Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

Irina, Vladi doarme mai bine adika se trezeste cam de doua ori pe nopate,adika se ridika in 4 labe in patut cu okii inchisi ori zice una alta , ori plange, da daca il intinzi repede adoarme instantaneu, rar se intampla sa il mai plimbe tasu prin casa. cu scoala de soferi stau .... binishor mai ma pana la examen, tu parca ai zis cand dai examen da nu am retinut .

cu bucataria de jucarie e o idee super, sa caut si eu prun galati poate gasesc ceva ca si vladi e inebunit dupa oale, farfurii, capace.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

kristinutza,marinela la multi ani fericiti!
norina,diplodocus,multa sanatate puiutilor.stiu cum e sa fie copilul bolnav.ege a facut ampicilina in vena
miflore,noi avem bucataria albei ca zapada.sunt frumoase toate,bani sa ai sa cumperiege e f incantata de bucatarie.mereu imi face de mancare si imi da
ioana,am vazut pozele mirunei.e superba.vroiam sa te intreb de unde i-ai luat costumasul rosu si tablitza aia mare?
cge,distractie placuta,vreau sa ajung si eu pe acolo

eu o intarc pe ege.iau brocriptina si am luat si aspirina.de sambata este la bunici.am recurs la intarcare fortata pt ca nu aveam de ales.stiu ca nu e bine dar nu aveam alta solutie.desi va rog sa ma credeti ca daca nu aveam niste probleme de sanatate nu as fi intarcat-o,dar tr sa ajung la un dr dermatolog.
in rest toate bune.am fost duminica la romexpo,la targul de turism.
codrutza,imi pare rau,stiu cum e
va pup si va doresc spor la vopsit oua si la facut cozonaci .
am pus si noi niste poze in albumul de 18 luni,daca vreti sa vedeti cat am mai crescut

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ege, ai facut public albumul?

cge, frumosi foc fratiorii!

am citit tot, dar nu-mi mai dau cu parerea.
am inrosit si eu cateva oua ca se ruga sotul de mine, ca altfel n-am intrat deloc in spiritul pastelui .

radu e vesel si ranjit, chiar nu-mi vine sa cred cata veselie poate incapea in el .

am vbit un pic cu olgutza, cica va saluta pe toate.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragele mele,
Intru si eu pe fuga sa va urez un Paste Fericit care sa va aduca lumina in suflet.
Am mai citit pe ici, pe colo si am vazut si citeva poze de copii tare frumosi. Copii vostri ma uimesc mereu cu cite stiu sa spuna si sa faca! Monica nu prea vorbeste...Bodoganeste in legea ei, cu intonatie, dar putine sunt cuvintele articulate. Cel mai tare ne-a amuzat intr-o zi cind am pus-o la masa si a zis ca papa "burger". Cred ca cine o aude o sa creada ca numai asta maninca...In rest alearga dupa Andreea cit e ziua de lunga, se string in brate si se pupa pina ma plictisesc eu sa ma uit la ele, a invatat sa se urce si sa se dea singura pe topogan si a devenit mare maestra in ale mancatului cu furculitza. Mai putin cu linguritza.
Sambata am sa las fetele sa vopseasca ouale. Intr-o revista am vazut ca o mamica a avut ideea geniala sa isi puna copilul in cada si sa il lase sa vopseasca acolo ouale! Dupa aia nu ramane decit sa dai drumul la apa .
Diana sa ne spui cum a fost la cautat outze prin parc. Noi n-am mers niciodata, iar acum sunt max. 0C pina dupa Pasti, deci sigur nu ma duc nicaieri...

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaaa,ce amintiri frumoase am eu cu ccc cautatul de oua prin tufisuri, prin iarba; si nu numai oua, gaseam si cioco si jucarii. La noi in casa era traditie, in fiecare an parintii mei le ascundeau prin gradina si eu cu sor-mea ne sculam dis-de-dimineatza si incepeam cautari febrile. Era o maaaaare bucurie pentru noi, mi-amintesc cu mare drag. Si cu Ana voi face la fel, sa se bucure si ea la randul ei.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

neatza!!! trezirea!!! cucuriguuu!!! (sau "cucu!" dupa cum zice fi-miu).

am inceput munca de un sfert de ora!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Irina, drum bun si Paste fericit!!!
Kidut, si eu m-am dat in Space Mountain,! Da' nu m-am dat in Indiana Jones ca merge cu spatele si vomit!Hahaha, ii aranjam pe toti ceilalti daca m-as fi dat!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Kristinutza, si eu, si eu ma inghesui la munca!
Cat de repede am ajuns azi la servici, soselele goale, hmmm...doar fraierii...vorbesc de mine

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Miflore, nu esti singura fraiera. Am ajuns in 20 min din Drumul Taberei in Pipera.

Ioana tu cand ai anuntat la serviciu ca esti iar gravida? Eu ma gandesc dupa ce trec de 14 saptamani. Oricum mi-e o tarsa ca ei asteptau sa faca Ioana 2 ani si sa nu mai stau doar 6 ore si eu...Dar asta e.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ma inscriu pe lista "fraierilor" !!! Si eu sunt la servici, desi azi aveam zi libera !!!

Cat despre oua si tufisuri... imi amintesc si eu din copilarie ca ajungeau aoale mai mult sparte de graba cu care le adunam in cos .
Din pacate copiii mei nu au unde sa le caute, ca stam la bloc. Asa ca le vor gasi in cos, aduse de iepuras.

Mergi la inceput