Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 28
marinela79 spune:
ftetelor,ajutati-ma sa ies din bucatarie,ca de doua zile bucataresc si nu termin
Am facut mancare si praji pt noi si pt cumnata ca abia a iesit din spital si miros a bucatareasa..de la o posta.Am gatit mai mult ca niciodata,cred:bors de miel,sarmale,friptura,vinete,drob,snitele de pui pt Iaris,supa pt Iaris,ca nu ma incumet inca la bors de miel pt el,pasca, praji,un singur fel,ca ajunge si acum ma duc la cumnata sa ii fac si ei friptura.
Va urez si eu un PAste luminos si sa fiti iubite,iar copilasii sa va fie sanatosi ca asta e important,restu-i in van.Va [pup
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
kristinutza spune:
pashte fericit!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Paste fericit si de la noi pentru voi.
Multa sanatate si distractie placuta.
Anto
26 si
Victor (8 octombrie 2005)
nicole74 spune:
Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Nicole
6 saptamani & Ioana Alexandra
poze
mihaela_specht spune:
Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
medica spune:
Pentru cele mai tari mamici, permiteti-mi sa fac o urare:
Sarbatori fericite!
Fie ca Lumina Sfanta a Invierii Domnului Isus Hristos, sa va umple sufletele de multa liniste, pace si bucurie.
HRISTOS A INVIAT !
Fetelor, am citit in mare fuga din urma. Va pup pe toate, mai ales pe copilasi. Azi am fost cu baietii mei la biserica pentru ai impartasi. A fost un moment tare emotionant.Daca aveti timp, nu sariti peste acest lucru.
Paste fericit!
Meme1 spune:
Buna tuturor,
vreau si eu sa va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat! Sa aveti caldura, pace si liniste in suflet si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
diplodocus spune:
FETELOR, sa aveti parte de Sarbatori de Paste pline de pace, liniste in familie si sanatate iar copiii sa fie cuminti si ascultatori!
pt toata lumea!
Luca-Mihnea Cel Voinic
jadi spune:
profit si eu de faptul ca doarme lumea prin casa, sa va urez "Un Paste Fericit!"
Noi suntem la Braila si ne bucuram de vremea frumoasa ca sa stam in curte si de mancarea din belsug! Sper ca si voi faceti la fel!
Deni &
Vlad & Tudor