Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 17
anya spune:
Da, pentru Matei (baiatul meu mai mare) si s-a lasat in final cu operatie de polipi - tot el a facut-o. Medicul e ok si stie sa lucreze cu copiii. Nu te speria, s-ar putea la voi sa nu fie cazul de operatie pt ca de obicei la copii sub 3 ani nu se recomanda prea des.
b_irina_c spune:
Ioana hi hi... Vladut e vinaovat de mucii lui.. asa-i trebuie daca nu s-a putut abtine si a pupat-o pe Miruna
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
gabiarama spune:
Multumesc pentru info legate de e.coli Jadi ,Pinacolada,Irina .Tratamentul a constat in administrarea de antibiotic :ciprofloxacina la care era foarte sensibil .1/2 tableta la 12 ore .Acum si-a revenit cu scaunele ,dar se pare ca nuau disparut total crampele ,pentru ca inca se plinge de dureri de burtica ,mai ales atunci cind ii vine sa faca kk sau pipi.
Acum nici nu stiu cita incredere sa am in laboratorul respectiv ,pentru ca am mai facut acolo un exudat faringian acum 2 sapt si i-a iesit stafilococul alb patogen .Am repetat exudatul la 2 zile la spital si i-a iesit doar candida .Apucasem insa sa ii dau 1 doza de antibiotic ,asa ca nu stiu care rezultat e relevant 
Tot legat de bacteria asta ,e.coli, am vazut ieri pe National Geographic ,un reportaj care m-a ingrozit .Era vorba de e.coli 1057 parca ,care se transmite prin carne netratata bine termic si lapte .
Irina , crezi ca ar fi necesar si o analiza la urina in cazul lui Mihnea ?
Eu sunt intr-o forma excelenta avind in vedere situatia mea speciala de gravida .Sunt inca in stare sa joc fotbal cu copiii mei afara ,si sa spal si tapiteria de la masina
.Doar noaptea ma deranjeaza burta pentru ca nu pot sa dorm cu fata in sus si ma intorc cam greu de pe o parte pe alta .Prin urmare ,am inceput antrenamentul pt venirea lui bb3 acasa , asa ca sotul adoarme cu cei 2 iezi si eu singura
.Peste nopate insa Tudu se trezeste si vine singur la mine strigindu-ma "mama"![]()
Ieri am fost cu baietii la teatru , dar Tudu s-a speriat cind s-au stins luminile ,asa ca tati a trebuit sa iasa la plimbare cu el .Eu cu Mihnea am vazut linistiti "Alba ca zapada"![]()
GABI
31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Ioana75 spune:
anya, multumesc. Nu ma sperii deloc, nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca niste muci pot duce la operatie de polipi; imi amintesc ca Andrew al oanei a fost operat de polipi acum citeva luni, si a fost bine dupa operatie.
Irina
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
gabiarama spune:
Asta e singura mea poza cu burtica de la sarcina nr 3
GABI
31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
codruta_grg spune:
Si eu am vazut emisiunea National Geographic cu epidemia de E-coli. M-am speriat!!! Nu mi-a venit sa cred ce victime poate face.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
Neata tuturor,
Multumim tuturor pentru urarile de concediu...mai avem insa un pic pana sa plecam in vacanta...
Am vazut si eu pozele cu Miruna, superbe!!!
Gabi, ai o burtica nr 3 tare frumoasa!! Ce putin mai ai!
Tot atat mai are si vecina mea, probabil o sa nasca taman cand plecam noi in vacanta. Dar vor fi ai mei aici daca vor avea nevoie de ajutor cu baietelul cel mare, desi ei au familiile aici deci ar putea eljer sa apeleze la parintii lor...
Ce liniste e pe aici, se vede ca a venit primavara si vremea buna!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
cge spune:
Hop si io la amiza.
Sunt racita cobza, si tusesc rau.
Din toata casa, numai io de mine s-au lipit virusii astia. Bine ca sunt copii ok.
Jadi, "La Multi Ani:noi ne-am sarbatorit aseara la Anatolia , un restaurant deschis in parcul din Tei.
Merita sa ii faceti o vizita.![]()
Gabi, ii tinem pumnii lui Mihnea.
Super ca te simti bine si bravos ptr antrenament.
De o sapt. Victor doarme singur, asa a decis el.
Si povesteste la toata lumea ce baiat mare este el.![]()
Antoanela, n-am vrut sa te intristez cu mesajul despre mame.
Sa stii ca nu-i nici o pierdere ca nu trebaluiesti prin casa, ai tot timpul dupa ce o tii pe bebelusha in brate.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Meme1 spune:
Diana americanca, maaare dreptate ai cu animalele si cu cum fac ele....intr-adevar vaca se pare ca e singura care e poliglota, celelalte animalute vorbesc in functie de tara de provenienta. Noi nici nu stim cum sa ii zicem lui andrei cand vedem cate un catel pe strada, de cele mai multe ori sfarsim prin a adopta varianta englezeasca...
Am citit pe undeva de o fetita provenind dintr-o familie de romani traind intr-o tara vorbitoare de engleza, care pe la 3-4 ani cand mamica a vrut sa o ajute sa se lege la sireturi, a replicat: I fac myself!!! Va inchipuiti ce s-ar panica irlandezii sa auda asa ceva de la un copil...
Noi romanii avem multe de explicat la irlandezi care ne aud toata ziua cu 'eu fac aia si eu fac cealalta'....ca la urechile lor suna cu totul altceva...Asa ca eu am inceput sa evit verbul 'a face' cand vorbesc cu andrei, dar taaaaaaare greu imi este...pana si 'ce faci' ar trebui inlocuit!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Diana30 spune:
Va tzuc gagici!
Nicole,ma bucur ca e asa cum ai vrut.Felicitari si sarcina usoara!
Jadi,ti+am vayut feciorul.Ce mare s+a facut si cate stie el sa zica.
Miruna ma enerveaza,prea frumosi ochi are,exagerat de frumosi.
Am admirat burtica de Ioana si burtica de Gabi.