Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Frumoasa burta capro, ptiu sa nu te deochi . Sa stii ca daca ai baile gata e bine, alea dureaza cel mai mult! Sa stii ca si eu am inceput sa imi reiau activitatile de ridicat apucat doar la mers am o problema, daca merg la plimbare juma de ora raman cracanata .

Eu am condus pana la 8 luni jumate si am reinceput sa conduc dupa jumatate de luna de la nastere ca nu puteam merge in parc decat cu masi ca era departe. Doar sa fie masina cu servodirectie .

Vreau acasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Frumoase burtici!
Maria ne uimeste zilnic cu noi cuvinte si e fascinanta!(azi a zis chiar "bunicutzu" )

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu sunt trista , ca acuma seara a murit unul din cei 2 catei ai nostri (Nisa-pe care am iubit-o muuuult, muuult si am cam ignorat-o de cand s-a nascut Petra)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta, stiu ce simti. E f. trist. Imi pare rau.

Va multumesc pentru felicitari. Nu am mai fost inca o data la testul de sange, mi l-am facut pe cel din urina si e pozitiv. Asa ca ma duc direct saptamana viitoare sa-l vad pe bb. Ioana e plecata Florina pentru 2 luni in State?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Codruta, imi pare rau...

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

neata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Nicole, deci e de bine. Florina se intoarce la sfirsitul lunii, eu am programare pe 30 aprilie. Daca suni la numarul ei de conex dai de asistenta tinara de la cabinet, care ii transmite urgentele.
Codruta, imi pare rau!
Gabi, eu am condus la 2 saptamini dupa cezariana. Succes cu casa! Ti-am admirat si eu burta.
Bianca, deci sa nu ma maimutzaresc in fatza lui Milan ca nu se stie cum imi raspunde.
Andreea, felicitari Mariei pentru bunicutzu'.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea, uau, Bunicutzu, asta da cuvant complicat. Noi lucram la "bebe" dar nu vrea sa zica

Gabi, eu am condus chiar in ziua in care am nascut, joi dimineata, joi noapte am nascut. Sambata eram acasa de la spital, iar miercuri, deci la 6 zile de la operatie, m-am suit in masina si am plecat la Miniblu ca nu mai stiu de ce aveam nevoie. Oricum deja eram in depresie, asa ca bona mi-a facut vant de acasa vreo ora si tare bine a mai fost!

Codrutza, imi pare tare rau...e foarte trist sa pierzi un animal iubit si ingrijit. Am trecut si eu prin asta, e foarte dureros...

Nicole, e de bine! Bravo!

Anya, neatza. ce ne zici?

Bianca, pupam gradinarul sef si cuminte, nu mai face el viroze de acum ca e baiat mare si hotarat! Bagati si voi un Coldrex ceva sa nu-i dati baiatului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc
Am mai trecut prin asa ceva inca de 2 ori (cu mama lui Nisa si bunica ei-de fiecare data a fost la fel de dureros) Iar luna asta se implinesc 2 ani de cand a murit bunica mea ( ati fost alaturi de mine si atunci)

Acuma sa va spun rezultatele "lucrului" la calculator cu Petra: stie sa le scrie, sa le recunoasca si sa le numeasca literele urmatoare: O, S, C. Pe H il scrie (la tastatura)
petra vorbeste si in somn. Azi noapte mi-a cerut serevetele ("tzele") si nu exista noapte in care s anu spuna "Peta"

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Gabi sunt datoare cu o explicatie . M-am uitat acasa prin hartii si am vazut ca de fapt Vladut a avut klebsiella cu valori mult peste normal in kk. Nu stiu cum e cu e.coli. Scuze inca odata .

Anto cum te mai simti? N-ai de ce sa te simti mai stiu eu cum ca nu faci cate face mamica din cele scrise de Cge. Eu nu fac nici 10% si eu n-am nici o scuza . Cand se culca Vladut ma uit la TV si apoi ma trantesc direct in pat, in 80% din cazuri nici macar nu pun ceasul sa sune... ca uit si ma simt in continuare f. bine .

Andreea felicitari Mariei pentru bunicutzu' si la mai multe!

Codruta imi pare rau de catel... Cat despre parcuri pe mine ma apuca nervii numai cand ma gandesc. Toate parcurile de la mine din cartier sunt pline de mucuri de tigari si coji de seminte facute de parintii/bunicii copiilor si adolescentii din cartier.

Ioana ia zi tu in ce globuri de cristal te uiti? Ca din fericire ai avut dreptate in privinta lui Nicole .

Vladut a inceput sa vorbesca si in somn, nu era destul ca nu tace nici un moment ziua . Aseara alerga si striga dupa noi prin casa "pibe-ma, pibe-ma" si are tentative de a zice 'mie' si 'tie', dar le incurca rau .

Bona l-a invatat sa-si faca cruce. E haios rau (poate fac filmulet) si cand pune mana pe burta in zona buricului zice "gaua" (gaura).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput