Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 27
cge spune:
'neata la pranz.
Si io tot la scarbiciu.
Alina, ma bucur ca esti mai bine.
Apoi, vreau sa va urez si eu "Paste Fericit", sa petreceti frumos si linistit alaturi de familii voastre.
La pitici sa vina iepurasul cu multe cadouri si 'cioco'.
Ancuta a pictat la cresa impreuna cu colegii ei un ou urias cu.. piciorusele.
Au pozat-o cand picta, este mortala.![]()
Victor a fost la biserica cu scoala, deci la ora asta este deja in vacanta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alinam spune:
Ioana asa e cine are cret vrea intins si invers, da mie imi place asa de mult cum imi sta cu el intins ca m-as face nonstop, numai ca stiu ca se cam arde
, iar despre piata, lasa o fak eu maine ca la cheltuit merg cu placere
.
Cristina ce frumos hehehe au pictat cu piciorushele, ce simpatici trebuie sa fie sa ii vezi in actiune ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
andreeeea spune:
Ege, ce frumoasa-i domnisorica!
Dar si mamica...
Sa fie usor cu intarcatul!
Cu cozonacii in cuptor, cu elan pentru vopsit oua si gatit bunatati, va urez de azi si voua masa imbelsugata de Pasti si bucurii alaturi de cei din familie, dar mai ales pace si lumina in suflete. Prichindeilor, multe surprize de la iepuras! 
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
valen spune:
Buna fetelor, va mai amintiti de mine?Nu prea am mai avut timp in ultima vreme sa va citesc asa ca nu prea sunt la curent cu ce mai faceti. Noi ne pregatim de Pasti si chiar ma amuzam cand am citit ca Alinam e suparata ca n-are cine sa-i faca si ei piata...ehe, ce vremuri. Eu diseara o sa vopsesc niste oua, iar maine gatesc; am cumparat cozonaci si pasca si sper sa ne simtim bine duminica, asa in 4. Sarah creste (hmm, cine ar fi crezut), merge la gradinita, spune in continuare doar cateva cuvinte dar o las in ritmul ei, cantareste vreo 9 kg si jumatate. Ieri am fost la echo si am vazut-o si pe Ines:are putin peste 2 kg si evident ca e o dulce.Va pup si va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Gabriela.
ege spune:
ioana,andreea,multumim pt laude
ioana,deci tr sa ajung in singapore sa luam cosstumul?doamne ajuta!
vreau sa-i cumpar tricicleta lu ege si nu stiu de care.stiu ca sa mai vb de triciclete.care-i cea mai buna?am vazut de la baby care,am vazut per perego,dar e pt copii mai mari de 18 luni.
va doresc de acum un paste fericit,sa va aduca iepurasul ce va doriti voi dar in primul rand sanatate.

va pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
miflore spune:
PASTE FERICIT ZANELOR SI FACETI VRAJI SA VINA TOTI IEPURASII!!!

Eu maine dimineatza plec cu Ana la casa noastra de vacanta si ne-ntoarcem miercuri seara!!! Sper sa fie vreme buna!!!
Mai e cineva la servici?
Ca venim cu mitralierele!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Noua ne-a sosit tricicleta de la Quelle. Ne-am dat ieri cu ea, dar inca nu stie sa dea din pedale, asa ca ele stau blocate eu o imping si ea merge cu ghidonul unde vrea. Ne-a sosit ieri si girafa de la pampers. Diplo 
Anul acesta sotu' face friptura, prajitura, el a vospsit ouale
. Eu cu Petra am umblat prin magazine 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kristinutza spune:
ioana, vezi msn.
drum bun celor care plecati pe unde plecati! spor la treaba gospodinelor!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nicole74 spune:
Multumesc, Ioana! I-am luat pana la urma o tricicleta. Ii place. Sa vedem pentru cat timp. La munca si eu am sa anunt tot asa.
Codruta, super misto. Al meu nu se baga decat f.f. rar la gatit. Noroc cu mama care sta in blocul de langa blocul nostru si ne gateste ea. Sa-i fie de bine cadourile Petrei!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
sarmisa spune:
Va doresc sarbatori fericite tuturor cu lumina si pace in suflete!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)