Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 9
mirela0521 spune:
carla si
anamaria, am uitat sa va pup si pe voi, asa ca am remediat acum situatia. scuze...
PASTE FERICIT TUTUROR!!!!!!!!!!!
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
carla2005 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
ainia spune:
Sarbatori frumoase! Dumnezeu sa va dea sanatate si pace sufleteasca! Paste fericit!
Rares, Tea, Andrei, Lavinia si Cristian Craciun
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
tanima_i2002 spune:
Fetelor, sper ca ati avut un Paste frumos.
Eu am intrat doar sa va urez numai bine si sa ne raintalnim cu bine peste o luna. Nu stiu cum voi rezista atat de mult fara net, dar asta este. Aveti grija de voi si de puiutii vostri. Multi pupici la toata lumea.
Daca mai apare vreo doritoare sa se inscrie in lista noastra de pitestence sa dati un copy la lista de pe prima pagina si cand deschideti capitol nou cine deschide capitolul sa adauge si lista. Carla tu sigur te descurci, asa ca ma bazez pe tine. Sper ca atunci cand voi reveni sa nu va gasesc tot la capitolul 2
.
Pa, pa, pa, pa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
mirela0521 spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat!
tamina sa te intorci repede in casa curata. te asteptam tot aici ca de obicei. nu cred ca vom fi prea
harnice sa incepem capitol nou
. te vom astepta pe tine sa il faci...
cum ati petrecut de pasti? noi am fost un pic pe la tara la bunici. vremea a fost super si am stat o groaza afara. mai greu a fost cu acomodarea ca rares nu cunostea camera(statea numai cu ochii pe pereti si studia totul) si nu a vrut sub nici un chip sa adoarma, desi m-am chinuit si eu si tati sa il adormim. pana la urma l-a invartit tati in brate pana a ametit si a cazut ca un pui!!! desi nu e recomandat a fost singura metoda care a dat rezultate. asta este, o data nu mai conteaza! eu incerc pozele. sper sa reusesc ca am mai incercat o data si mi s-a intrerupt curentul
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
anamaria spune:
salutare fetelor! 
si noi am petrecut pastele la tara, la mamaie si tataie. a fost superb, mai ales ca a dat Dumnezeu o vreme minunata!
am fost la plimbare vreo ora, si de la soare + vant m-am bronzat de ziceau azi totzi colegii ca am fost la mare...
we care vine va fi ziua soacrei mjele, asa ca tot la tara mergem, sper sa-mi completez bronzul! 
in rest, ce sa zic?! a trecut si Pastele, acum asteptam vacantza la mare si apoi Craciunul si revelionul...
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
lavyada spune:
Hristos a inviat.
Mirela am vizionat pozele si sunt super, sa va traiasca bebe, sa se faca mare si destept.
Noi am petrecut pastele la finii nostrii la Curtea de Arges, a fost foarte frumos, mai ales ca stau la casa si am putut iesi cu Ada in curte la aer.
A doua zi de pasti am fost la munte, Ada s-a comportat foarte bine pe drum, mai rau mi-a fost mie, ea a dormit aproape tot drumul. S-a jucat cu toata lumea, a ras si nu a plans deloc.
Nu prea mai mancam asa bine, sper sa fie o perioada trecatoare, se pare ca s-a lungit si a mai slabit. De cercei ce sa va mai zicem, suntem foarte mandre, ne-am laudat la toata lumea.
Va pupam dulce si mai vorbim.
lavyada - o mamica fericita
ainia spune:

Azi gemeneii mei implinesc 9 lunisoare!!!

Nu prea mai apuc sa scriu pt ca a venit timpul frumos si stam mai mult afara! De Pasti am fost in prima zi la tara- dupa Slatina , iar a doua zi la Vidraru, si gemenii au fost neasteptat de cuminti! M-am hotarat sa plec mai des sa-i invat sa stea in scaunele in masina si sa le fac astfel pregatirea pentru plecatul la mare![]()
![]()
la vara!
Va pupam pe toate!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata