Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
noi suntem mai bine.
BiuMil, sper ca si la voi e ok
Eu o tin seara pe Petra fara pampers, de pe la 6 pana la 8 cand ii fac baie. S-a invatat sa zica pipi si fugim la olita. Dar n-as putea face asta toata ziua, ca face pipi o data la 1 ora-2. Oare de cand incep sa "stranga" mai mult pipi si apoi sa dea drumul?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor Florilor pentru ieri!

Meme, ce frumos povestesti despre Ana si Andrei.
Nicole, felicitari si sper sa fie totul bine, peste 8 luni sa-l tii pe bb2 in brate. Ma bucur mult pentru voi!
Diana, uite aici poze de la penultima intilnire. Ca ultima a fost ieri.

Ieri s-au intilnit din nou cei 3 mushchetari, pun pozele diseara. Sper sa-i treaca copilului mucii pe care ii are de 3 luni; daca nu si nu, mergem la calapod sa vedem ce zice.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata si de la mine!

Si atat ca ma duc sa imi beau cafeaua! .....si sa fumez o tigara ca nu am mai fumat de...eheeeeeeeeee !!

Ioana m-am uitat la pozele tale asa fugitiv si mi-a sarit in ochi tricoul sugestiv.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Profit de faptul ca iezii mei dorm ca sa va mai citesc si sa scriu un mesaj.

Am trecut printr-o perioada mai nasoala cu Mihnea ,diaree,febra si dureri de burtica .Am fost nevoiti sa recurgem din nou la pampers si sa ducem chiar munca de lamurire cu el sa ii poarte .El spunea ca numai "cochile" poarta "pens" .Am facut si o coprocultura ,iar azi am aflat rezultatul :e.coli enteropatogeni .Vorba doctoritei , de unde i-o mai fi luat si pe astia ?

In rest suntem bine ,si eu si Tudu si bb3, care inca nu are nume .Oscilam intre Bogdan,Dragos si Matei .Astea sunt de fapt propunerile sotului ,dar el ne lasa pe noi sa alegem .

Am vazut pozele cu Vladut de Jadi si era sa nu il mai recunosc .

GABI30+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Si eu am avut aceesi pb....doctorita mi-a zis ca putea sa ia de la alt copil, sau din punga de laptae praf....cine stie...
Cert este ca a stat 2 saptamani pe regim morcov, orez si lapte de soia, respectiv Humana SL si bineinteles augmentin.
A fost destul de greu dar am scapat intr-un final! Tie ce tratament ti-a dat? e f chinuitor pt bietul copilas....tin pumnii sa se faca repede bine!

[font=Andale Mono]LA MULTI ANI LA TOATE FETELE SI LA TOTI BAIETII CU NUME DE FLOARE!!!!!!!!!!!!!!!MULTA SANATATE SI NOROC!!!![/font=Andale Mono]

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Irina Noeliei. De la firma am primit, de craciun, tricouri personalizate, fiecare cu citatul lui.
Gabi, sanatate lui Mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nicole, bravoooo! Asteptam cu interes vesti diseara!!!

Ioana, am vazut si eu tricoul tau rosu...e foarte frumoasa poza cu voi doua in "poange". Am catalogul Ikea si cand am vazut "poangele" primul gand mi-a fost la tine! Ce dragute sunteti amandoua cocotate acolo, iar tu arati foarte bine, nu stiu de unde te plangeai de kg in plus, acum chiar si cu burtica pari supla! Bravo! Eu trebuie sa mai scap de kg ca daca raman gravida cu astea in plus, ma fac cat usa!

Meme, foarte frumos povestesti de nazdravanii tai! Eu cred ca v-ar prinde foarte bine o vacanta in 2! Si la urma urmei ii ai si pe vecinii tai de incredere sa ii mai ajute pe ai tai cu una cu alta, nu poate sa fie asa de greu! Oricum vei vorbi acasa zilnic si daca sunt probleme le spui vecinilor si rezolva ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Hop si eu ca dupa WE, adica adormita si ametita .

La multi ani! tuturor pentru ziua de ieri .

Nicole asta da veste buna!!! Felicitari !!!

Gabi si lui Vladut i-a iesit e.coli in kk, dar el e mereu acolo, important e sa "nu o ia razna" si sa nu teaca la pipi. Cel putin noua asa ne-a zis la vremea respectiva. Sanatet muta!

Ioana daca te duci la Calapod sa-mi zici si mie ce tratament va da.

Vladut e putin mucos, dar momentan se comporta bine si eu ii ignor mucii pe cat posibil. Ii aspir de 3 ori pe zi si cam atat.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Meme, si eu vroiam sa va urez concediu placut dar am uitat. Foarte bine ca puteti pleca doar voi doi si sa lasati copiii cu bunicii.
Kid, nu ma pling cu cit am luat sarcina asta, 4 kg in 22 de saptamini. Deci nu te speria, daca ramii cu kg de la sarcina precedenta, nu mai pui asa mult la a 2-a. Multumesc ca te-ai uitat la noi.
Irina, sigur, mai ales ca noi sintem vinovati de mucii lui Vladut. Eu mucii ii ignor de tot, nici macar nu-i aspir. Uneori nici nu-i sterg eu nasul, o pun sa-si ia un servetel si sa se stearga singura la nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ioana, iti zic eu ce-o sa-ti spuna Calapod . Iti da trimitere la ORL la Dan Gheorghe.

Mergi la inceput

anya, multumesc. Si ati fost la acest Dan Gheorge?

Mergi la inceput