fara Vladic,toot parca il aud in urechi fara incetare.
Marina - vazut frumusetile tale. Ce zambitoare e Maruca peste tot,nici nu-mi vine parca sa cred ca te chinuie noptile copilul asta bucuros.
Festina - vazut si Raducu, ce copil bravo ai ca mananca asa bine!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by mexxa

quote:
Originally posted by GETY

Mexxa, eu o sa te intreb daca pot sa-i fac papicul de mai sus Mariei. Sebicu, vesel, ca de obicei.
Nu stiu daca pot sa-i pun orez in papi acum.
Si mai am o problema cu ea: varsa din guritza mancare. Ori mananca prea mult, ori ii dau eu prea des. Mai ales laptele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Asa pateam si eu cu Sebi..insa acum cand il hranesc ii dau mai incet...eu ii dadeam cam repede mancarea
Orezul stiu ca e recomandat dupa 6 luni.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mexxutzo, eu le-am vazut si mi-au placut. Ce faceati? Demontati patutzul baiatului? Ca avea sotzul si ajutoare.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, poza in masina proprietate personala a Mariei, respectiv carutzul (ca alta n-am) incape in album? Daca nu, sa-l pandesc pe bunicu-su sau pe matusa-sa sa le fac poze in masina lor. Dar fara scaun de masina, ca dureaza pana il montez si apoi trebuie sa-l si demontez. Hmmmm! Greu album pentru noi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - imi pare tare rau ca nu mai doarme Vlad...oare or fi ceva dureri de dinti??? forta, putere si rabdare!!!! sincer sunt alaturi de voi si tot timpul, mai ales cand e marait grasanu'...imi zic ca nu trebuie sa ma vait ca alte mamici indura si mai mult si rezista cu brio...

Marina - te cred ca vrei...oricum sunt constienta ca exista o lege a compensatiei in lumea asta

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Cecilia, sper sa nu te confund, tu ai avut o poza cu tine imediat dupa nastere, intr-un salon, parca era si fetitza si erai cu zambetul pe buze. Eu o aveam inca pe Maria in burtica si mi-era tare frica de nastere. Poza aia m-a incurajat un pic.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mamici, noapte buna, sa avem spor la curatenie, la cumparaturi si la altele maine.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput