Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Doroti am sa ma mai interesez dar din cate stiu eu transferul face mai mult decat eventualul cost si sa imi fie cu iertare dar 50$ nu imi pot permite sa dau pentru un tricou oricat de simpatica mi-ar fi ideea.
M-a deranjat cum a pus problema Carmina de parca tot ce s-ar fi dicutat in lipsa ei(lor) de pe forum ( interesant sau nu!)s-a sters cu buretele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ia treceti la nou capitol sa nu ne observe vriun moderator si sa ne trimita subiectul la ZZ.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ioana, bine ai revenit! Se pare ca azi este ziua surprizelor. Ma bucur ca tu si Magda v-ati hotarat sa reveniti in livada.

Lacramioara, Doroti, stiu ca aveti dreptate, dar nu stiu ce sa zic, cred ca sunt deja destule conflicte in desfasurare ca sa mai vin si io cu supararea mea (care la drept vorbind, in contextul dat, pare ceva nesemnificativ si copilaresc). Poate maine, cine stie ... Multumesc oricum pentru sfat si grija.

Cami, imi este imposibil sa cred ca cineva poate avea macar intentia sa te jigneasca pe tine. Tu si Doroti, aveti un soi de bunatate nativa, daca pot spune asa, care inspira mult respect si admiratie.

Mergi la inceput