Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Nicole 74, pupici Ioanei ca sa treaca Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole, bine ca a fost decat spaima.
Pupici Ioanei sa ii treaca buba repede.

Mie imi e un pic mai bine azi, dar e destul de frig afara, eu sunt imbracata dupa vremea de ieri si sper din tot sufletul sa nu o iau de la capat.
Victor a fost cel mai grijuliu cu mine cand am fost bolnava.
Anca vroia sa imi fure medicamentele, credea ca sunt bomboane.

In rest, copiii nostri se joaca din ce in ce mai frumos impreuna.

http://new.photos.yahoo.com/cristina77g/album/576460762394219389/photo/294928804303549046/60

Cel mai bine se inteleg cand Victor executa ordinele Ancutei.
In fiecare seara, Victor ii construieste Ancai gradinita din perne, mese, scaune, cutii si Anca se duce constiincioasa si sta cuminte la 'gradi'.

Am rezervat ptr Disneyland Paris imediat dupa ce termina Victor scoala.
Abia astept sa mai merg in Paris.

Suntem tare emotionati si noi parintii si Victor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata!
Am intrat in mod special sa o felicit pe Nicole pt. sarcina. Iti doresc sa fie bine pana la final si sa ai un bebe (sau doi?!) sanatos si fericit! M-am bucurat tare mult cand am citit ca ti-a iesit tesul pozitiv. Eu te stiu de la aspirante si stiu cat de mult inseamna sarcina asta pt. tine
Apoi vreau sa o felicit si pe Ana pt. copro negativ. Bravo Banana!
Si pe Teodora cea viteaza o pup si ii doresc sa nu mai treaca prin eposoade din astea urate
Cristina, felicitari pt rezervari. Cred ca abia asteptati....

Fetelor, va doresc un Paste fericit si multe bucurii!

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si eu!

Nicole bine ca ati trecut peste moment, Vlad a cazut si el de 2 ori si de ambele dati si-a rupt ata de pe maxilarul superior si ii curgea la sangeeeeee.... oribil!

Norina ma bucur ca Teo e bine, cand o invata sa mearga de mana sa imi spui si mie cum procedezi!

Cristina o luati si pe Ancutza? Am si eu o colega care merge acum de Paste la Paris si merg si la Disney cu baietelul clasa I si am intrebat daca stie el ce e ala Disney ca acum copii stiu alte minuni mai putin Disney. Cica nu stie cine e Donald si nici Pluto si nici veveritele stripteuse .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Pai, Raluca, nu mai vii pe la noi inainte de Iepuras ?

Multumim ptr urari si "Paste Fericit" si voua, cu multa caldura,liniste si bucurii de la 'paparas'.

Incerc sa rezerv bilete ptr parcurile Disneyland dar daca le rezerv din Romania sunt de doua mai scumpe decat daca le-as lua din Franta acum.
Asa ca mi-ar prinde tare bine un ajutor din partea fetelor din Paris sau care au drum prin Paris in lunile urmatoare. Mercic anticipat.

Norina, ma bucur ca Teo e mai bine.
Of, prin cate ati trecut si voi. Cand veniti la Bucuresti ?
Stai linistita cu injectiile, si eu i-am facut lui Victor cand n-am avut incotro.

Marinela, he, he, tu cu sotu' ne-ati intrecut. Io cu Marius sunt prieteni de la 17 ani numa'.
Si suntem mai mari cu 1 an ca sotul tau, deci avem si noi ceva experienta in casnicie.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Miflore , mersi mult de informatiile legate de bucatarie. Sunt in mare cumpana... parca i-as lua si eu lui Vlad.

Nicole tricicletele 'comune' nu sunt prea stabile, dar exista si variante mai solide. Eu am vazut-o pe a Ioanei si e super faina.

Alinam cum mai doarme Vlad al tau?

Nanadana n-ai mai dat demult pe la noi. Sper ca e totul ok.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Deni, pai e updatat Disney-ul.
Au 2 noi atractii: personajele din Nemo si masinutele din Cars.
Victor abia asteapta sa participe la un circuit cu masinile din Cars.

De veveritele care fac striptease, Victor nu stie.
Da, o luam si pe domnisoara. N-avem cu cine s-o lasam, si apoi ptr ea totul e free. Trebuie sa profitam de oferta cu avionul

Victor a mai fost o data la Disneyland cand avea 2 ani si nu isi aduce aminte decat de vrajitoarea din Alba ca Zapada si de marul ei rosu.

Irina, cred ca i-ar place si lui Vladut bucataria.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cristina, nu merge sa rezervi direct pe Net? De la Disneyland Paris direct, la hotelurile de acolo. Noi am stat la hotelul principal de acolo, hotelul Disneyland care arata ca un castel si camera pe care am avut-o (cea mai ieftina, standard) era absolut superba. Rezervarea am facut-o direct cu hotelul pentru 3 nopti, am avut biletele de intrare in parc incluse in pret plus fast-track tickets adica niste bilete cu care ne bagam in fata tuturor la coada (cozile devin luuungi de tot vara, stai si cate o ora la coada). Per total am iesit bine, la micul dejun veneau personajele Disney sa ia masa cu copiii, apoi faceau poze cu toti copiii, a fost super. Si mai ieftin decat prin agentie.
intra pe www.disneylandparis.com , alege other countries- Romania si apoi ai si un nr de telefon sau poti face rezervare online la unul dintre hotelurile din parc. O data cu hotelul veti avea si biletele de intrare plus mic dejun. Copii sunt 7 ani stau gratis si nici nu platesc (parca) intrarea in parc.
Dar...sa stii ca Victor e destul de micut ca sa profite de toate nebuniile din parc. La foarte multe atractii inaltimea minima e de 1m40 ori el nu cred ca are chiar atat. Cel mai bine e sa planifici o excursie acolo cand are copilul inaltimea aceasta (sau mai mergi o data atunci ) Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Cristina, multumesc de urari! Nu stiu daca mai reusesc sa trec pe aici pana dupa Pasti pt. ca acasa ne-a murit computeru de tot (adica de tot de tot - cred ca trebuie sa schimbam hardu'), iar la serviciu inca ma mai gandesc daca sa mai vin si maine sau sa imi iau liber. Ai vazut ce raspuns prompt si la mare obiect ti-a dat Kiduletz?

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Simona, merci frumos de informatii.

Exact asa am facut si eu, pe site-ul de la DisneyLand am incercat sa rezerv biletele ptr. parc.
Dar daca aleg Franta ca si tara de unde venim, iesim de 2 ori mai ieftin decat daca aleg Romania.
Sunt oferte mai bune ptr francezi si belgieni si si mai bune ptr cei care rezerva cu 30 zile inainte.

Daca nu ne descurcam, vom cumpara biletele din Paris. Vom ajunge vineri seara si probabil luni-marti vom merge la Disney.

Noi vom sta 5 zile, si vrem sa ne mai plimbam si prin Paris asa ca am rezervat la un hotel din Defense. Am luat un apartament cu bucatarie, ca e cel mai descurcat asa cu 2 copii.

Victor din pacate a facut 7 ani in ianuarie si nu vom profita de oferta.
Cred ca FastPass e o facilitate ptr toata lumea care are bilet de intrare in parc.

Voi cand ati fost ? Ce ti-a placut cel mai mult ?

Pupici si voua,

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput