Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, sanatate multa, sa iti treaca repede racealo-gripa!

Uitasem sa spun ca am vazut si burtica Ioanei, noroc ca am citit mesajul Dianei si mi-am amintit! Parca mi-e dor si mie de burtica.....dar inca nu!!!!!!!

Nicole, nu mai tin minte daca te-am felicitat sau nu si mi=e lene sa citesc din urma, asa ca iti mai spun o data Felicitari si sa fie totul bine!!!

Acum jumatate de ora am pus-o pe Ana in bouncer-ul pentru usa...cine credeti ca a fost cel mai incantat??? Andrei!! Ana era ca o papusica in sfori si el o invartea si se distra de minune...a tras-o si un pic de par ca sa nu uite cumva cum se face, dar ana n-a zis nici pas....
E foarte activa pentru cele 6.5 kg pe care le prezinta la purtator...nu prea mai vrea sa pape lapte decat noaptea in somn, ziua nu prea pune gura pe biberon...macar a inceput sa pape solide mai binisor, asa ca nu ma agit prea tare!!

Hai va pup acum ca am monopolizat forumul,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

meme i fac my self
Nici eu nu stiu daca am felicitat-o pe Nicole, asa ca

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

aaaa, am vazut si burtik lui Gabi....ooo ce amintiri frumoase imi trezesti , iar pe a lui Ioana unde o vad, stai sa caut?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am gasit-o . E mai micutza dar dragutza

asa crestem noi

Mergi la inceput

Ce am observat eu in parcurile din Buc (in poze ), e ca voi aveti nisip de "calitate". Eu chiar ma gandesc sa cumpar 3-4 saci sa ii duc la groapa unde se joaca Petra ca nu mai e aproape nimik dupa iarna asta, decat cateva pietricele.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana ,am vazut si burtica ta si ochii Mirunei
Si am tras cu ochiul si la mobila din camera ei .

Suntem si noi in stadiul de research ,deocamdata , de idei de mobilare a camerei copiilor .Pina la mobilarea propriu-zisa a casei mai e .Suntem inca intr-un stadiu care nu ne permite sa ne mutam asa curind acolo .Avem gresie , faianta montata in living ,2 bai si bucatarie .A mai ramas baia copiilor fara.Avem parchet depozitat in mijlocul livingului .Azi au inceput sa monteze caloriferele .Avem turnata terasa din fata casei .Se lucreaza la beci . La mansarda s-a dat deja o mina de var alb .Avem usi fara geamuri . Dar cel mai dureros e ca inca nu avem lumina trasa .
Se lucreaza insa de zor si se vad schimbari de la o zi la alta

GABI31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am uitat sa va intreb pe cele care ati condus in timpul sarcinii ,pina cind ati putut ?

Si cind ati reluat dupa ce ati nascut (prin cezariana) ?

GABI31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gabi, las' ca se termina ea munca si atunci o sa va bucurati din plin de ce ati reusit sa faceti! Incet incet se rezolva toate! E mult de munca la o casa noua, pana o vezi gata, iti spun din proprie experienta! Mai trist e ca nu se termina niciodata munca la casa cu curte, tot timpul apare cate ceva de facut!

Cat despre condus, pot sa iti spun doar ca aici, companiile de asigurari nu te asigura in primele 6 saptamani dupa ce nasti prin cezariana. cu alte cuvinte, legal nu prea ai voie sa conduci decat dupa 6 saptamani!

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Codruta, laudabila intentia ta!
ca sa fiu sincera, noi nu prea mai putem merge cu Milan la locul de joaca de la noi din parc....e foarte aglomerat ca au montat (prea) multe, dupa parerea mealeagane si tobogane pentru toate varstele destul de aproape unele de altele de iese seara o viermuiala de te apuci de cap....iar groapa cu nisip e imprejmuita cu niste ditamai borduri de beton, iar mie mi-e frica pt ca se joaca multi copii pe metru....
cu sanatatea noastra, dupa ce ieri am fost bine si eu si sotul azi ne-a apucat durerea de gat si usturimea de oki...pana la urma s-a putea sa fie un soi de viroza, dar mi se pare ciudata rau... Milan a scapat pana acum, desi a stranutat in masina (eu zic insa ca ar trebui sa o aspiram/spalam)...se poate sa fie si de la praf. Dr de la gradi nu ne-a pus nici un bilet in geanta...deci a fost ok. il mai urmarim.

Am vizionat si eu burticile....frumoase foc!!!

si nepotica Lilou baga o franco-romana de mori...motiv pentru jumate din familie sa isi revizuiasca franceza!!!

Diana, felicitari pentru realizarile lui Petrut!!

Gabi, bafta cu casa...din cate spui, maine poimaine va mutati!!!!

imi pare rau ca nu pot sa va arat cum imita Milan pe "tanti", nu e o tanti anume, e una de lemn, pe care am bagat-o eu in tunelul de la ren si ii scoteam capul si intrebam cu voce pitigaiata de mamaitza..."unde e trenul?? mai stau mult in tunel???" a prins tare repede poanta si daca il intrebi cum zice tanti incepe sa se lamenteze .... noi ne stricam de ras, ca si el de altfel...vedeti ca buna educatie e la mare pret la noi!! o sa imi iasa pe nas cand o sa imite vreo tanti in parc...

si sa va pun si un link despre cum putem descuraja comportamentele nedorite www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerbehavior/1475318.html?scid=momstodd:20070402:3247:20411:10106" target="_blank">aici

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dupa amiaza si de la noi,

Gabi, esti o burtica frumoasa. Ma bucur ca te simti bine, profita cat poti dar mai si odihneste-te un pic.

Cristina, multa sanatate. Nu-ti face probleme, nu m-am intristat.

Pupaturi, o zi buna,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput