Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata, zane!
Imi pare rau pentru cele carora serviciul le mananca ficatii si azi. Mie mi-a mancat ficatii pana ieri, dar asa la greu, cu plecat la 8 si intors la 9 (21). Chiar nu stiu ce faceam daca era Maimu acasa. Da, sapt asta copila a fost la ai mei, dixtractie maxima. Au dus-o la o crescatorie de ponei la marginea orasului (taica-meu si-a pus in minte chiar sa-i cumpere calutz, numai ca mai intai trebe sa-si ia casa, ca nu incape in lift :)), s-a plimbat prin padure pe malul Dunarii... Ce mai, cand va putea sa-si exprime parerea clar va spune ca nu mai vrea la Buc. Hai ca acum iau o pauza ca am vopsea in cap si sa nu-mi cada parul daca mai stau de vorba. Reviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Si ficatii mei sint mincati azi la serviciu. O sa faca intoxicatie patronii astia de la atitia ficati de angajati.

Irina cuscra, deci Vladut vorbeste mult si prin somn? Hihi, nu ma mira, la cit de vorbaret e el, nu termina totul de spus ziua.
Norina, sanatate lui Teo!
Zino, multumesc pentru poza, e superba bucataria, daca stiam o cumparam de mult. Dar nici n-am vazut-o niciodata prin magazinele pe unde am fost. Nasol cu rozeola, bine ca a trecut.
Diana, multumesc. Sper sa-i fie mai usor Mirunei cu fatza asta cind o sa emigreze.
Nicole, noi am luat o bicicelta de metal care are si bat, e foarte stabila. Dar Miruna nu merge pe ea dind din pedale, ci impingind cu picioarele in podea. Eu am anuntat la serviciu dupa 16 saptamini.
ege, multumesc! Costumul rosu e luat din Singapore, iar tabla mare de la Auchan, un hipermarket din Bucuresti.
alina, cum te mai simti?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

gata kristinutza,am facut pozele publice:)
m-a sunat sotul sa-mi spuna ca ege a dormit mai bine.sa trezit sa bea apa de vreo 3 ori,iar dimineatza a mangaiat-o putin si a adormit la loc.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

ege, ce simpatici sinteti.
mimsi, iti dai seama ce "tare" o sa fie fata ta cu cal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Intru repede sa va spun Sarbatori Fericite!!!
Calculatorul meu trebuie formatat de vreo 3 yile si am intrat rapid de la a lui Pepe sa va pup pe toate si toti .
Suntem bine toti si Petra doarme acuma pana dimineata la 7.30 cand ii dau laptele si apoi se mai invarte prin pat o ora. Caninii inca nu s+au aratat, asa ca se poate sa fi luat noi raceala de loa ea

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aha, deci suntem mai multe la servici si fara ficati!!!
Eu trag speranta insa sa nu prind radacini aici si sa plec mai repede...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mimsi, cat ceri pentru o plimbare cu calul?
Poti face bani frumosi.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

zino, si eu vreau sa o tai mai repede chiar daca seful nu a zis ca putem pleca mai repede.

Va urez si eu Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, mincare multa, voie buna si sanatate. Si drum bun celor care pleaca de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Ioana ma simt mult mai bine de cand am intarcat, chiar am inceput sa mai scap la una alta, adika de pofta mai gust, nu ma scap prea tare, da daca nu o sa mai am crize ma declar multumita, daca o tin asa nici nu ma mai gandesc la operat

Eu ma simt tare bine azi, de dimineata am fakut o tura la coafor, m-am tuns, mi-am intins claia creata ... sunt tare incantata, in plus cu pregatirile de pasti stau cam asa:curatenie am fakut, mai urmeaza maine un aspirat si un praf, asta o sa faka ion, cozonaci mi-a fakut dimineata bunika, oua imi vopseste maine mama, mancare face maine tata .... eu poate fak ceva "specialitati" daca am chef, problema e ca nu am si pe cineva sa imi faka piata ...da o rezolv eu maine

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

alina, ma bucur ca te simti bine! Vroiam sa te intreb pe cind e programarea la cutit, dar mai bine ca poti ocoli macelarii. As da oricit sa am par cret ca al tau, si tu mergi sa ti-l intinzi?!? Sa-ti fie de bine infrumusetarea; si vezi poate gasesti o vecina ceva sa te scape de piatza de miine.
kristina, poti sa-mi dai detalii concrete despre locatia unde mergeti cu firma? Cind ai timp poate imi scrii pe ym (nu stiu cit de ocupata esti la serviciu ca sa te deranjez, dar tu poti sa-mi scrii oricind).

Mergi la inceput