Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 26
adib spune:
buna
26 oct multumesc pentru oferta de a fi "inaintea a 88 fete" ![]()
pot sa va dau un sfat legat de poza imprimata pe tricou? sa fie cu contrast cit mai mare. cea propusa de tine, 26oct, nu sint sigur daca va fi prea potrivita pentru serigrafie. trebuie ca firma sa aibe o scula f buna, iar imaginea risca sa fie greu vizibila de la distanta daca nu are un contrast corespunzator. oricum poza e bestiala.
numai bine va doresc.
si daca nu mai scriu prea curind va dorim "Cit mai multa lumina in suflet" si numai bucurii alaturi de cei dragi.
abibrinza spune:
Buna ziua!
Poza e frumoasa, dar si eu cred ca nu merge pe un tricou de bebelus si nici contrastul nu ar fi prea mare daca tricoul e rosu.Eu sunt de acord cu Andreea in privinta tricoului.
Lyly, eu vreau IBAN-ul tau.
Poate ar fi bine ca textul sa il aleaga fiecare pentru cireasa ei.Cred ca suntem cam multe ca sa ne placa acelasi text.Desi eu ma supun majoritatii daca asa se hotaraste.
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
camelia.t spune:
Noi plecam afaruca.Ne mai auzim pe seara....daca nu vom fi super obositi.
E o vreme suuuuper la noi! Am 5 ciresi in fata blocului si sunt toti albi!E superb
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
LYLY809 spune:
Arabela, te-am trecut pe lista de doritoare. Si eu inclin catre culoarea rosie. Propun ca fiecare tricou sa aiba o ciresuca mica, discreta, alaturi de logo-ul "cirese de mai-iunie 2006" scris tot discret... sau doar ciresuca, iar pe mijlocul tricoului sa-si aleaga fiecare textul. Evident, n-o sa scriem pe spatele tricoului... "musca-ma de coada"
hahahi, imi arde de glume![]()
Eu as alege numele din albumul razaciosilor
Va dati seama ce surpiza putem sa le facem unora dintre mamici...Ioanei spre exemplu...
...poate asa aducem inapoi toate ciresele![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Arabela, te-am trecut pe lista de doritoare. Si eu inclin catre culoarea rosie. Propun ca fiecare tricou sa aiba o ciresuca mica, discreta, alaturi de logo-ul "cirese de mai-iunie 2006" scris tot discret... sau doar ciresuca, iar pe mijlocul tricoului sa-si aleaga fiecare textul. Evident, n-o sa scriem pe spatele tricoului... "musca-ma de coada"hahahi, imi arde de glume
Eu as alege numele din albumul razaciosilorVa dati seama ce surpiza putem sa le facem unora dintre mamici...Ioanei spre exemplu...
...poate asa aducem inapoi toate ciresele
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Ehe!! Ce zici de "Prinde-ma..." ca uneori chiar ca-s greu de prins cireshicile astea
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
26octombrie spune:
bun. pai io zic asa: pasul numaru unu ar fi sa decidem daca le facem pe toate la fel, caz in care problema se pune intr-un fel, sau fiecare cu ce vrea mamica, alta abordare.
cred ca aveti dreptate, nu prea merge poza (da io tot o sa-mi fac un tricou, mai in vara, eventual pe maro)
so, mie mi-ar placea o poza, nu am fost niciodata fan tricou doar cu scris. evident, daca majoritatea vrea cu scris, ma inclin cu veselie..
mi-ar placea sa fie cu 2006 pentru ca il privesc mai mult ca un memento al acestei perioade, nu ca un articol vestimentar. si, nostalgic, 2006 ar avea noima pentru mine. dupa ce ne manifestam fiecare preferintele, cred ca vom vedea ce vrea majoritatea si vom hotara in consecinta.
ideea cu ceva haios e tare buna."cireasa de cireasa"? evident, la misto, asta era si ideea. alte idei nu mai am acum, daca vreti un fragment de raportare financiara, asta da!
m-ar interesa cat costa pe bucata daca vrem imprimeuri diferite, cat daca le facem la fel. eu as opta pentru a le face la fel, chit ca nimanui nu i se vor indeplini toate sugestiile, caci ideea cu tricourile mi-a venit exact ca o declarare a apartenentei la livada. pana la urma, fiecare isi poate imprima un tricou nostim pentru cupchil, nu?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
steluta, n-am putea pune un document pe site-ul tau, unde sa adunam toate propunerile si sa intre toate fetele sa voteze fiecare trei propuneri? asa, insirate aici, unora le mai scapa. ce ziceti?
acolo putem vota si cu poza/fara poza, mare, mica..
culoare inteleg ca am stabilit, nu?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
carminabulina spune:
Mama, hai ca se scrie mult despre tricouri si eu iar raman pe laturi.
Mie mi-au placut toate ideeile pana acum si or sa-mi placa si urmatoarele sigur. Dar sigur ca prefer ceva gen "uniforma" o data pentru a usura munca imprimatului si pe de alta parte cum spunea Luana, ideea de apartenenta.
Culoare rosie mi se pre cea mai buna alegere. Cuvantul cireasa de-asemenea sa existe pe tricou si eventual si un desen cu o cireasa, de ce nu?
Sigur mie mi-ar fi placut ca pe spatele tricoului sa fie scrie numele copilului cu cifra zilei in care s-a nascut , ex: Mihnea si sub nume 15.
Logoul poate fi haios, chiar e de preferat dar ar fi bine sa fie acelasi pe toate tricourile pentru a fi mai usor de facut si de atine evidenta pentru Lacramioara.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
doroti_5 spune:
De asta ce ziceti?
Numai ca nui prea frumoasa ca nam program lam taiat cu editu de la ACDSee.
Ideea e ca de a fi ciresele imprejur si ca fiecare face parte din cirese.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Nu mai dau edit mesajului anterior care e scris in fuga, ca si asta de latfel, dar sper ca se intelege ce am vrut.
Voiam sa mai spun ca fiind vorba de copii atat de mici tricourile sa fie cu capse laterale sau in fata sau in spate pentru a intra usor pe capul copilului. Sigur eu pot sa il iau si fara. cred ca acest tricou este mai mult un simbol decat orice altceva.
Aaaaa si ar fi frumos ca in montajul viitor sa se face ceva de genul: cireasa acum un an proaspat nascuta si cireasa de acum imbracata in respectivul tricou si pe fundal muzica vesela eventual un happy birthday sau chiar un la multi ani in limba romana si eventual, dar aici trebuie cineva care se pricepe la de-astea, chiar o voce dragalasa care sa spuna numele copilului cand acesta apare. In fine ca sa iasa frumos va trebui sa incepem sa lucram la el din vreme si sa apara practic la sf lui iunie cand totti vor intra in posesia tricoruriloer ca sa faca poza. De-asemena ar fi minunat sa luam legatura si cu cellelalte mamici, suparate sau nu, sau sa le gasim albumele de unde la luam pozele cu copiii lor. Ca daca nu facem asa atunci nu inteleg de ce le mai tinem in lista daca tot nu le mai bagam in seama si viceversa
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc