Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

astazi am chemat-o iar pe dr la rares pt ca mi se parea mie ca se tot trage de urechea stanga rau de tot plus ca antibioticul este pe sfarsite. l-a controlat cu aparatul ala special si a zis ca nu mai are nimic la ureche. a zis ca nu mai este nevoie de alt antibiotic. este de ajuns cat a luat. doar in gat mai are ceva rosu. a zis sa mai continuam cu panadol, mai ales ca ii erupe mai mult ca sigur si un dinte de sus si d-aia este atat de marait.
am intrebat de munte daca sa il luam sau nu cu noi, si a zis sa ma interesez cum este vremea si daca e buna nu am de ce sa nu il iau. apoi din vorba in vorba mi-a recomandat, ca de la femeie la femeie, sa plec totusi fara el, mai ales daca sotul insista atat sa fim doar noi doi. am vb o groaza, ce sa mai... inclusiv despre dependenta noastra ca mame de copilasi comparativ cu tatii, despre casnicie cat de importanta este intimitatea unui cuplu etc. aproape ca m-a convins sa il las acasa si sa ma rasfat si eu un weekend.
dar cand ma gandesc ca il las la soacra-mea parca ma apuca durerea de cap. el se simte relaxat stiindu-l pe rares cu ea, ca deh e maica-sa, dar in mine arde sufletul cand stiu ca nu il ingrijeste asa cum trebuie. pana la urma un weekend nu o fi mare jale sa il las cu ea. as trece peste faptul ca nu ii da sa manance supele si piureurile pe care i le fac eu si ca nu il adoarme cand trebuie si il oboseste f tare. sa zicem ca totul ar fi ok pt un weekend daca as sti ca se tine de cuvant si sta cu el la mine acasa (nu il duce la ea unde este mult mai frig pt ca nu are centrala) si ca nu il scoate afara pe vant. dar pot eu sa am incredere ca se tine ea de cuvant?????

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Nu stiu daca ai citit prin ziare, noi suntem cei nenorociti de dr. Pletea, daca pot sa-i zic dr. Din cauza ca nu a vrut sa-mi faca cezariana s-a produs o mare tragedie.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Mirela du-te si mai relaxeaza-te si tu, nu are ce sa se intample cu Rares. Oricum sunt convinsa ca vei suna mereu sa vezi ce face. Noi in cei doi ani cat a trait Irina nu am plecat nicaieri. Acum cu Ada mai plecam si pe ea o lasam la mama. De exempul la sfarsitul asta de saptamana plecam la Petrosani, la sotia unui prieten bun care a decedat anul trecut intr-un accident in mina. Ada ramane cu mama, plec cu inima putin indoita, dar o sa sun mereu sa vad ce face.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavyada

Irina a avut un traumatism la nastere si de aceea la doi anisori ea nu mergea, nu vedea, nu statea in fundulet....Am facut gimnastica medicala cu ea, rezultatele insa erau greu de observat.Dadea din maini, picioare, statea pe burtica....Pentru mine, simplul fapt ca deschidea ochii era o bucurie, sau ca ridica o manuta, sau ca gangurea ceva...Doi ani plini de lacrimi, durere si speranta.

sincer imi pare rau pt durerea ta. nu imi pot imagina prin ce ai trecut, ce a fost si inca este in sufletul tau.
si eu am avut probleme cu rares inca din burtica, drept urmare am facut o depresie post natala de toata frumusetea de care abia recent am scapat. insa Dumnezeu a avut mila de noi ne-a salvat pana la urma. el avea inca din burtica o retentie renala (retinea urina in rinichi) si dr la care am fost la eco de la 25 saptamani si care a depistat aceasta problema ma "incuraja" spunandu-mi: "inca nu vorbim de o intrerupere de sarcina" cand eu eram in aproape 6 luni, simteam viata care misca in mine si il iubeam din tot sufletul, iar ea imi vb despre intrerupoere de sarcina... apoi mi-a vb despre operatie post-nastere (suna ingrozitor ceea ce mi se spunea, dar adca asta insemna salvarea o faceam si pe aia). dar eu am tot sperat ca se va schimba situatia pana il voi naste. dupa ce i-am facut eco la 2 zile de la nastere si am vazut ca nu se rezolvase nimic, am mai vazut si problema la picioruse (are tal valg bilateral, si arata ca si cum avea calcaiele sucite si stafidite, strivite), plus ca la cap de la fortarea la nastere avea o bosa (un fel de cucui) care e in retragere treptata.... dar privind si partea buna a lucrurilor, pana la urma nimic cu ce ne-am confruntat nu a fost ireparabiul. asa ca, slava Domnului, ne numim fericiti si sanatosi!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Doamne, Lavinia, tocmai am citit despre voi...Ingrozitor v-a facut omul asta,Doamne, si sa scape nepedepsit!!!
Cat despre dr. Vintila eu l-am avut pe Andrei la ea cand s-a nascut.Andrei s-a nascut cu sternul umflat, se zice sa s-ar fi inecat cu secretii (l-am nascut la peste 40 saptamani) si l-a aspirat de doua ori plus i-au facut imediat injectabil antibiotic. ceea ce am apreciat eu la ea a fost faptul cum mi-a spus despre lucrul acesta pt ca dupa nastere stii foarte bine ca poti face soc sau depresie...
Doamne, era sa si mori!!!Fragmente din placenta nescoase???Doamne, un macelar, asta nu-i om!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si micutei, dar multa , multa de tot, ca mult ai suferit!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Ma bucur mult ca pana la urma totul s-a terminat cu bine. Se pare ca de Irina avea mai multa nevoie doamne doamne decat noi, ea este un ingeras acum, care vegheaza asupra noastra, care ne ajuta. Imi este foarte dor de ea, a trecut un an si ceva de cand nu mai este si eu inca ma culc cu ea in gand. O iubesc si o s-o iubesc mereu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavyada

Nu stiu daca ai citit prin ziare, noi suntem cei nenorociti de dr. Pletea, daca pot sa-i zic dr. Din cauza ca nu a vrut sa-mi faca cezariana s-a produs o mare tragedie.

imi pare rau, nu cunosc povestea. dar ma bucur ca totusi viata ta este acum plina si de bucurie pe langa amintirile dureroase.
multa sanatate din partea mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Pentru Mirela si Rares, tizul nostru

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Multumesc lui d-zeu ca mi-a dat-o pe Andrada. 9 luni am trait cu sufletul la gura, m-am rugat sa fie sanatoasa, sa nu mi-o ia si pe ea. Si acum am cosmaruri de la prima nastere, a fost groaznic, traumatizant. Mi se parea asa de greu sa am un copil sanatos, normal. Si culmea, la servici vedeam atatea mame nepasatoare care-si abandonau copiii, care nu aveau nici un sentiment.

Mergi la inceput

Sa vorbesc cu voi imi face bine, ma mai descarc si eu. S- a trezit Ada si ma cheama. Va pupam

Mergi la inceput