Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 28
carminabulina spune:
Viviana, citii pataniile tale cu bona. Intrebi de ce minte...din greseala. probabil sa nu te sperie sa nu te faca sa gndesti ca daca a lasat-o 5 minute singura tu o sa crezi ca de fapt o lasa mult mai mult...poate zic si eu. Ni se intampal sa mai spunem minciunele din astea pentru a nu panica pe celalalt.
Acum cu spalatul si nestersul ce sa zic? Si al meu copil daca il las se face albie de porci si il mai las ca cica e de bine. Asa ca bona ta ii face un mare serviciu lui Ingrid cand o lasa sa se manifeste la masa. CA nu o sterge pe cap dupa ce o spala nu mai inteleg, nici eu nu-l sterg pe mihnea dar e copilul meu si fac ce vreau cu el
...dar e uda leoarca sau e doar umezita pe par?
Si eu patesc la fel cu spalatul pe dinti, si la prima si la ultima masa adoarme, iar ziua uit sa-l spal. Asa ca o zi da 3 ba. Cred ca tine un pic si de obisnuinta mea de a face acest lucru si eu inca nu m-am obisnuit.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
shoricutza spune:
Carmina, pentru ca tot esti prin preajma, trebuie sa-ti spun si tie doua vorbe. In primul rand, mi-a venit inima la loc ca ai decis si tu sa ramai printre vreascurile livezii (si mie imi place la nebunie exprimarea
). Nu am timp deloc acum sa scriu mai mult dar iti spun pe scurt ca ti-am inteles nemultumirea si ca in mare parte sunt de acord cu tine. Sper din tot sufletul ca intr-o buna zi livada va redeveni ce-a fost o data, nu demult (recunosc ca sunt nostalgica rau!)... si ii dau dreptate si Angelicai cand spune ca toate discutiile astea sunt in final constructive (cel putin asa sper io).
Trebuie sa ma duc sa-i Anei sa pape dar sper sa mai am un pic de timp mai tarziu sa mai scriu un pic (sincer nu stiu cum va faceti voi timp sa scrieti mesaje kilometrice ca io nu pot
).
carminabulina spune:
Adriana daca nu ai avea 3 copii as crede ca esti prietena mea din copilarie, dar nu esti ca ea are doar unul, tot cireasa si tot adriana se numeste si tot prin state locuieste. Ma bucur ca ti-a reusit bebelina sa bea cu paiul. Am fost atenta la ce ai scris ca de 3 zile incerc acelasi lucru cu al meu dar nu-i iese. nici nu ar avea cum din moment ce el in loc sa suga incepe sa muste paiul ala
. dar simt reusita pe -aproape, azi maine peste o luna...insa ieri a reusit sa faca singur 2 pasi si pe urma buf...dar trebuie consemnat acolo in caietel.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Noi plecam afaruca.Ne mai auzim pe seara....daca nu vom fi super obositi.
E o vreme suuuuper la noi! Am 5 ciresi in fata blocului si sunt toti albi!E superb
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Si eu am pomi in fata casei si pe strada...si sunt toti albi...de la zapada care de aseara nu se mai opreste

...de fapt e alb peste tot...NU MAI SUPORT ZAPADA !!!!miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
carminabulina spune:
soricel ne sculam de dimineata deschidem wordul si cand prindem o secunda libera mai trecem acolo o fraza si pana seara mesajul e gata
. Glumesc evident. Acum la mine doarme Mihnea si eu in loc sa fac treburi casnice, caci de aceea sunt casnica, uite stau pe net.
P.S.- nu trebuie sa fii musai de-acord cu mine, eu am spus ce simt eu daca simtim la fel foarte bine daca nu este excelent
.
uite cum cresc
doroti_5 spune:
Magda bine ai revenit.Ce face cel mai (...(rezistent?) da nu stiu cum sa zic, am in vedere ca a detinut victoria asupra la atitea rele) din livada?Da hemongiomul(sper ca e corect) ce mai face, o plecat de la voi.Dami adresa de e-mail sati trimit materia mrima la poza.Multumesc.
Si da Carmina are dreptate, intrun mesaj(si abia incepuse sa scrie pe la noi Mihaela) ma facea nebuna, nu a zis doroti ii nebuna, dar ceva asa "numai un nebun poate sa faca asta".Eu nu cred ca a fost frumos, si chiar am clarificat lucrurile atunci.Deci da confirm vorbele lui Carmina.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ama_kaly spune:
quote:Carmen ce ai vrut sa spui, ca discutiile mele erau oricum numai inteligente nu? Sper sa fi inteles eu gresit.
Originally posted by carminabulina
De-asemenea eu nu am cerut discutii inteligente despre arta, filme, brontozauri, dovada fiind faptul ca mi-e doar de Ama si de discutiile cu ea.
[/font=Georgia]poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
In rest sunt perfect de acord cu tine.S-au schimbat multe pe aici, nu mai e ca pe timpul cand eram
, de aia nici nu am mai intrat la fel de des ca inainte..Si mie mi-e dor de fetele care nu mai scriu, in special de Inaioana (multumim Diana pt link, chiar mi-era dor sa ii vad pe Katja, Serghei, Nichita, Mihnea), raalucutza, magda si alte mamici care nu au mai intrat..Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
miti, fa un pachet mare mare si trimite-mi si mie ZAPADA.
uite cum cresc
miti2004 spune:
quote:
Si eu patesc la fel cu spalatul pe dinti, si la prima si la ultima masa adoarme, iar ziua uit sa-l spal. Asa ca o zi da 3 ba. Cred ca tine un pic si de obisnuinta mea de a face acest lucru si eu inca nu m-am obisnuit.[/font=Georgia]poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
si eu uit la fel, tot cam 1 zi da, 3 ba...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ama_kalyquote:
De-asemenea eu nu am cerut discutii inteligente despre arta, filme, brontozauri, dovada fiind faptul ca mi-e doar de Ama si de discutiile cu ea.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carmen ce ai vrut sa spui, ca discutiile mele erau oricum numai inteligente nu? Sper sa fi inteles eu gresit.
In rest sunt perfect de acord cu tine.S-au schimbat multe pe aici, nu mai e ca pe timpul cand eram, de aia nici nu am mai intrat la fel de des ca inainte..
Si mie mi-e dor de fetele care nu mai scriu, in special de Inaioana (multumim Diana pt link, chiar mi-era dor sa ii vad pe Katja, Serghei, Nichita, Mihnea), raalucutza, magda si alte mamici care nu au mai intrat..
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Aoleu Ama scumpa de tine, evident ca nu asta am vrut sa spun dar ....scuze scuze cam asta se intelege 

...mai vrei?Am vrut sa spun ca ne distram copios si pe discutii usoare fara implicatii hermeneutice, filosofice etc, si era conversatie si nu mesaje ca cele lipite pe frigider...adica m-am referit strict la discutiile despre ce carut cos biberon etc sa cumparam. Puteam sa dau si alt exemplu cum ar fi ioana dar tu erai interlocutorul perfect.
Sa-mi spui daca ai inteles ce-am vrut sa zic sau nu.[/font=Georgia]
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc