Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 5
mayaione spune:
La Ana am inceput diversificarea cu supa strecurata, nu cu sucurile. Apoi dupa ce s-a obisnuit cu gustul legumelor, am trecut la piureul de morcov + cartof. Ii place cu lingurita rau, e un fel de joaca pentru ea. O las sa tina ea lingurita, eu o directionez doar din capat spre gurita. Si ea are impresia probabil ca papa singura, ca e tare nerabdatoare sa incarcam din nou lingurita cu piureut
. Eu nu mai alaptez, dar am lapte in continuare, e insa albastrui asa, ca o apa murdara. Nu vreau tratament si il las sa se retraga natural, chiar daca ma chinui cu tampoanele de san tot timpul. Cu slabitul e greu tare. Mananc numai seara, ca atunci am timp, iar ziua ma amagesc cu biscuiti, ciocolata etc, tot ce e mai rau pt silueta mea. Arat de parca as fi gravida in luna a 4-a, a 5-a =)). Am fost la echo so totul pare a fi in ordine, nu stiu ce sa mai cred. Mai glumim prin casa si ne gandim cum ar fi sa mai fie vreun fratior pe acolo si dr sa se fi referit ca e ok copilul=)).
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mayaione spune:
Mirela ce pediatru ai? Eu merg la dr Gabriela Novac, la Policlinica 1 Mai, dar acasa mai vine si d-na dr Matei de la neonatologie. Mi se pare super profesionista ca pediatru. Ne-a ajutat mereu.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
si colac peste pupaza tati tot insista ca sa mergem la munte

. ba zice ca il luam pe rares cu noi, ba ca il lasa cu soacra-mea acasa ca sa nu il mai treaca de la o vreme rece la alta. iar eu nu am chef de NIMIC!!!!! cu soacra-mea nu vreau sa il las pt ca nu ii respecta de nici o culoare orele de somn si masa, plus ca la ea e mai frig in casa si nu ii prea convine sa vina la mine acasa ca sa vada de rares. Dar numai gandul ca pe el il las acasa si ca eu plec plus ca mai este si bolnavior MA TERMINA. nu stiu cum de barbatii reusesc sa se detaseze asa de tare de copii si de problemele astea ca eu nici noaptea nu pot sa dorm de grija lui rares!!!! de multe ori imi zice ca sunt prea posesiva cu el, ca sa il mai las sa si planga, sa nu il mai tin atat in brate... am incercat mai fetelor, dar nu pot. pur si simplu nu ma lasa inima. daca nu il stiu eu in siguranmta, ca ii e bine, ca nu sufera nu pot sa stau linistita!!!
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
maya, am fost la dr iordache maria din gavana pana la 6 luni. o incompetenta si o dr fara chef de munca, de pacienti. nu isi dadea interesul catusi de putin. doar banii o interesau. cat am fost la ea ne-am mai dus si la fostul spital balcescu la o dr cu P ceva. nu mai retin cum ii zicea. i-a dat si o reteta compensata o data, in schimb dr la care era el inscris niciodata!!!! asa ca ne-am mutat la dr mirela mihailescu. e super de treaba si suntem multumiti de ea. ea are cabinet in stoienesti, dar vine acasa de fiecare data. si i-a dat si tratament compensat acum cu problemele astea, iar luni ne va da si trimitere pt fizioterapie pt problemele lui cu piciorutele la un centru aici la bere unde stau eu, ca sa nu il mai car la spitalul de pediatrie unde este si departe de noi si am inteles ca este si destul de aglomerat. asa ca isi face treaba dr asta deocamdata.
poze
tanima_i2002 spune:
Salutare, salutare.
Noi din ce in ce mai rar pe aici. Nu prea mai am timp deloc. Ehe, au trecut vremurile cand Rares era mic si puteam sa fac multe cu el chiar si in brate sau portbebe. Acum vrea sa ne jucam toata ziua sau afara.
Mirela alege o varianta cu plecarea la munte a.i. Rares sa ramana acasa, parerea mea. Sa nu il intoarca boala, poate trage ceva curent pe acolo. Ai dreptate, uneori barbatii se poarta mai ceva ca niste copii. Ei nu prea realizeaza cateodata ce inseamna sa ai copil, tocmai ca nu au atatea responsabilitati in ce ii priveste ca noi si nu le vad suferinta din ochisori asa cum le-o vedem noi.
Maya, fa ceva cu lactatia aia, nu o lasa asa ca risti sa ti se infecteze laptele si sa faci alte complicatii. Eu iti spun ca asa a patit sora mea cea mare si i s-a inverzit laptele in sani. Daca nu vrei sa iei tratament leaga-te strans seara cu ceva pe piept si pune comprese cu apa rece si foi de varza. Nu te juca ca nu este chiar asa usor.
Noi azi am fost pe centru la porumbei (nepotelul meu de 3 ani ne-a innebunit pe mine si pe sora mea de o saptamana ca el vrea la porumbei asa ca azi i-am facut pe plac, dar tare naspa a fost vant si frig). Am stat 3 ore, singura parte frumoasa a fost linistea ca la noi in cartier este dezastru de la masini ce galagie este. G
Gata va pup ca plecam afara ca mi s-a trezit gandacul.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
lavyada spune:
Mirela vreau sa-ti spun ca am facut si eu cu Irina gimnastica la un cabinet la bere si am fost foarte multumita. Este acolo o asistenta, Ileana, o super profesionista, care a acceptat sa vina sa ne faca gimnastica acasa. Ne era greu sa mergem acolo, Irina nu avea voie sa raceasca si dupa gimnastica era pericol de asa ceva. Am incercat intai la spitalul de pediatrie, dar cand am vazut ce era acolo am lasat-o balta.
Despre medicii pediatri nu stiu ce sa spun, noi suntem inscrisi la dr.Nitu, speram sa nu avem nevoie de el decat la vaccin. Insa suntem buni prieteni cu dr.Matei de la neonatologie si o vede mereu pe Andrada, imi permit sa o deranjej la orice ora. Ea a avut-o in grija si pe Irina.
lavyada - o mamica fericita
lavyada spune:
Despre slabit, vreau sa va spun ca incap in toate hainele de dinainte de a ramane insarcinata, am 44 kg si 1.50 inaltime. Nu prea mananc paine, dar de doua saptamani de cand m-am hotarat sa tin post, am cam inceput sa mananc paine, sper sa nu se cunoasca.
mirela0521 spune:
tamina, ma bucur ca mai esti cu noi. nu ti-e frica ca raceste rares pe vremea asta? cum de stati atat de mult afara? si ce anume faceti afara? va plimbati non stop cu carutul? folositi husa protectoare? sta? nu se zbate acolo inauntru? nu il enerveaza? si eu am carut tot marca aia, dar nu e sport e din ala greu, mare (vreau sa-mi iau si sport curand). si al meu are husa din aia, dar nu am folosit-o nici o data si eram curioasa cum o suportati voi. noi nu am mai iesit afara de cand e bolnav, desi dr a recomandat sa iesim daca nu e vant. am aerisit bine camera de 3-4 ori pe zi si cu asta basta. am incercat marti dar nu era vreme buna, asa ca dupa 30min ne-am intors acasa.
poze
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by lavyada
Mirela vreau sa-ti spun ca am facut si eu cu Irina gimnastica la un cabinet la bere ...
lavinia, scuza-ma ca te intreb, dar ce anume avea fetita ta? pt ce ati facut gimnastica? daca nu vrei sa raspunzi nu e nici o problema. voi intelege...Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
lavyada spune:
Irina a avut un traumatism la nastere si de aceea la doi anisori ea nu mergea, nu vedea, nu statea in fundulet....Am facut gimnastica medicala cu ea, rezultatele insa erau greu de observat.Dadea din maini, picioare, statea pe burtica....Pentru mine, simplul fapt ca deschidea ochii era o bucurie, sau ca ridica o manuta, sau ca gangurea ceva...Doi ani plini de lacrimi, durere si speranta.