Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by ainia

Pentru Mirela si Rares, tizul nostru

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

lavinia multumim. ce a fost mai greu a trecut pt noi

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavyada

Multumesc lui d-zeu ca mi-a dat-o pe Andrada. 9 luni am trait cu sufletul la gura, m-am rugat sa fie sanatoasa, sa nu mi-o ia si pe ea. Si acum am cosmaruri de la prima nastere, a fost groaznic, traumatizant. Mi se parea asa de greu sa am un copil sanatos, normal. Si culmea, la servici vedeam atatea mame nepasatoare care-si abandonau copiii, care nu aveau nici un sentiment.

lavyada - o mamica fericita

o sa treceti peste cosmaruri cu timpul. se vor vindeca ranile. trebuie sa ai incredere si sa incerci sa iti amintesti doar clipele placute, doar amintirile frumoase cu irina. trebuie sa fie tare greu pt tine. nici nu stiu ce sa iti zic sa te incurajez pt ca orice as zice simt ca e prea putin....
pupici pt o fiinta ata de mica si atat de chinuita. Dumnezeu te-a pus la grele incercari mult prea devreme. se zice ca atunci cand treci prin asemenea incercari platesti pacatele stramosilor tai. poate sunt doar vorbe si pur si simplu asa a fost sa fie...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Buna dimineata fetelor. Am intrat putin sa va salutam caci plecam pe la bunici in Gavana.Ne intalnim si cu verisoara noastra care este cu doua zile mai mica decat noi. Mergem sa vedem ce progrese a mai facut, apropo, verisoara tine la silueta, nu prea vrea sa manance. Ce sa-i faci, asa e cu domnisoarele astea tinere, se pastreaza pentru mai tarziu. Va pupam dulce si va uram o zi cat mai insorita.
Mirela sper ca Rares se simte mult mai bine si va uram distractie placuta. Abia astept sa ne povestesti cum a fost. Pupici multi..

Mergi la inceput

buna!
lavyada, rares e ceva mai bine astazi, desi aseara m-a plans la creier din jumate in jumate de ora pana pe la ora 4.30 cand i-am dat ultima doza de antibiotic. nici nu apucam sa pun geana pe geana si el iar urla. am crezut ca mor!!!!!!!!
pana la urma m-am hotarat sa il las pe rares acasa, sa nu il mai trambalez pe drum mai ales ca este si vremea asta asa de aiurea si nu se stie ce curenti mai trage pe acolo. asa ca vine soacra-mea la noi pe timpul zilei si sta cu el(asta este, nu am alta solutie pt ca sotul insista sa ), iar seara vine mama sa doarma cu el. il lasam eu cu mama, dar ea s-a apucat de curatenie si are casa data cu susul in jos (nici un ac nu poti sa arunci acolo) si trebuie sa termine neaparat pt ca de florii il sarbatorim pe bunicul meu care are 81 de ani si nu se stie cata viata va mai avea bietul de el asa ca trebuie sa ne bucuram de el cat mai este inca cu noi.

poze

Mergi la inceput

buna fetelor! vad ca nimeni nu a mai scris nimic. eu am fost la munte (fara rares, dupa cum stabilisem) si am venit mai obosita decat am plecat. tot timpul mi-a stat gandul numai la rares, am stat numai in niste telefoane cand la mama cand la soacra-mea, ca ii disperasem la culme pe prietenii nostri (majoritatea fara copii) si spre surprinderea mea si sotul a fost la fel de disperat ca si mine cu telefoanele, desi a fost mai mult decizia lui de a-l lasa pe rares acasa. dupa pasti intra sotul in concediu si am zis ca mai tragem un munte atunci, dar am stabilit ca nu mai plecam fara rares niciodata ca mai rau ne facem. nu va povestesc cat de bucuroasa eram cand ma intorceam acasa, cand vedeam ca mai am cativa km si am ajuns la bebelusul meu mic si scump. cred ca 5-10 min l-am sufocat cu stransul in brate si pupaturi ca incepuse rares sa se foiasca tot sa scape. apoi l-a luat tati in primire, apoi iar eu, iar tati...
curatenia de pasti nu am inceput-o si o voi amana pe ultimul moment (pt vineri si sambata dinaintea pastelui) pt ca joi am examen (m-au anuntat in ultimul moment inainte sa plec la munte si cum era totul stabilit nu am putut sa decomandam totul) asa ca acum trebuie sa ma apuc serios de invatat in astea 3 zile cat am la dispozitite.
rares aseara a dormit f bine, nu a plans nici macar o data (cred ca de bucurie ca am venit acasa) pt ca vineri si sambata noaptea a urlat in ora in ora ca era mama ca o leguma de obosita. nici nu mai stiu ce sa zic ca are sau nu... haide ca va las acum ca ma apuc de invatat.
pupici la toate mamicile

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirela Spor la invatat! Bafta la examen!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare!!!!
Hopa si eu pe aici, cam rarut in ultimul timp.
Noi am avut o saptamana plina. Rares este din ce in ce mai cuminte. Doarme bine noaptea, doar cu rare reprize de plans din cauza de dintisori care se incapataneaza sa nu mai iasa. A inceput sa doarma mai bine in casa, cam 45 de min-1 ora, ceea ce este fantastic. Are 2 reprize de somn in casa si 2 afara. Per total doarme f bine. Noaptea se mai trezeste doar de 1-2 ori.
Noi in week-end am fost cu aniversarile: sambata ziua nepotelului meu care a facut 3 anisori si care este un scump si un istet, duminica ziua cumnatului meu (singurul care mai este in tara, ca au fugit in Spania altii doi) asa ca am papat muuuuuulte dulciuri care mai de care mai bune.
Si sa va povestesc la ziua nepotelului meu cum Rares a fost cel mai cuminte copil si a stat la toata lumea, el care este mai salbaticut de fel ca nu prea am fost pe la nimeni cu el si s-a invatat numai cu mine. Ptr mine asta a fost o bucurie sa vad ca sta si la altii, dar bineinteles conditia era sa ma vada pe mine, statea cu ochii pe mine ca pe butelie sa nu carecumva sa dispar. Si ca sa uimeasca si mai tare a adormit intr-o galagie de pitici infernala si dormea asa de frumos....Cred ca am plecat cu el de acolo deochiat.
Verisorul lui este un scump, dar eu imi doresc ca Rares sa nu semene cu el: este un copil prea destept si uneori devine atat de obositor, Doamne ce iti este si cu copii astia!!! Vorbeste cat 10 si are o energie de termina 10 oameni mari. Parca am inceput sa imi doresc din ce in ce mai mult sa vorbeasca cat mai putin si cat mai tarziu. Sper ca la asta sa nu semene din neamul meu ca toti nepotii mei au vorbit din timp si au fost asi la intrebarile clasice "De ce?"
Hai ca intru rar si scriu de nu ma mai opresc. Gata cu palavrageala. Saptamana asta o sa incerc sa intru cat mai rar, mai ales ca dupa Pasti vom incepe sa zugravim casa si eu cu Rares ne vom muta la sora mea (sa vedeti atunci program dat peste cap si zapaceala din cauza nepotului meu care nu il lasa niciodata pe Rares sa doarma-este tare gelos pe el) asa ac nu voi mai avea acces la internet cam o luna si ceva.
Va pup si numai bine

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

mamici si bebici!
Va mai amintiti de mune? V-a fost dor?
Mirela ma bucur ca rares e bine si pune mana de invata! Bafta!
Fetelor, eu sunt bo mama denaturata: am fost plecata de vineri pana duminica la munte fara printesa si mi-a placut sa ma simt ca in tinerete! Bineinteles, telefoane i-am dat la maxim 2 ore, dar totul a fost bine! Am venit acasa tare obosita, ca de fapt a fost ziua unei prietene si 25 de oameni au baut, tipat si chiuit!
Acasa...printesa nu avea nici o treaba cu mine...a fost bine cu mitisoru' , iar pupici mei tare o enervau!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

scuze de absentza, veti vedea ca este oarecum motivata... saptamana trecuta am fost plecata 4 zile in antalya/ turcia in interes de serviciu, am fost f ocupata cu pregatirea evenimentului si nu am mai avut vreme sa intru pe net...

vorba colegei mele cu care am fost plecata, a fost cu sigurantza mai bine decat la scarbici ...
doar ca a fost fff obositor, mai ales cele cca 11 ore pe drum (auto+ 2 avioane+ escala de 4-5 ore la istambul); plus ca programul acolo a fost aglomerat, in sala de conferintze de dim pana seara, abia am apucat 1 ora 2 de plimbare prin centru la shopping/ mall, pretzurile erau enorme! (sau cel putzin egale cu cele din mallurile din RO)
cat despre perioada cat am pierdut vremea in aeroportul din istambul, ne pusesem mari sperantze in magazinele duty-free, da idiotzii nu ne-au lasat sa intram in zona resp decat cu 2 ore fix inainte de plecarea avionului. asa ca in graba mare-mare am luat niste jucarii si dulciuletze pt copii extrem de scumpe - da ce sa faci, trebuia sa le aduc ceva... am testat cateva parfumuri, miroseam ca naiba dupa aia, pe o mana chanel si pe alta dior... m-am dat cu niste ruj pe buze dintr-un mostrar dior, costa vreun milion rujul da al naibii era asa de diafan ca nici nu se observa decat cu maaaare atentzie ca imi dadusem cu ruj deci nu se merita sa dau atatzia bani pe el...

cat despre mare, avea o stare subfebrila de 15-17 grade, asa ca nici gand de baie, totusi n-am rezistat ispitei si, in ciuda vremii noroase, m-am descaltzat si mi-am suflecat pantalonii, si am stat cu picioarele in apa fix 2 minute! plaja este plina de pitre si pietricele, nici urma de nisip, tot pietre si in apa, cand intrai - presopunctura gratis, ce sa zic?! nordicii blonzi de varsta a 2-a a 3-a erau, indiferent de sex, extaziatzi de temperaturi (aer/ apa) asa ca umblau imbracatzi in pantaloni scurtzi si sandale, faceau plaja pe sezlonguri langa piscina si baie in mare BRRRRRRR!!!!

hotelul desi avea 5 stele nu arata decat de vreo 3, la noi. mesele au fost in forma de bufet suedez insa fara specialitatzi cum visam noi (homari, somon samd...). mancare buna deci, super-destula, relativ variata - dar fara multe friptane (exact cum imi aminteam din vacanta in turcia); legumicole la discretzie, salate de toate felurile, si turcii mancau marar si patrunjel cu tufa! adica dintr-un manunchi de-ala, mushcau nene precum caprele!

tot apropos de masa, organizatorii rezervasera un salon special in care luam pranzul si cina doar noi, cei de la conferintza - aveau acolo mese rotunde, aranjate dragutz dar nu luxos si mesele din coltz aveau canapele/ coltzare a caror tapitzerie mirosea rau de tot a... pipi de pisica ! nu m-am prins daca era doar o aroma locala apetisanta sau o greseala regretabila - poate inchiriasera respectivele canapele de la vreun pet shop?!

si nu in ultimul rand, trebe sa va povestesc despre cina de adio - 'farewell dinner' - ocazie pt care am renuntat sa-mi pun in bagaj adidasii in favoarea pantofilor cu toc cui + o bluza cu sclipici....
ei bine, cina de adio s-a desfasurat dupa vreo 4-5 ore de drumetzii - ne-au dus sa vizitam doua cascade (f frumoase ), un teatru antic grec si... statzia de epurare... va dati seama ca tinuta obligatorie a fost fix ce nu aveam, adica adidasi! am mers in pantofii fara toc cui, bluza sexy a ramas la hotel, trista... iar eu am regretat adidasii cu care mi-ar fi fost muuuult mai usor sa colind prin magazine asta e o lectzie, data viitoare iau adidasii si ma duc la cina festiva in blugi, orice-ar fi!

una peste alta, nu ca vreau sa fac anti-reclama dar eu una raman fidela Kusadasi, vacantza acolo mi-a oferit amintiri minunate!
cat despre antalya... nu stiu daca gasesc tentanta ideea sa ma duc in vacantza acolo! (cel putzin, nu prea curand...)

scuze daca v-am capiat cu povestile mele lungi, poze nu am apucat sa pun da poate zilele urmatoare va dau un link...

despre copii ce sa zic, tudor tuseste un pic asa, de control. cat sa aiba motiv sa se miorlaie zilnic ca el e bolnavior si trebe sa se duca la mamaica lui, nici vorba de gradinitza... asa ca dimineatza a tras o repriza serioasa de plans, la care am reusit sa stau perfect indiferenta in timp ce ma ocupam de bogdan. se pare ca indiferentza a dat roade, s-a potolit pana la urma
bogdan pare ca ii va iesi un ulcior, asa ca ma pregatesc de un Paste foarte reusit... ma gandesc de pe miercuri incolo sa-i tin acasa, poate totusi nu se agraveaza situatzia prea tare.

cat despre performantzele 'telectuale ale lu' asta micu... daca il ajut nitzel nimereste numerele si culorile in english... ceea ce mie una mi se pare genial (daca ma gandesc ca io fac limba asta straina de la aceeasi varsta, cu meditatzii particulare si cursuri de perfectzionare in ultimele vreo 6 luni... si mi se pare ca stiu din ce in ce mai putzin... adica mi-a ramas la fel de straina.)
cantecele si poezii turuie cu nemiluita cand are chef si mai ales cand nu e batut la cap sau nu sunt multzi spectatori.

in schimb bogdan ma dispera, a inceput sa fie foarte neastamparat si neatent la gradi, se pare ca el imi seamana ... cumva o reusi el sa faca si facultatea, ca si mie mi-a iesit
anka - e perfect normal sa te simti bine 1-2 zile undeva la munte, fara bebe... tocmai de-aia te-ai dus, ca sa te relaxezi!!! n-ai de ce sa te simti vinovata, si pt copilas e bine ca tu sa ai bateriile 'reincarcate'!
imi amintesc cand erau ai mei mai mititei, de cate ori plecam fara ei in we/ vacantza si ma simteam excelent pe de-o parte, pe de alta parte eram cu inima stransa cu gandul la ei, ce-or face si regretam ca nu ii luasem cu noi! e perfect normal, dar pana la urma nu regre si ne-am propus sa incercam macar de cateva ori pe an sa iesim undeva fara copii...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Salutare si bine v-am regasit. Noi am fost plecati la Petrosani la sotia unui foarte bun prieten care a decedat acum 1 an si jumatate. Ce sa va spun, prietena noastra plange incontinuu, se duce pe fiecare zi la cimitir....E groaznic.Are si o fetita de 9 ani, maturizata brusc, odata cu decesul tatalui.Sta si se uita la mama ei cum plange si ii sterge lacrimile.A spus ca va vorbi cu ea despre tatal ei atunci cand ea nu va mai plange. Mi-am amintit si eu de Irina, de tot ce s-a intamplat. Andrada a fost fetita cuminte, a dormit la mama mea. Cand am sosit acasa, la inceput a fost suparata, dar apoi ne-am impacat.
Sunt foarte bucuroasa, prietena mea cea mai buna a ramas gravida, dupa ce anul trecut a fost nevoita sa avorteze deoarece a descoperit la analize ca avea toxoplasmoza. In februarie mama ei a decedat, asa ca acest copil vine ca o binecuvantare pentru ea.
Mirela bafta multa la examen si ne bucuram ca Rares se simte bine .

Mergi la inceput