Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 24
norina spune:
Jadi
O sa te anunt cand va merge de mana, deci inteleg ca nici Vlad nu presteaza asa ceva inca
In rest, noi ne pregatim de motz
Teo inca e motzata si a doau zi de Paste avem evenimentul dezmotzarii. inca ma mai gandesc daca s-o tund sau nu
Teodora Sara (norina)poze
miflore spune:
Wow, vorbiti de Disney, ce frumos!
Pentru copii e o adevarata calatorie in lumea povestilor. Si nu numai pentru ei.
Eu am fost in 2001.
Fastpass nu e inclus direct in biletul de intrare, eu asa stiu.
Cristina, am vazut poza, cred ca ti se umple sufletul de bucurie cand ii vezi asa!
Ralucuta,
! Sarbatori fericite si tie, sa vina iepurasul incarcat!
Mi-a fost dor de tine.
Nicole, of, las' ca-i trece fetii pana se marita!
Norina,
!
Irina,
! Am observat ca baieteii se joaca la greu cu bucatarii si oale si plimba papusi in carucioare iar fetitele - cum ar fi si Ana - sunt innebunite dupa masini telecomandate. Asta ca regula generala.![]()
Nanadana, pe unde umbli? Sper ca sunteti in regula.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Multumesc mult, Ralu!
Multumesc mult si celor care ne-au urat sa ne treaca buba repede. Ioanei i-a trecut in 5 minute, insa mie-mi "tremurau genunchii". Vorba lui Jadi cand e de sange, e oribil de infricosator. Dar sunt inevitabile.
Cristina, Paris, cat de frumos!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
cge spune:
Marinela, eu luam Metrocloramid ptr greturi/varsaturi in primele luni de sarcina. Poate incearca si prietena ta.
Diana, frumos cu cautatul oualelor de cioco in iarba.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Cristina, eu am fost in 98 si in 2003. In 98 aveam 18 ani si eram mai in mintea copiilor, am fost cu parintii si m-am dat in toate cele. Cel mai tare mi-a placut in rollercoaster-ul urias Space Mountain (dar Victor nu va avea voie acolo). E super! De fapt totul e super, atmosfera, parada, focul de artificii din fiecare seara.
iesi mai ieftin daca mergi in Paris la hotel si apoi cumperi doar biletul de intrare in parc, decat sa te cazezi in parc. Noi am ales a doua varianta in 2003 pentru ca am vrut sa experimentam totul si merita...pentru copii e super sa se trezeasca cu Mickey la micul dejun langa ei. Plus ca focul de artificii e destul de tarziu seara (dupa ce se intuneca) si e mai bine sa ai hotelul in parc pentru nani de dupa. Nu trebuie sa ratezi focul de artificii chiar daca ajungeti mai tarziu la nani, e divin! Artificiile nu bubuie ca la noi, sunt speciale pentru copii.
Fastpass e inclus daca stai in hotelurile din parc, daca nu, cum ajungi in parc dimineata, dai o tura pe la toate atractiile si iti iei de la automatele din fata lor un fastpass pe care e tiparita ora la care sa te intorci si sa intri. Asa salvezi coada. Ca altfel ti se acreste sa stai in soare o ora sa te dai 5 minute. Piratii din Caraibe e iar super! Si Indiana Jones, un montagne russe unde te da si peste cap, si cu spatele, super! Eu sunt bolnava dupa chestiile astea!
cge spune:
Simona, pai nu vii cu noi ?![]()
Merci de info inca o data.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
oaana spune:
VA SALUT SI DORESC SANATATE TUTUROR CU PROBLEME LA BEBEI.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
andreeeea spune:
Miflore, ma bucur ca Ana e bine acum!![]()
Kristinutza, sa aveti multa fericire si de acum incolo!
Norina, spor la pregatirile pentru motz! Sa ne povestesti cum a fost.
Cristina, ce frumos ca mergeti la Disneyland Paris! Sa retii reactiile verbale ale lui Victor sa ni le povestesti!
Noi cu musafiri cu copii, cu cearta pe jucarii, cu intreceri la tipat, si cand mai ramane timp, si cu ultimele pregatiri pentru Pasti.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
andreeeea spune:
Si azi implinim un an jumate! Anul trecut, pe vremea asta era mare sarbatoare... Acum asteptam toamna sa petrecem!![]()
La multi ani Iosua de Oaana si pentru tine!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
b_irina_c spune:
Miflore hihihi poate negociez cu sotul si-i iau o bucatarie ca intr-adevar Vlad e innebunit dupa oalele mele din buacatarie.
Eu in seara asta plec din capitala asa ca 'ne auzim' tocmai miercuri.
Va
si va doresc Paste fericit! Si sa va aduca iepurasul cadouri multe!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)