Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 25
LYLY809 spune:
M-am intors.
V-am indus in eroare ieri, azi nu fac cozonac ci vopsesc ouale...e abia joi! Fara modele, simple, rosii si verzi. De Inaltare le fac albastre si galbene.
Am unele de la tzara,cam micute, dar frumoase. Esentza tare, zic io... prin urmare razaciosul meu va incerca sa ciocneasca SI sa sparga ouale la toti ceilalti razaciosi, sic!![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Pentru tricouri va rog sa veniti urgent cu propuneri concrete asa cum a facut Andreea, ca sa deliberam mai repede. Timpul trece. Astazi va spun ce preturi sunt la Carrefour Orhideea, doar acolo stiu un loc. Ma ofer sa gestionez chestiunea, alegem model de imprimare, gasim repede-repede pe cineva care sa editeze textul si sa deseneze, spre exemplu, o cireasa caraghioasa cu oki si dinti, fac comanda imediat dupa ultimul examen(pe care-l am pe 15 aprilie), va inscrieti cu un numar de tricouri si alegeti culoarea, apoi ma ocup de trimiterea lor la fiecare cireasa de ziua ei.
Intrucat suntem multe cirese iar costul unui tricou este in jur de 35 de lei( era anul trecut cand am vrut eu sa-i fac lui Moaca tricouri personalizate) nu cred ca pot suporta costul tuturor tricourilor
; pot suporta insa costul taxelor postale
O sa va dau IBAN=ul pe privat la doritoare.
Eu m-am oferit, va rog sa va spuneti opinia, traiasca ciresele de mai-iunie 2006
, va las momentan ca tre' sa fug
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Acuma, coloana mea vertebrala exista bine-mersi si e atata de zdravana cat poate fi dupa o sarcina si dupa purtat aproape 20kg in plus ![]()
Insa textul de pe tricouri nu e esential pt mine - imi plac toate ideile care le-am vazut pe aici, nu-i una care sa-mi fie mai draga sau mai antipatica - singura mea preferinta e pt culoarea rosie - ca de, si la Paul ii sta tare bine in rosu
.
doza zilnica de zaharel
cu mult drag, pupici la toti puiutzii ca merita - is mititei si dragi de numa'!
O zi buna!
PS tot citesc parerile vizavi de condimentele recente din topic... dupa ce o sa se sedimenteze o sa vad eu ce lasa in urma in sufletul meu si daca e cazul sa va povestesc si eu...
Zic asta numai sa nu creada nimeni ca n-am opinie sau ca nu citesc ![]()
Asa, si un anuntz tare important pt mine , anul asta am reusit sa scap de 4 kile... mai sunt inca 8....
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
camelia.t spune:
Oana FELICITARI!!!pentru kilogramele in minus.Si...la mai mare!
Si eu am dat 9 deja.....si mai am, dar m-am obisnuit deja cu dieta si e ff bine!
Succes in continuare!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Oana FELICITARI!!!pentru kilogramele in minus.Si...la mai mare!
Si eu am dat 9 deja.....si mai am, dar m-am obisnuit deja cu dieta si e ff bine!
Succes in continuare!

Adevarul e ca ma simt foarte bine - am revenit la alimentatia dinainte de sarcina, nu am o dieta anume, insa am revenit si la masajul saptamanal
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
26octombrie spune:
buna dimineata!
multumesc mult pentru toate aprecierile la adresa Horei, adevarul e ca imi creste sufletul.
am citit si eu ideile propuse de Ami. sunt tare faine. in primul rand sa stii ca in urma discutiei cu tine am propus rosu! asa ca.. "gand la gand"
imi pare rau, totusi, de o singura chestie, de o poza anume!
am vorbit cu Arleena aseara, care s-a oferit sa se ocupe de tehnoredactare sau cum s-o chema in cazul asta. si mi s-a parut tare misto. si am gasit o poza..... fetelor, m-am indragostit de ea. daca decidem sa il facem fara poza, caci, intr-adevar se comporta mai ciudat la spalat, io tot
imi fac unul cu poza aia. si cred ca si Arleena..
hai sa vedeti:
http://home.earthlink.net/~joshenry/Images2/Cherries.jpg
nu numai ca e splendida, insa amandoua am avut sentimentul ca e si f potrivita, reflecta exact ideea de unitate in diversitate.
si ma mai gandesc io ca, oricum, nu vom apuca sa folosim prea mult tricourile, caci ciresele cresc rapid, vor ramane o amintire din aceasta perioada.
dati-va si voi cu parerea.
Doroti, tu sa stai linistita, ai un tricou pus deoparte, cadou pentru tot ce-ai facut pentru noi pana acum (si o sa mai faci, stiu io...)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
OanaRusu spune:
Luana, zau ca m-ai lovit cu poza aia 
Ce ziceti dc fiecare dintre noi opteaza cu/fara poza?
Eu ma inscriu la "cu poza"
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
ralucis spune:
Neata! Am reusit si noi sa facem ieri cumparaturile de Pasti, nu va spun pe la ora 11 dimineata ce nebunie era la Cora
, si acum ma pregatesc sa imi definitivez meniul, sa termin curatenia si sa alerg p-acilea dupa Ilinca, nu mai sta locului o clipa, m-a zapacit!Si eu voi vopsi ouale azi, cum face si lacri.
Andreea, faortae inspirate measajele propuse pt tricou, ia sa ma chinui sa vad daca nu vin si eu cu niste idei
.Va las, spor la treaba celor care v-ati apucat, revin mai incolo!
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
http://home.earthlink.net/~joshenry/Images2/Cherries.jpg
Superbaaaaaa!!!!!
amiss_zip spune:
E frumoasa poza, chiar superba dar nu mi se pare potrivita pentru un tricouas simplu. Un bebelusi ce poarta un tricou cu o poza cu bebelusi. E prea incarcat.
Pentru ca nu am timp sa scriu, si e posibil sa nu mai revin p'aici: eu sunt pentru culoarea rosie si un imprimeu text haios, de preferat un text personalizat pentru fiecare cireasa, ceva ce o reprezinta.
Poate ca poza doar daca este decupata o cireasa mica cu codita sa fie asa ca un loggo si atat. Sa fie mica acolo in piept, cat textul la dimensiune.
va pup!