Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 27
doroti_5 spune:
Eu mai propun ca sa impacam pe toti in fata sa fie desenul cu numele, iar in spate ceva de tipul "clubul cireselor din 2006".
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
amiss_zip spune:
Subscriu 100% cu ce a zis Lyly.
sa scrie mic clubul si anul
un mesaj pe fata sau doar pe spate
(daca in piept are un loggo mic).Cel cu prinde-ma e super tare, mai ales ca acusi vom alerga dupa ei prin parc 
shoricutza spune:
Buna dimineatza livada!
Acum am reusit sa citesc ultimele pagini, si nu stiu exact de ce, dar mi-au lasat asa un gust amar ... simt nevoia sa spun multe, sa-mi definesc pozitia, dar in acelasi timp imi simt sufletul atat de greu incat pur si simplu nu am energia sa fac nimic.
magghyc spune:
Hello, livada,
Uite ca revin si eu. Ce pot sa zic - am vazut ca atmosfera de aici e destul de ...cireshoasa
.
Legat de tricouri - Luana, frumoasa poza, dar nu iti recomand sa faci tricou cu ea. Rezultatul final va fi dezamagitor.
Dca se doreste sa fie vreo cireasa in vreun fel pe tricou, poate ar trebui renuntat la culoarea rosie (a tricoului). Doroty, daca vrei te ajut eu la prelucrare, doar sa imi dai cele doua poze din care ai lucrat.
Deocamdata atat.![]()
Am cetit ceva din urma, dar nu cat sa ma dumiresc cam care e atmosfera. O sa incerc sa mai intru, sa vaz care e starea voastra de spirit.
Eu, la munci. A contraire, Luana, eu NU mai citesc de cand m-am intors la job...Probabil ca apetentza pentru lectura e in mod bizar legata de vreun traseu hormonal, si doar in mintea noastra, cea preocupata de pozitii sociale si ambitii, "jobul" e tacutul vinovat de lipsa noastra de preocupare de a profita din plin de neuronii proprii...
Salutari,
Mai raman printre vreascurile din livada,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
gabi25 spune:
LACRI tocmai am votat si eu razaciosul
Sa ma treceti si pe mine pe listuta cu tricouri. Si eu spun ca ar trebui sa fie toate la fel....ca altfel la ce bun sa le mai facem la toate cireselele si ideea Carminei cu poza de la nastere si cea in tricou e super. Pentru mine nu e neaparat necesar cu capse sau nasturi.
Acest tricou va fi pastrat la loc de cinste alaturi de paturica, bratara de spital, buric si iesirea din spital dupa nastere.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
shoricutza spune:
Magda, m-am bucurat ca un copil cand ti-am vazut postarea ... si ma bucur ca esti in continuare printre vreascurile livezii
Ce face Nichita?
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
LACRI tocmai am votat si eu razaciosul
Sa ma treceti si pe mine pe listuta cu tricouri. Si eu spun ca ar trebui sa fie toate la fel....ca altfel la ce bun sa le mai facem la toate cireselele si ideea Carminei cu poza de la nastere si cea in tricou e super. Pentru mine nu e neaparat necesar cu capse sau nasturi.
Acest tricou va fi pastrat la loc de cinste alaturi de paturica, bratara de spital, buric si iesirea din spital dupa nastere.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
esti pe lista

Nu e rea ideea cu numele fiecaruia, nici cea cu prinde-ma..de fapt, sunt super amandoua!
Am inteles ca, arleena, te-ai oferit sa te ocupi de partea grafica... asteptam sa dai un semn de viata
hai, vino o data, ca avem treaba!Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
Eu tineam buricul pe balcon la uscat cu gandul mereu de-al lua de acolo, dar a venit o mierla si mi l-a furat 

Imi place, imi place chestia cu vreascurile hi hi hi.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
26octombrie spune:
Magda,bine ati venit!
poate n-ai mai citit de suparare, caci ai o carte plecata de-acasa..![]()
am sa-ti dau Karen Horney, iertare pentru marea intarziere. poate la festiva intalnire de un an, daca va fi, reusesc sa ti-o inapoiez. multumesc inca odata.
a, si pentru inca ceva: am reusit sa gasesc legatura dintre Seneca si ....Nichita (cel tomnatec si stanesc). Insoteste-te si fii fericit/Omnia mea mecum porto. Da, subscriu.
Gabi,
"Acest tricou va fi pastrat la loc de cinste alaturi de paturica, bratara de spital, buric si iesirea din spital dupa nastere." asta voiam si io a spune, 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
da, eu cred ca romania, din punctul de vedere al cresterii unui copil, e o cloaca ordinara. ca, daca tii cont de sfarurile "competente" ale medicilor, soacrelor, vecinelor, uneori chiar mamelor, ai toate sansele sa-ti nenorocesti copilul, din multe puncte de vedere. si nu tine de inteligenta sau prostia mamei, tine de firea ei; daca o mama e suficient de inteligenta incat sa realizeze cum e mai bine, nu e neaparat si suficient de tare incat sa faca fata acestei avalanse de prostie, poate sfarsi muta si sufocata dedesubt. si, de cele mai multe ori, asa se si intampla.
revin.
Mai am si eu un ghimpe...
Luana,cand ai facut aceasta afirmatie si evident cred ca este parerea ta sincera deci nu am de ce o combat, banuiesc ca nu ne-ai inclus si pe noi cele de la acest topic cu vecinele, soacrele, si chiar si mamele aferente, nu? Ca sa stiu daca ma supar sau nu. Nu de alta dar traind in aceasta cloaca m-as putea simti vizata...
P.S- Diana, nu caut de lesin semnificatii ascunse intr-un mesaj, ci pur si simplu ma loveste evidenta in fata. O fi deformare profesionala, io stiu, ca forma si continutul unui mesaj sa nu mai prezinte nici un secret pentru mine
Sa stii ca exact genul ala de mesaje m-a deranjat...hai sa fim serioase, daca tu doar atat ai citit brovo tie, eu le-am citit si pe celelalte. intr-unul o facea nebuna pe doroti, sau cam asa ceva. uite sa intre ea sa confirme sau sa infirme ceea ce tocmai am spus.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc