Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 29
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
miti, fa un pachet mare mare si trimite-mi si mie ZAPADA.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
uite poza facuta chiar acum ( nu prea se vede bine, dar ninge ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762392542894/photo/294928804313878410/3
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ama_kaly spune:
Banuiam ca altceva ai vrut sa spui si s-a inteles gresit,
!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
OanaRusu spune:
Miti, parca e alta lume! Atata zapada... eu am vazut tare putin "in care si oase" iarna asta.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
26octombrie spune:
Carmina,
chiar nu m-am gandit la asa ceva. mie, in general, mi-e cam sila de tara asta, de tot ce se intampla, de nepasarea, ignoranta si tot alaiul. din pacate, sunt indragostita de prea multi oameni de-aici,nominal, si de prea multe locuri, de-aia nu mi-a trecut niciodata prin cap, pana acum doi ani, sa plec.
ti-am scris ca sa intelegi ca asta e o rana de-a mea mai veche si am si eu vehementele mele...
cand ma duc la policlinica si vad cum isi tin copiii impachetati ca pachetele ups IMI VINE SA URLU. m-am dus cu fiica-mea la analize si i-am spus aluia ca tuseste si are muci, mi-a raspuns ca n-are nimic. iar a doua zi a trebuit sa ii dau medicamente, first time ever, de nimic ce-avea...
nu mai are sens sa continui, chiar si numai pentru modul in care sunt tratate animalele aici in tara imi e rushine ca sunt romanca. nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu oamenii din jurul meu mi se par reprezentativi pentru romania, daca ar fi fost asa nu le cautam compania. nu am veleitati patriotice, asta-i clar. in portugalia am fost incantati cand ne-au luat drept cehi, polonezi, chiar rusi, am tacut chitic..
vivi, am uitat sa revin: scuze, nu am spus ca toti medicii romani sunt prosti, cunosc multi deosebiti. stiu ca nu-i frumos sa generalizezi, dar ma luase valul. ideea era ca prea multi sunt asa cum in alta parte ar fi de neconceput.
m-am dus la primul medic de familie pe care l-am avut, ma durea coloana rau si aveam nisip la rinichi. stii ce mi-a spus? ca nu ma duc la biserica sa ma rog, ca asta se cunoaste si de-aia, ma bate Dumnezeu. si ca mananc animale moarte si de-aia mi se blocheaza rinichii. nu poti sa nu ramai cu niste impresii dupa asemenea intamplari.. cel putin io.
imi pare rau daca cineva s-a simti lezat de remarcile mele. evit sa ma manifest in privinta catorva subiecte, tocmai pentru a nu leza susceptibilitati, dar uneori mai sar gardul..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
miti2004 spune:
Luana uite si 2 exemple de aici de-ale mele:
- anul trecut cu o saptmana inainte sa nasc ( am nascut prematur la 33 sapt si 4 zile ) m-am dus la medic ca simteam intepaturi jos acolo si aveam si o scurgere maronie. Ma trimite la spital sa ma internez. Ma internez si intre timp incep contractiile. Doctorita imi spune ca e normal sa ma doara spatele, ca nu sunt contractii si cica sa-mi pun sotul din cand in cand sa-mi faca masaj
...ma incapatanez si mai stau vreo 2 ore in spital ( aveam pat deja, eram internata ) si durerile erau din ce in ce mai mai la interval de 5-6 minute. Si-au dat seama ca se ingroasa gluma, mi-au pus o perfuzie si m-au transferat cu ambulanta la alt spital ( asta era in toiul noptii pe la 2 noaptea ), la celalalt spital mi-au scos perfuzia pt ca mi se umflase mana, mi-o pusese prost prima data ( de fapt din a doua incercare ) si mi-au facut injectii de maturare a plamanilor, eram la sectia de risc major, puteam sa nasc in orice clipa, ajunsesem la dilatatie 3.5 dar mi-au facut si perfuzii de oprire a contractiilor, care s-au oprit, am mai stat 4 zile in spital, apoi dupa o sapt mi s-a rupt apa si am nascut. Iti dai seama ce doctori buni erau la primul spital ? sa vezi ce intrasera in panica si ce repede a venit ambulanta sa ma transporte dincolo...
Al 2-lea exemplu a fost acum 2 veri: aveam dureri in gat, o jena imensa care dura de vreo 2 saptamani: primul doctor mi-a facut radiografie sa vada daca am obiecte straine in gat si m-au trimis acasa ca sunt ok, al 2-lea doctor mi-a zis ca sunt racita si sa iau Tylenol, al 3-lea doctor ca sunt suspecta de tiroida si sa fac analize la sange...Asta s-a intamplat prin iulie-august. In toamna am ajuns in Romania si m-am dus la doctor, pt ca deja nu mai suportam sa inghit nimic, nici saliva. Mi-au facut exudat si aveam stafilococ auriu, mi-a dat antibioticul care a iesit ca as raspunde la el si deja dupa 5 zile ma simteam excelent ( ma rog, a durat mai mult tratamentul ).
Am vrut sa-ti arat ca doctori idioti sunt peste tot, in toata lumea, nu ca sa te supar, Doamne-fereste, poate doar sa nu crezi ca daca esti in alta tara doctorii ar fi toti buni.
Repet, nu am vrut sa te supar, dar se intampla si la case ( tari ) mai mari...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
LYLY809 spune:
Pana acum s-au inscris pe lista de tricouri:
1.arabela (abribrinza)
2. gabi25
din oficiu este trecuta doroti
nu s-au inscris, dar fireste ca vor fi pe lista, dupa discutiile purtate:
4. carmina
5. luana
6. andreea (amisszip)
7. oana lu' Paul
Rog sa va inscrieti in continuare.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Si rog sa nu se supere vreo mama de cireasa daca nu am trecut-o inca, pentru ca v-am zis ca citesc putin in diagonala mesajele, ca-s stresata rau...
Referitor la bone, Vivi, stii ca toate-s o apa si un pamant, cu exceptiile de rigoare. A mea s-a invoit destul de mult zilele trecute dar acum la ora de plecare sparge usa. Am multe comentarii de facut despre bone, dar nu am timp acum si nici dispozitie sa detaliez... si nici nu vreau sa va indispun.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ama_kaly spune:
Exact, oameni rai, doctori prosti sunt peste tot, nu numai in Romania.Nu sunt de acord ca fetele plecate din tara sa zica mereu vai de ce urat, nasol, oribil e de voi ca stati acolo si ce copii bolnaviciosi aveti.Nu uitati ca de aici ati plecat si aici ati trait si voi.Mie una imi pica aiurea sa citesc asemenea lucuri chiar daca sunt spuse direct sau mai "cu perdea" cum spunea cineva.
Sebastian nu a racit deloc iarna asta, nu a avut nici macar un simplu rosu in gat lipsit de febra si tot in Romania a fost crescut.Dr. prosti da sunt, am dat peste o gramada, dar sunt convinsa ca exista si dr buni la fel cum dr prosti sunt si in alte parti, nu numai aici.
Asemenea remarci si multe altele, pe care nu am nici timp acum sa le mentionez, m-au facut sa intru mai rar pe aici sau sa intru doar sa citesc.Plus ca am observat ca daca intri mai rar nu mai esti bagat in seama..Sunt fete pe care le indragesc si pe care le citesc cu drag, dar nu mai e aceeasi atmosfera ca inainte sau poate nu ma mai integrez eu. Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
shoricutza spune:
Carmina, iti dai seama ca stiu si eu ca nu trebuie sa fiu MUSAI de acord cu tine. Pur si simplu ai subliniat niste aspecte, situatii, tendinte etc. care ma deranjau si pe mine intr-o oarecare masura (si ma bucur ca ai facut-o). Partea proasta, in ceea ce ma priveste, este ca eu nu am din pacate indrazneala, deschiderea, energia, curajul, sau cum vrei sa-i spui, de-a vorbi din proprie initiativa despre ceea ce ma deranjeaza (si asta in general, nu numai aici ...). Poate ca sunt exagerat de pacifista sau pur si simplu imi place sa evit conflictele, desi realizez ca ptr sanatatea si echilibrul psihicului meu ar fi bine, ca din cand in cand, sa mai vars si io sacul cu nemultumiri ... de ex de o saptamana sunt suparata pe livada dar uite ca TAC si nu spun nimic, incapabila fiind sa dechid subiectul si sa lamuresc lucrurile ... pur si simplu astept sa-mi treaca ...
puiudana2004 spune:
Lacra si eu zisei ca vreau una bucata tricou rosu pt "Ochios".
Magda,bine ai revenit!
Vivi,sunt de acord cu Carmina la ce a zis despre bona.Nu cred ca a vrut sa te ingrijoreze.
A mai trimis cineva poze pt albumul de Pasti,sa nu ma trezesc singura pe acolo????
Ama,bine ai revenit!Si mie imi placea de tine cand erai cu burtica,ce carut...cu maner?...fara maner reversibil???Dulcica foc!!!Nu ca acum nu mi-ai mai placea,dar atunci erai...no coment!

Erau asa de relaxante discutiile,noi eram clar mai relaxate.Eu una nu mai stiu ce e ala somn linistit de nu mai tin minte.Lui Andrei ii dau 2 masele si un dinte si e o continua maraiala in casa.Zi si noapte.Azi am simtit ca mor.Imi venea sa ma arunc de la etaj de nervi,oboseala si toate cele.Noroc ca a venit cumnata mea sa mai stea putin cu Andrei cat am facut mancare si am vopsit ouale.Acum ma duc sa il culc si eu pe langa el ca simt ca pic din picioare.
iu all si o zi buna!!!