Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gabiarama, tare-mi place cand scrii despre ce bine te descurci cu totul si cu totii!

codruta, imi pare rau.:(

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nicole, felicitari! ma bucur din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Kid, fii linistita ca nici Maria nu zice "bebe", zice "pipi". Incerc s-o conving ca doar bebe mai are suzeta si ea e fetita mare, iar cand o vrea neaparat zice ca ea e "pipi". "bunicu" si "bunica" sunt singurele cuvinte de 3 silabe, iar cu "bunicutzu" i se intampla sa-i iasa asa cand incearca sa spuna "bunicu" silabisit.
Codrutza, bravo Petrei pt litere! Maria zice la orice litera ca e "A". Iar cand se trezeste noaptea, uneori, cere "cati" (carte). Si am auzit-o de doua ori razand in hohote in somn .Bineinteles ca era molipsitore si ne hlizeam si noi.
Irina, ce simpatic trebuie sa fie Valdut! Si Maria stie acum sa faca cruce corect si zice "Ami". Iar cand vrea si ea ceva, zice "mi! mi!".

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare,sunt in urma cu poll-urile si cu multe altele dar la ce am patimit in ultimele zile, zau ca nu am avut timp de nimic...Offf, am patit-o si de data asta Stiti ca va spusesem ca Teodora facea febra 39-40, am fost la dr. si dignostic amigdalita pultacee, ei din asta nu avusesem...In fine, ne da 2 antibiotice(eritromicina si sumetrolim) = nurofenul de rigoare si plecam acasa. Cu tot tratamentul, febra a continuat si urmatoarele zile, antib. nu aveau nici un efect si in plus din cauza eritromicinei avea nidte dureri groaznice de burtica. Nu va spun ce nopti de cosmar am trait, cu impachetari la 2 ore si muuult chin. Saracuta, a fost atat de chinuita ca imi venea sa-mi smulg parul Dupa 3 zile infernale, timp in care am tot tinut legatura cu pediatra, am plecat disperata la urgenta ca nu se mai putea in halul asta. Acolo, dr de garda a zis fara discutie Penicilina injectabila la 6 ore, avea puroi in gat cat casa Si uite asa am terorizat copilul cu injectii la 6 ore, va dati seama ce a fost in sufletul meu. Intr-adevar , dupa prim injectie nu a mai facut febra si s-au vazut efectele. Azi la 12 a facut-o pe ultima si sper sa urmeze o perioada linistita si pt ea ca tare am mai chinuit-o in ultima saptamana, nu mai stie ce e ala somn linistit, trezita noaptea la 12 si la 6 dimineata direct in injectie..A fost groaznic!Cred ca sunt prima din Piticodrom care a facut penicilina la puiut si credeti-ma pe cuvant ca e oribil, dar nu am avut incotro...Sper din tot sufletul sa nu pateasca niciodata puii vostri asemenea experienta si sa fie sanatosi, ca asta e cel mai important.Si noi suntem varza dupa toata tevatura asta , dar bine ca a trecut si sper sa nu se mai repete .In rest, nu mai sper sa recuperez cu cititul ca trebuie sa ajung din urma treburile lasate balta de atatea zile. Dar sper sa am timp sa citesc macar ce scrieti de acum incolo..Va pup pe toate si sanatate la bebici!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Norina sanatate multa Teodorei! Eu am trait experienta asta, nu pe pielea mea, dar nepotelul nostru a facut intravenos antibiotice puternice de nu mai avea vene unde sa il injecteze! Eu nu stiu dar poate ar trebui sa mergeti si pe la babe, vorba mamei, ca prea toate se aduna pe voi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina multa sanantate Teoderei ! Si eu sper ca asta sa fi fost ultima boala.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va salutam si noi, cam in viteza e drept
Luca e mucos, Calin racit bine, incit l-am exilat in alta camera sa doarma...
La noutati semnalam "bada"=panda si faptul ca urca singur pe tobogan

CODRUTA-ma minunez mereu cite stie Petra...Luca la tastatura stie momentan Enter, Space si Escape
Imi pare rau pt pierderea suferita...Petra cum a reactionat?
NORINA- Doamne, prin ce-ati trecut...Bine ca acum sunteti bine! sanatate si pupici pt Teodora
NICOLE-felicitari si din partea mea

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

De la ora 2 incerc sa o culc, dar nu a vrut sa doarma si pace. Cred ca am ratat ora ei de somn, care era la 13.30 si din cauza asta. Asa ca azi nu stiu cum va fi pana deseara.
Diplo, Petra inca n-a reactionat nici cum, ca n-am dus-o inca la mama.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Offf, Norina, ce de belele.
Stai linistita cu penicilina aia, si Alexandra a facut gentamicina si altceva direct in vena, in branula, cand a avut enteroviroza. Si dupa 3 zile a cedat branula si i-a facut in popou. E dureros pe moment, dar cred ca e mai bine, macar stomacelul e salvat. Si lor le trece repede si uita! Si daca s-au vazut deja rezultatele, eu zic ca e de bine. Fruntea sus si sanatate multa!

Mifloricico, ce faci? Ce face Ana? Ca era si ea bolnavioara, cu febra? E mai bine? Eu sper ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult de felicitari!
Norina, multa sanatate Teodorei. Si lui Luca sa-i treaca repede mucusorii.
Ioana, merci de informatie!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput