Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutza_26 spune:
Noapte buna Bucurii!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, poza in masina proprietate personala a Mariei, respectiv carutzul (ca alta n-am) incape in album?
[b]Da, Gety, cum sa nu, doar si carutul e un mijloc de deplasare si calatorie. Ideea albumului este nu numai de a pune poze cu bebeii in masina ci si in locurile pe care le viziteaza (de ex. gradina botanica, manastiri, cabane la munte, pe plaja la mare, la bunici/strabunici etc...ai prins ideea).
Inca mai astept voturi ptr emoticonu care va incadra numele albumului. Pana acum scorul e egal
cu 
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 10 zile...grabeste-te!

Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cecilia, sper sa nu te confund, tu ai avut o poza cu tine imediat dupa nastere, intr-un salon, parca era si fetitza si erai cu zambetul pe buze. Eu o aveam inca pe Maria in burtica si mi-era tare frica de nastere. Poza aia m-a incurajat un pic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Da, da eu, dar ce-ti veni acum sa te gandesti la asta?????

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
eloise spune:
Am intrat sa va urez de pe acum
Paste fericit
. Noi maine plecam la Suceava si nu sunt sigura ca voi avea timp sa stau pe net asa ca mai bine va fac urarile din timp.
Iata si o felicitare de Paste (de fapt doua...) de la Vladut.
Am vazut si eu pozele cu Maruca cea scumpicica si nostima, care seamana bine de tot cu surioara ei, si cu Mathias stropit cu papica. (Mi-au ramas vreo 3 pagini din urma necitite asa ca imi cer scuze daca nu mentionez si alti bebelusi)
In rest... sunt putin ingrijorata pt ca am facut un nodul maaaare maaare sub sanul stang... am incercat cu pompa, cu dusuri calde apoi iar pompa....dar nimic, nu vrea sa cedeze...sper sa nu fac o mastita acum de sarbatori. E si dureros... si copilul refuza sa suga din sanul respectiv, care de altfel e cel pe care el nu il prea agreeaza. trebuie sa fie un canal infundat tare... Nu stiu ce sa fac daca laptele nu iese (ideea cu tati pus la treaba nu imi suna bine...)
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Cecilia, am vizionat si pozitele voastre, foarte faine! Si fetitele tale seamana bine-bine! Ada e dragalasa foc si pare sa ia parte la toate activitatile
. Iar tu...nu stiu de ce te plangi ca arati foarte slaba... si in sarcina tin minte ca tot asa erai.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
festina spune:
Multumim Alexutza si Cristina pentru aprecierile la adresa lui Raducu 'cel diversificat'
... offff trebuie sa-mi fac putin timp sa pun poze si in albumele tematice
Noapte buna BUCURII
Cecilia C spune:
Eloise 

esti tu o draguta dar mai am multe kg de dat jos, o sa le dau eu jos pana la urma....iti doresc si tie de pe-acuma Paste Fericit!!!!
si Sarbatori Fericite!!!! si sa ne auzim cu bine cand va intoarceti acasa.
Sper ca a-ti fost cuminti si vine iepurasul cu multe daruri.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
flavia ramona spune:
Apar si eu cand aproape toata lumea e la culcare, dar ce sa fac ...
Gety multumim de urari.
Cecilia, din pacate medicii de aici nu si-au dat seama ce este si ne-au dat antibiotic iar eu am escultat pt ca dupa 3 zile de febra care nu scadea decat vreo ora dupa antitermice am zis ca cine stie ce o fi. I-am intrerupt apoi orice medicament si i-a trecut de la sine. Mama da ce gospodina esti tu. Cand mai ai timp de toate?
Lilina felicitari pt membru junior. 
Marina, la fel e si Bogdi, sta in funduletz foarte mult si bine, dar de rostogolit nici vorba. E tare lenes la faza asta.
Tanima, bine ca ti-e copilasul sanatos ca restul trec. Asa ma gandesc si eu cand vad copilasi bolnavi.
Lili, ia trimite tu aer curat si pe la Arad, ca la noi e jale, poluare groaznica, nu poti spune ca iesi la aer curat
.
Eu cand merg cu masina il pun pe Bogdi in spate, dar nu am mers distante mari. Eu zic ca poti sa-l pui in fata si sa dezactivezi airbag-ul daca mergi la un drum mai lung.
Mirabela, ia zi-mi si mie pt Pesti ce spune acolo te rog.
Cristina, eu mai am o prietena care are o fetita de 9 luni si tot asa ca Vladut era micuta. Acum parca s-a mai linistit.
Am uitat, am vazut pozicile anuntate ale Bucuriilor. Nu degeaba le spunem noi Bucurii ....
scumpik_lui spune:
Buna seara la toata lumea!
Cred ca deja dormiti, ceea ce ar trebui sa fac si eu, dar am intrat da va scriu cateva randuri. Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa intru dar am fost foarte ocupata cu copilul si cu treaba.
Noi suntem bine sanatosi. Iesim aproape zilnic in parc la plimbare, desi Luca doarme aproape tot timpul cat este la aer, iar in casa ne jucam, tipam si mai dormim asa putin din cand in cand.
De aproape 2 saptamani Luca adoarme seara singur in patutul lui si doarme pana dimineata pana pe la 6.30-7 fara intrerupere, dupa care para 5 min si mai doarme pana pe la 10-11. Asa bine ma simt si eu ca dorm toata noaptea fara treziri pentru papica...
Eu nu mai am laptic suficient, decat cam pt 3 mese pe zi, in rest mai bagam cu formula, cu cereale, branzica, supica crema si cam atat.
Mai spuneti-mi ce dati la copii mancare ca nu mai stiu ce sa-i fac. Poate ati mai scris, dar eu nu am mai citit de muuuult si imi cer scuze ca va fac sa repetati.
Apropo, cu ce faceti branzica pt bebei? Eu am amestecat-o pana acum doar cu banana.
Avem si noi cateva pozici noi si un filmulet sa vedeti cum ii place copilului sa se joace....
Acum va spun Noapte buna si linistita si sper sa mai intru zilele astea pana de Paste.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Monique_new spune:
Buna dimineata si haideti la
...una mare ca eu nu am dormit toata noaptea.
Soricica mea are nasul infundat si nu poate sa respire.Ce sa ii pun??? Ajutati-ma si pe mine. Nu stranuta nu tusese nu are febra nu curge nasul......dar e INFUNDAT
Cred ca aseara am fost pe afara si era imbracata cam gros. Am tot intrat prin niste magazine iar afara batea vintul...offff.I-am tot pus niste ser fiziologic si am tras cu pompita dar parca tot infundat este....ce mai exista pt bbi de 6-7 luni plssss, ca nu am retinut.
Vazut un bebe Luca grasunel si zimbaret.scumpik_luiBrinzica poti sa ii dai cu orice fel de fruct...mar, para , portocala, piersica si ce ii mai dai.
Vazut si felicitarile de pasti cu iepurasul Vladut.
Lilina ti-am trimis pozele cu pupaciosii
pe mail....sper ca au ajuns.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )