Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lavyada multumim de complimente!
ainia la multe lunisoare pt gemeni. sa va traiasca! le-ai luat scaunele speciale pt masina? si satu in ele????

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

ainia-sa-ti traiasca bbii!!!
Mirela frumos Rares, e un dulce!

Dariana-ce faci, pe uinde umblii?!!

Problmea, Alexutza nu vrea sa se diversifice, refuza tot in afara de banana care am aflat ca e alergena si pediatra a zis sa nu ii mai dau! Alexutza nu a facut nicio reactie alergica insa cica provoaca alergii p termen lung! Voi ce ati facut, ati dat banana bbilor?!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Hristos a inviat!
Carla eu nu i-m dat banana pana la 9-10 luni, nu mai stiu exact.Am inteles ca nu e musai sa se declanseze imediat alergia, se poate declansa si mai tarziu .Oricum ea era constipata si daca ii mai dadeam si banana..
Nu ai incercat sa-i dai piureuri de fructe de la borcanasele Hipp?Alexiei i-au placut foarte mult toate, in special, cele cu piersici si caise.Am inteles ca piersica este foarte sanatoasa, contine si mult fier si se recomanda sa fie introdusa printre primele fructe, dupa mar.Se digera si foarte usor.

Fetelor ma iertati daca intru mai rar pe la voi dar nu prea am timp.Dar sa stiti ca de citit va citesc.
Sa urez si eu La multi ani gemenilor Ana Teodora si Rares Gabriel!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
Christos a Inviat!
Uite am fost plecata si nu am mai avut nici internet!
Mi-am petrecut sarbatorile la ai mei in Banat,a fost super,de 6 ani nu am mai facut Pastele cu ai mei asa ca mia placut la nebunie!!!
In rest suntem bine si sanatosi,Gwendoline creste si incepem sa vorbim,radem de ea de numai putem,e o dulce!!
E asa de frumos e afara ,toata ziulica ne petrecem in curte,mancam mai bine si dormim mai bine,deci invitatia mea e inca valabila asa ca va las pe voi sa decideti daca vreti sa veniti pe la noi,putem sta in curte sau sa ne plinbam prin padure!

Va pup si pe curand!

Mergi la inceput

buna fetelor!
carla eu i-am dat banana lui rares dar putin. maxim 1/2nababa mica si intotdeauna combinata cu mar sau mandarina/portocala. si al meu este constipat asa ca nu am dat f mult. in legatura cu diversificarea e mai greu la inceput. am o vecina care la fel a patit. nu manca fetita mai nimic, in schimb banana ii placea la nebunie asa ca a facut un compromis: punea putina banana in orice fel de mancare si o pacalea astfel, pana a renuntat de tot la banana. poate vrei sa incerci metoda sa vezi daca da rezultate si la voi. plis ca ea de la 8 luni a pus si putina sare in mancare si putin ulei si zice ca acum nu mai are probleme ca mananca de toate, in schimb nu ii prea mai place laptele. sau poti sa incerci borcanasele de care zice alexuta. eu una nu i-am dat lui rares borcanase pana acum desi saptamana viitoare face 8luni. nici sare nu ma pus, ulei am incercat de masline dar am renuntat pt ca nu ii placea si dr a zis sa nu mai punem ulei pana la 1 an. dar probabil ca atunci cand vom merge la mare ii voi da si eu borcanase pt ca nu am cum sa fac iaurt, supe si piureuri la hotel!!!!
dariana, sigur te vom vizita, numai sa vedem cand ne facem un pic de timp. ma bucur pt voi ca mancati si dormiti bine. cred ca aerul este cel care ii da pofta de mancare. noi inca mai avem toane la mancare, iar la supa de legume am renuntat de tot. de dormit cand mai bine, cand mai rau. a mai rarit un pic reprizele de urlete noaptea, dar nu am scapat de tot de ele.
anca, unde esti mai????????????

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Multumesc frumos pentru urari!
Da, Mirela, i-am pus in scaunelele pt masina si a fost ok! Eu nu am decat unul, pe celalalt l-am imprumutat de la niste prieteni. Pentru acasa mai am o chestie din aia, partea de sus de la un carut, tot asa, mi-a dat-o cineva si ii pun in ele cand le dau sa manance, deci sunt obisnuiti Uite asa
In legatura cu diversificarea, am primit de la fetele mele de la Gemeni, tripleti... o carte in format word cu de toate despre acest subiect, plus alte lucruri interesante(retete, sfaturi pt imunizare, pt viermisori...). Cred ca pt ca sa v-o pot trimite trebuie sa-mi trimiteti ID-ul vostru de mess sau mail.
Va pupam!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

La multi ani gemenilor, sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai si numai de bucurii si impliniri. Si pentru mami, din partea noastra, ii uram sanatate multa ca sa poata avea grija de voi si multa rabdare.
Carla eu ii dau Adei banana, cate o jumatate pe saptamana, asa ne-a recomandat dr. Ei ii place si sper sa nu faca nici o alergie.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

In legatura cu diversificarea, am primit de la fetele mele de la Gemeni, tripleti... o carte in format word cu de toate despre acest subiect, plus alte lucruri interesante(retete, sfaturi pt imunizare, pt viermisori...). Cred ca pt ca sa v-o pot trimite trebuie sa-mi trimiteti ID-ul vostru de mess sau mail.
Va pupam!

vreau si eu cartea respectiva. si eu am o carticica cu retete tot de la cineva de pe net, dar poate ca e diferita de a mea.
ID meu de messenger este la fel, adik mirela0521
si eu am un landou de la carut chicco, primit de la o verisoara, dar rares deja nu mai sta in el. se impinge in picioare pe marginea lui sa scape din el, desi are centura de siguranta. abia sta in masina in el cand mergem la bucuresti la controale, dar nu pt f mult timp. mai mult de 20-30min nu sta, si apoi vrea in brate. decat poate sa adoarma ca sa stea mai mult. si eu il puneam la inceput sa manance in el, dar cand a mai crescut nu a mai vrut sa stea. adik cam de la 5-6 luni. se tot foia si intorcea capul in toate partile, pe langa faptul ca manjea husa ca naiba dar nu era asta problema, ci faptul ca vreoia sa scape din el, se impingea din tot coprul sa scape, asa ca a trebuie sa ii cumpar scaun special pt masa si deocamdata sta f bine in el(deja are 1 luna de cand il foloseste). mult timp am oscilat intre ai cumpara sau nu, dar pana la urma nu am avut incotro pt ca efectiv ajunsasem la disperare. in plus este o investitie f buna si pt urmatorul copil, nu?!? bine daca vor fi doi ca la tine (i hope not) atunci nu va fi de ajuns doar asta. dar pana atunci mai este...

poze

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va spun ca eu am un chef nebun de plecat la plimbare, la munte, la mare, oriunde!!!!
problema ar fi ca inca nu ma simt prea atragatoare. nu am nici un chef de sport, nu am vointa catusi de putin, simt ca nu am vlaga in mine si ca ma epuizeaza rares de tot (desi este si tati in concediu, desi nu ar trebui sa ma simt atat de obosita si fara chef).
as vrea sa imi remodelez un pic corpul, sa imi tonifiez muschii, sa scap de celilita, de vergeturi, de sunculitele care atarna pe ici pe colea... offfffff daca s-ar putea face asta fara efort, doar stand in pat ar fi perfect!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ainia vreau si eu carticica...trimite-mi te rog pe adresa de email: maya_ione@yahoo.com. Multumesc!
Cum ati petrecut de Paste? Eu am fost la ai mei si m-am simtit tare bine. Ana devine o neastamparata si minunea de saptamana trecuta a fost ca a zis "mama" legat nu silabe. O tinea mama mea in brate iar eu eram pe la bucatarie si arata cu manuta spre usa si a strigat "mamaa". Ni s-au inmuiat picioarele la toti. E super placut s-o auzi zicand mama. Se rostogoleste de colo colo prin pat. Devine periculos sa n-o supraveghez. O dor gingiile in schimb si mi-e mila de ea.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput