Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am revenit si noi...ma bucur ca Rares e bine, banuiesc ca intalnirea cu Dariana nu a mai avut loc.
La noi totul bine, Riana a spus azi si tata, merge de-a busilea prin toata casa, o las in camera si ma trezesc cu ea in bucatarie, trage de usi, de sertare, de toate...cred ca va fi crima si pedeapsa cand o va lua in picioare.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare!!!!
Credeam ca o sa gasesc capitolul terminat si cand colo.... Mai ca Mirela am inteles ca are de invatat ptr doctorat, dar celelalte??? Unde sunteti fetelor? Inca faceti curatenie de pasti?
Eu sunt terminata cu somnul. Am racit si de 2 zile nu pot sa respir si dorm f rau. Am facut si niscai temperatura si ma dor toti muschii. Sper sa nu ia si Rares de la mine, desi e deja a 4-a oara cand racesc si el nu a luat niciodata raceala. Inca nu am inceput sa mancam nimic, am ramas tot la lapticul de la tzitzi si dupa pasti vom incepe si noi cu sucul de morcovi. Abia astept sa vad ce reactie va avea ca este tare pofticios. Deja ne obisnuim cu canita (care este de fapt un capacel) in care mai mulg eu cate putin laptic ca sa il obisnuiesc cu bautul si sa nu ii mai dau biberon, desi avem nu mai putin de 6 biberoane.
Noi o sa lipsim o perioada mai mare de pe forum ptr ca nu voi mai avea net destul de mult timp, asa ac dupa Pasti sa nu credeti ca v-am parasit dar ne apucam de zugraveala si eu ma mut la sora mea cu tot calabaracul si copil (tati este oricum mai mult plecat) si cam o luna si ceva nu o sa avem net.
Va urez de pe acum Paste fericit si sa ne reintalnim cu bine peste 1 luna.
Pupici multi din partea mea si a lui Rares

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

eu sunt bucuroasa, maine ne-a dat o zi libera de la serviciu la toate fetele!

(cica avem treaba, sa facem cozonaci samd... eu una ma gandesc sa trag un pui de somn mai lung, asa....
ca am casa curata, a fost femeia ieri si a terminat treaba, cozonaci face mama, iar eu pun friptura de miel la cuptor abia sambata dupa-amiaza)

daca vreti sa vedeti, am pus cateva poze din Antalya - vizionare placuta!

pupici cu lipici,

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

fetelor. Astazi vrem sa ne ducem sa ne facem gauri in urechi, sa avem si noi cercei cand ne ducem sa ne impartasim. Mi-e frica, sper sa vina cu noi cineva sa ne incurajeze. O sa apelam la colegele de servici, poate se indura cineva. Sa ne tineti pumnii.
Apoi vrem sa ne ducem prin magazine sa ne cumparam de imbracat. Pe mine mama cand ne duceam sa ne impartasim de Pasti, ma imbraca cu haine noi.Vrem sa pastram obiceiul.
Se pare ca sunteti foarte ocupate cu curatenia de Pasti, grabiti-va ca mai este putin. Noi am fost mai vrednice, am treminat deja.Mai avem decat cumparaturi de facut.
Andrada nu prea mai vrea sa manance mult laptic, s-a obisnuit cu mancarea solida. De dormit ziua doarme foarte putin, trei-patru reprize de cate o jumatate de ora. Noaptea insa doarme foarte bine, de la 10, 10.30 pana la 6 cand mananca cu ochii inchisi si se trezeste la ora 8.
A inceput sa nu mai rada la toata lumea, de exempu, ieri a venit soacra mea pe la mine si a luat-o in brate, iar Ada a inceput sa planga, de, daca ne vede rar.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Anamaria pozele sunt superbe.

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?
Va anuntam ca ne-am facut gauri in urechi si avem acum cercei medicinali, aratam super, adevarate domnisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Unde sunteti fetelor?
Va anuntam ca ne-am facut gauri in urechi si avem acum cercei medicinali, aratam super, adevarate domnisoare.

Ia sa vedem...........

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Salutare fetelor...noi nu am mai intrat ca oprisera astia caldura si era tare frig in casa asa ca am fost exilate in dormitor cu caloriferul in priza! Acuma au dat astia iara drumul la caldura!!!

Am facut vaccinul si nu am mai avut reactii ca data trecuta!

Noi ne-am smuls un cercel din ureche drept urmare i-am schimbat cerceii... cu riscul de a se supara nasa!!

In rest crestem...nu-mi vine sa cred, avem 71cm, 7,5kg suntem mari, ne tinem bine in barte la mami si o luam de gat, o mangaiem pe fata si radem in hohote!

Va pup!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

laviada - sa va fie de bine cu cerceii - domnisoara maare de-acuma, ce mai?!

ma bucur ca ti-au placut pozele, mercic.

azi am impartasit si eu copiii, am fost la Sf Vineri dimineatza. era ceva aglomeratzie, asa ca am avut timp sa le povestesc despre toate icoanele cate ceva...

celor care mai aveti treburi, va doresc mult spor!!!

eu nu pregatesc nimic, pastele asta vreau sa-l petrec ca... musafir!

pupici cu lipici,

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
am intrat sa va urez paste fericit si numai bucurii va doresc!!!
eu am terminat cu bine examenul(multumesc tuturor pt incurajari si urari), asa ca pana la toamna pot sa respir linistita. curatenia am inceput-o abia astazi, dar nu am facut mare branza(doar bucataria si am spalat tot ce se putea spala: perdele, draperii, lenjerii, rufe de tot felul), iar tati a sters ferestrele. tati este la serv astazi si de unul singur mai greu sa faci ceva, asa ca mai avem si maine la dispozitie(in principal covoarele trebuiesc aspirate si curatate, mobila stearsa de praf si putin la bai, si dat cu mopul pe tot parchetul). se rezolva maine, nu imi fac probleme.
tot maine trebuie sa ne ducem si la biserica, mai ales pe rares, ca eu m-am obisnuit sa le "sar". am observat ca in ultimul timp nu mai apuc sa ma spovedesc/impartasesc, desi tin post. nu mai ma ajung cu timpul si decat sa pierd o multime de vreme pe la biserica, mai bine renunt. cu el intru in fata, e alta treaba. dar eu trebuie sa stau cel putin 2 ore la biserica ca sa fac toata randuiala.
ainia, ce mai fac gemanutii frumosi?
tamina felicitari pt zugraveala noua. sa ne reauzim cu bine.
lavyada felicitari pt gaurici. sa cresteti furmoase si sanatoase. felicitari pt prietena ta.
ralucafelicitari pt performantele voastre. si rares se tot chinuieste de ceva timp, cred ca sa tot aibe o luna, sa mearga de-a busilea. deocandata face doar 2-3 pasi si mai mult se arunca in fata, cade in gura (noroc ca e in pat). nu isi coordoneaza inca f bine mainile si picioarele. nici un fund nu sta f bine. cat priveste usile, el deja se agata din mers de tot ce prinde. de usa, de rafturi, ii place la nebunie sa se joace la intrerupator, sa straga de sertarele care au manere argintii etc mama zice ca are niste degete cu lipici, ca niste carlige agatra tot ce este la indemana lui si baga repede in gura. trebuie sa fim cu ochii pe el ca pe butelie!!!
ankama bucur ca ati ajuns in sfarsit la munte, ca de cand tot programasei.... meritai si tu un weekend departe de casa. trebuie sa fi fost mare distractie pe acolo la atata lume stransa.
anamaria, felicitari pt excursie. furmoase poze. eu nu am ajuns prin tarile straine desi mi-ar placea f mult si ne-am propus sa mergem, dar am zis ca mai inainte sa ne facem timp sa vitam romania, ca nici pe asta nu o cunosc spre rusinea mea. bravo tie ca esti musafir de pasti. si eu tot la fel. toate sarbatorile le fac la parintii mei (chiar si ziua mea, ca mereu tata rade si zice "cand o sa ajungi sa ma inviti si pe mine undeva de ziua ta???") si drept sa-ti spun nu ma omor cu gatitul. fac si eu ca tot omul o ciorba, o friptura etc, dar la cozonaci, la drob, la sarmale nu ma vad facand prea curand!!!
carla ma bucur ca sunteti mari si frumoase. sper sa ne vedem curand

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput