Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Carmina, iti dai seama ca stiu si eu ca nu trebuie sa fiu MUSAI de acord cu tine. Pur si simplu ai subliniat niste aspecte, situatii, tendinte etc. care ma deranjau si pe mine intr-o oarecare masura (si ma bucur ca ai facut-o). Partea proasta, in ceea ce ma priveste, este ca eu nu am din pacate indrazneala, deschiderea, energia, curajul, sau cum vrei sa-i spui, de-a vorbi din proprie initiativa despre ceea ce ma deranjeaza (si asta in general, nu numai aici ...). Poate ca sunt exagerat de pacifista sau pur si simplu imi place sa evit conflictele, desi realizez ca ptr sanatatea si echilibrul psihicului meu ar fi bine, ca din cand in cand, sa mai vars si io sacul cu nemultumiri ... de ex de o saptamana sunt suparata pe livada dar uite ca TAC si nu spun nimic, incapabila fiind sa dechid subiectul si sa lamuresc lucrurile ... pur si simplu astept sa-mi treaca ...

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Deci iata ce ziceam io mai inainte sa nu stringi in tine, ca atunci cind se aduna mai multe e mai rau, mai bine iti spui supararea, eventual se fac niste scuze, ori nu, dar macar cind spui nu se aduna.
Deci eu astept sa zici ce tea suparat?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Carmina, iti dai seama ca stiu si eu ca nu trebuie sa fiu MUSAI de acord cu tine. Pur si simplu ai subliniat niste aspecte, situatii, tendinte etc. care ma deranjau si pe mine intr-o oarecare masura (si ma bucur ca ai facut-o). Partea proasta, in ceea ce ma priveste, este ca eu nu am din pacate indrazneala, deschiderea, energia, curajul, sau cum vrei sa-i spui, de-a vorbi din proprie initiativa despre ceea ce ma deranjeaza (si asta in general, nu numai aici ...). Poate ca sunt exagerat de pacifista sau pur si simplu imi place sa evit conflictele, desi realizez ca ptr sanatatea si echilibrul psihicului meu ar fi bine, ca din cand in cand, sa mai vars si io sacul cu nemultumiri ... de ex de o saptamana sunt suparata pe livada dar uite ca TAC si nu spun nimic, incapabila fiind sa dechid subiectul si sa lamuresc lucrurile ... pur si simplu astept sa-mi treaca ...

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

eu zic sa spui tot ce te "doare", nu vad de ce nu ai face-o!!
doar asta nu inseamna ca ofensezi pe cineva!
deocamdata eu nu sunt suparata pe livada... cand ma supar va spun, neaparat!
eu am ce am cu bonele

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cum sa incep?
Am intrat sa citesc ultimele pagini pentru ca am vorbit cu Carmina despre atmosfera si discutiile de aici. Vroiam sa vad, sa-mi fac o parere, sa aplaud, sa ma enervez, sa vad cine ce mai face/zice. Am citit si mi-au venit pe buze felicitari, m-am iritat, am ras, am fost de acord, am fost revoltata, am zambit, am fost dezamagita, mi-am adus aminte. Nu stiu cum s-au desfasurat lucrurile in ultimele saptamani, n-as avea nici timp si nici rabdare sa citesc , dar stiu ca nu astea erau sentimentele mele atunci cand am plecat. Oscilam intre doua stari : un soi de plictiseala de-mi pierea tot cheful de scris (ce spunea si Carmen: paaagina dupa paaagina de “la multi ani”, “vai ce scump e” – lucruri adevarate dar deja prea mult cand e aproape exclusivitate - etc), ajunsesem sa citesc mesajele in diagonala diagonalei si a doua stare: iritare atunci cand vedeam un mesaj rauvoitor catre cineva sau, acelasi lucru, un mesaj dulcegaros atunci cand stiam sigur ca in spatele lui sunt tone de barfe urate. E adevarat ca din cand in cand, aparea cate un mesaj normal, cate o intrebare sau dilema sincere, la care ma grabeam sa raspund si eu (daca o distingeam dintre celelalte tipuri) dar in ultima vreme parca erau tot mai rare. Eram un grup caruia eu nu m-as fi alaturat in veci daca l-as fi descoperit de curand, faceam parte din el doar pentru ca asa se nimerise demult si ma obisnuisem deja. Am plecat cand am realizat ca din starea aia nu se mai iese, deja tabuurile si “modul de lucru” sunt fixate, cand mi-am dat seama ca teatrul de doi bani al unora nu o sa se termine niciodata, tacerea complice a altora la fel si atmosfera o sa fie din ce in ce mai inchisa si inchistata.
Evident ca a fost o picatura care a umplut acest pahar. Si aceea nu a fost discutia cu Doroti ( o neintelegere pe care am lamurit-o apoi in privat) ci remarca exclusiv rautacioasa pe care s-a simtit nevoita sa o faca Roxana Claudia. Totul pe fondul pe care vi-l povesteam (cu Luana & Co stiti povestea deja, nu mai reluam )… fandaxia-i gata!

Am hotarat sa va scriu toate astea pentru ca am constatat cu surprindere ca s-a tot rostit numele meu in ultimele pagini. Va multumesc mult tuturor pentru vorbele frumoase!

Sunt in deplina admiratie a Carminei care, iata, are un spirit mai tanar, mai liber si mai nealterat si a avut atata rabdare si putere si idealism incat sa se ia de gat cu situatia amortzita si mocirloasa pe alocuri, sa nu se intimideze, sa nu se dea batuta si, in final, sa SCHIMBE ceva. Pentru ca eu cred ca ea a schimbat ceva profund intre noi acum si cred ca merita sa-i multumim
Daca in final se va dovedi ca nu a reusit si ca ne-am intors la metehnele noastre atunci nu va fi vina ei ci a noastra, a tuturor.

Si ca sa nu devin exagerat de patetica, inchei aici.
Bine v-am regasit si treceti-ma si pe mine cu tricou d-ala, bey!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana draga eu tot pe aici sunt si nu mi-am schimbat parerea nici acum. Si nici n-am de gand sa parasesc forumul....fiecare e liber sa zica si sa faca ce vrea. Voi formula opinii de cate ori voi simti nevoia...dezamagita???

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Roxana, o opinie e una, un atac gratuit de rautate e alta. Tu faci ce si cat poti! Nu sunt dezamagita, stiu ca nu oricine se poate schimba!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Tu faci ce si cat poti!

pozici

Nu esti tu in masura sa ma judeci pt atacuri de rautate...Si in mintea mea ai deja o imagine...si nu o poti schimba. Draga tu vrei sa te placa chiar toata lumea???

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Nu mai dau edit mesajului anterior care e scris in fuga, ca si asta de latfel, dar sper ca se intelege ce am vrut.
Voiam sa mai spun ca fiind vorba de copii atat de mici tricourile sa fie cu capse laterale sau in fata sau in spate pentru a intra usor pe capul copilului. Sigur eu pot sa il iau si fara. cred ca acest tricou este mai mult un simbol decat orice altceva.

Aaaaa si ar fi frumos ca in montajul viitor sa se face ceva de genul: cireasa acum un an proaspat nascuta si cireasa de acum imbracata in respectivul tricou si pe fundal muzica vesela eventual un happy birthday sau chiar un la multi ani in limba romana si eventual, dar aici trebuie cineva care se pricepe la de-astea, chiar o voce dragalasa care sa spuna numele copilului cand acesta apare. In fine ca sa iasa frumos va trebui sa incepem sa lucram la el din vreme si sa apara practic la sf lui iunie cand totti vor intra in posesia tricoruriloer ca sa faca poza. De-asemena ar fi minunat sa luam legatura si cu cellelalte mamici, suparate sau nu, sau sa le gasim albumele de unde la luam pozele cu copiii lor. Ca daca nu facem asa atunci nu inteleg de ce le mai tinem in lista daca tot nu le mai bagam in seama si viceversa .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina daca citesti in urma o sa vezi ca deja se discutase despre montajul aniversar cu cirese la un an si cazusem de acord( asa mi s-a parut mie) sa punem cate o poza cu ciresele la nastere si una cu fiecare cireasa la petrecerea de 1 an. Ce propui tu cu tricourile ne scoate de doua ori din calcul pe cele din afara Romaniei.. sau aproape pe toate si poate asta se si vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ina mai intai bine ai revenit!
Cat priveste multumirile datorate sau nu Carminei eu una ma abtin.. ne-a scuturat ce-i drept ceva din monotonie dar in procesul asta a reusit sa ne jigneasca pe multe si nu o data: nu avem minte, suntem fara coloana vertebrala, si asta e doar ce imi amintesc asa in fuga! Si eu am fost cadru didactic in Romania si nu imi amintesc ca asta sa fi fost vreo metoda pedagogica.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Carmina daca citesti in urma o sa vezi ca deja se discutase despre montajul aniversar cu cirese la un an si cazusem de acord( asa mi s-a parut mie) sa punem cate o poza cu ciresele la nastere si una cu fiecare cireasa la petrecerea de 1 an. Ce propui tu cu tricourile ne scoate de doua ori din calcul pe cele din afara Romaniei.. sau aproape pe toate si poate asta se si vrea.

Cami cei cu tine? Teai molipsit.Bataita, nimeni nu va scoate de nicaeri.
Acum cu poza in tricou ii una, da cu tricou, de la mine nu se poate de transferat mai putin de 50$, da de la tine se poate? ca daca da uite lili a propus sa se transfere la ea banii.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la toata lumea!

Lacri, baga-ma si pe mine pe listuta cu tricoul, sigur doresc si ma inclin majoritatii, adicate-lea ce doreste livada e perfect ptr mine. Eu personal sunt ptr acelasi tricoul la toata lumea, asta l-ar face deosebit de orice alt tricou pe care ni-l putem face la o adica si singure.
Ideea cu montajul de un anisor e super si o sustin cu tarie. Dragut ar fi o voce de copilas care sa spuna numele cireselor si al copacului, nu?

Bine ati revenit Ioana si Magda, ma bucur sa mai aud de voi!

S-a schimbat atmosfera aici in livada si nu prea imi place, sincer. Poate sunt eu mai naiva sau poate imi doream prea mult o oaza de liniste ca sa nu regret vechiile discutii (parte din ele, linistea mai precis) in care eu sincer nu vedeam atatea atacuri cate sunt dezvaluite acum... Poate ca nefiind direct vizata nu le-am remarcat, poate nu am vrut sa le vad... Neplacut...
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se spune despre mine. Pe cate dintre voi nu am suparat sau nu am calcat pe batatura prin atitudinea mea... Nu mai pot sa scriu cu aceeasi bucurie ca inainte de aceste discutii. Livada nu mai e oaza mea de liniste...
N-am sa plec de tot, atata ca voi scrie muuult mai rar...
Mai intru sigur pana de Pasti asa ca inca nu va urez nimic!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput