Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 22
marinela79 spune:
hi,hi,merge forumul,eeeeeo
hai sa ma laud si eucu relatia mea de 14 ani impreuna cu al meu sot,avem 3 ani de casatorie si 14 de cand suntem impreuna eu aveam 13 ani si eram o copiluta,iar el 15 si ne iubeam platonic si frumos si am trecut fiecare etapa din viata impreuna, e super.Azi e ziua lui si il sarbatorim ...in stil mare ca face 29 de ani
Kristinutza,te inteleg perfect,dupa cum vezi.
Pup si fetele si fug ca vin musafirii.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
nicole74 spune:
Multumesc mult, Miflore! Bine ca e bine Ana, dar ce este rozeola? Nu e ceva ce e inclus in vaccinul ROR, adica o forma mai usoara?
Super bucataria lui Winnie. Se joaca Ana? Si cam cat costa?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
marinela79 spune:
fetelor,am o rugaminte,nu stiti careva vreun remediu naturist impotriva raului de sarcina.Fina mea e insarcinata in 3 luni si de tot atatea luni vomita mereu si nu mananca, ii e rau ,rau.Dr i-a zis ca nu pooate sa ii prescrie nimik pt ca risca sa ajunga la fat tot ce ia,poate totusi un ceai,ceva i-ar face bine,dar eu nu stiu ce.Si mie mi-a fost rau ,dar eu am indurat cu stoicism pana la nastere si nu am idee ce i-ar putea face bine
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
kristinutza spune:
aha, deci multa lume pe forum fericita in casnicii
. asa sa ramanem! 
marinela, nu prea cred ca sunt remedii. dupa parerea mea, ar putea merge la un homeopat sa-i recomande ceva. sau sa se gandeasca ca greturile astea sunt un mic pret de platit pt bucuria de a avea un bb mic.
mi se pare mie sau forumul asta e din ce in ce mai plin de publicitate?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diana_n spune:
Kristinutza si tu ai remarcat ! I-am dat sotului laptop-ul sa citeasca ce scria una din fete si-l aud "phui ! ce-i asta? sa nu-i spuneti lui Brad ! cine-i Tara ?! " Nu s-a mai uitat pe forum de ceva timp cand era curat si acum nu reusea sa citeasca, il furau reclamele ![]()
BiuMil
si eu am un joc cu Petrut : o pisicuta incearca sa iasa dintr-o casuta pe usa sau pe ferestre ca sa admire peisajul, dar nu reuseste ca Petrut e vigilent si in hohote de ras i le tranteste in nas ![]()
Marinela eu am dus sarcina la termen cu ajutorul unui medicament www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/medmaster/a682284.html" target="_blank">Promethazine . Mi-a fost foarte rau de la inceput si nu m-am dus la doctor stiind ca asa se intampla tuturor. Dr. mi-a zis ca e normal sa-mi fie rau, dar nu asa de rau incat sa ajung la perfuzii si mi-a dat medicamentul asta. M-am speriat citind prospectul , am incercat sa iau mai putin decat mi-a zis dr. dar nu se putea. Am luat pastile pana in ultima zi si m-a ajutat DD si Petrut e sanatos. N-am avut nici o reactie secundara, in 10 min. dupa ce luam pastila ma simteam foarte bine. Vezi ce substanta activa are, da o cautare pe Google dupa "prometazin" ca am gasit info ca se da fara reteta in multe tari europene, dar are alt nume. Sa se duca prietena ta la dr. cu informatiile astea si sa-l intrebe ce parere are.
Ma bucur ca Banana e bine acum . pupici 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Ioana acum am reusit sa vad pozele. Burtica e frumusica foc. Miruna e o frumusete si n-are aer de romanca
poate fi orice alta natie, crede-ma ca mi s-a format ochiul. O prietena olandeza maritata cu un roman mi-a zis de Petrut "cat de roman arata" si dupa ce m-am uitat bine mi-am dat seama ca avea dreptate
Intr-un grup de copii americani, Petrut sare in ochi imediat.
Frumoase pozele de la intalnirea copiilor si de la intalnirea mamicilor. Doar un tatic ?!?
Unde e parcul acela ? arata ca unul american, fetelor nu pierdeti nimic in privinta asta.
Am cumparat galetusa ca mergem la cateva <<vanatori de oua de Paste>> in parcuri . Nici eu nu stiu clar ce ar trebui sa faca Petrut, dar o sa ne descurcam noi, cica se ascund oua (de plastic) in tufisuri, sub banci, iar copiii le cauta si le strang. Sper sa nu pofteasca la ouale din galetusele celorlalti copii
. Plus ca vine si Iepurasul sambata dimineata. Luni i-am cumparat o jucarie, a vazut-o si a cerut-o sus si tare, asa ca a trebuit sa-i cumparam alta.
Am intrebat 2 mamici americance cum e de Paste la ei si mi-au zis ca e o sarbatoare a copiilor, ei primesc haine, jucarii si dulciuri, merg la vanatoare de oua, iar adultii fac curatenie generala in casa. Au un mic dejun copios cu intrega familie sambata, merg la biserica, apoi masa de pranz mai deosebita, apoi se aduna in jurul copiilor care se joaca cu jucariile noi.
Le-am zis cum e la noi, cum ne prinde ora 1-2am mancand si n-au zis nimic ca-s finutze ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
miflore spune:
Irina, Nicole, Diana, multumesc frumos!
Ana si-a revenit total, nu mai e dalmatianca.![]()
Nicole, roseola e a sasea boala a copilariei si nu se face vaccin pentru ea, cica e mai usoara. Eu zic ca nu e inclusa in ROR, se aseamana doar cu celelalte pana la un anumit punct.
Despre bucatarie, Ana se joaca mult cu ea, face mancare, ne da si noua, baga la cuptor tarte si incearca sa smulga tabloul lui Winnie din fata. E pasionata. Se poate juca si in picioare, cu partea de sus, ca sa umble la aragaz tb sa stea un pic aplecata. Dar in general sta cu picioarele indoite sub ea si gateste de zor.
Noi am primit-o cadou, cred ca e 1 milion si ceva. Sunt si alte bucatarii muuuult mai acaretate, cu si mai multe accesorii si care costa 2-3-4 milioane. Si mai inalte decat asta. Asta sa zic ca are 50-60cm aprox. Da' e frumoasa.
Si ne completeaza cu succes colectia de Winnie din casa, ca avem cate ceva in domeniu.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aaa, primul copro al Anei a iesit negativ. Azi l-am predat pe al doilea.
Le-a facut Ana o "tarta", hihihi!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Neata!
Eu am tras o spaima de dimineata. A cazut Ioana cu nasul de parchet si s-a umplut de sange la gurita. Nu a fost grav, s-a lovit la un dintisor, dar pana mi-am dat seama de unde-i sangele, m-am kk pe mine.
Cum e cu bicicletele alea cu bat? Am inteles ca nu au stabilitate? Vreau sa-i iau Ioanei de Iepuras si nu stiu daca sunt ok?
Va pupam
Nicole&Ioana Alexandra
poze
norina spune:
Neata,Multumim mult fetelor pt sustinere si urarile de sanatate
Intr-adevar Teodora si-a revenit complet, acum e voioasa si zburda prin casa. I-au spart si maselele de jos in sfarsit, ca de cand se chinuiau sa iasa..Ieri am iesit si noi afara dupa o saptamana de stat in casa si a fost super, exceptand faptul ca ma terorizeaza cu scarile si cu adunatul de pe jos si refuza categoric sa mearga de manuta.Miflore, bine ca trecut si la voi febra, ca eu cand aud de febra 39 ma ia cu fiori ,ca pana la 40 nu mai e decat un pas si stiu cum e.. Sanatate multa!Ca tot vorbea Kristinutza de ani de casnicie, ma bag si eu in seama cu 10 ani de la casatorie(in vara) si 15 de cand suntem cuplati, asa ca...sunt cam veterana in domeniu si va spun cu mana pe inima ca nu-mi dau seama cand au trecut si ca totul e ca la inceput, cu exceptia fluturilor din stomac
Teodora Sara (norina)poze