Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Si eu vreau cartea la adresa cosmina.costache@gmail.com

Acum 2 zile i-am facut Alexutei supa am pasat doar albitura si am pus si o masura de lapte praf si a mancat! Sunt super incantata! Cu fructele mai usurel ca nu ne plac...am incercat sa amestec mar cu banana si nu i-a placut, marul nu-i place in nicio forma :l-am copt, l-am fiert, l-am amestecat cu lapte, cu banana...nimic nu ii place si gata!

Si eu vreau la munte si la mare si oriunde numai sa plec din casa!

Dariana daca stai la curte ( eu intelesesem ca stai la bloc) atunci putem veni pe capul tau! Eu ma gandisem poate ne intalnim in Gavana acolo sus la biserica fiindca e curtea mare si e frumos ...noi am fost de Patse acolo si mi-a placut enorm de mult!

Deci cand o punem de o intalnire?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Alexuta

"Carla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

mayaione felicitari buburuzei pentru primul ei cuvintel mama
mirela am citit ce ai scris despre slabitCat despre al doilea copil, Dumnezeu stie ce-o fi, isa nu cred, uite, tatal meu a fost geaman si nici el si nici sora lui geamana nu au facut gemeni(noi suntem 4 frati). Cred ca lui Rares o sa-i revina sarcina asta Si eu sunt exact ca tine , adica am un dor de duca.....Am fost ieri prin Strand, a fost bine si asa
Carlavad ca si tu esti in asentimentul nostru. Voi stati in Gavana, La Bere sau , ma rog, in zona, eu insa stau in Trivale, o sa-mi fie mai greu, da' o rezolvam noi si pe asta
Si noi am avut probleme cu mancarica . Eu obisnuiam sa le fac un piure din mai multe legume, apoi cand am primit carticica (gemeneii aveau 8 luni) si am vazut cat de multe puteau sa manance la varsta asta si eu ii tineam pe legumele mele, am zis sa incep sa le dau si eu altele. Si am inceput cu supa de galusti si felul 2(noi nu aveam felul 2, decat piureul ala si atat) am facut pilaf de pui.NIMIC nu au mancat!!!Se strambau si se scuturau de parca le-am dat ceva acru A doua zi am fiert un cartof si l-am amestecat cu supa si am pus putin si in pilaf si cat de cat, asa au mancat ceva .Vedeti, ei erau deja mari si eu dac ii invatasem cu acelasi fel de mancare deci acelasi gust zi de zi...Insa nu am renuntat si acum e ok.
Portiile nu le-am marit, fetelor, tot atata mananca , insa sunt doua feluri de mancare.Azi avem ciorbita de perisoare (cu carne de pui) si la felul 2 mancarica de dovlecel. Asta am facut eu, asa am crezut eu ca e bine. La Andrei cand era mic niciodata nu i-am dat doua feluri de mancare, avea ciorbica lui de pasare cu mai multe legume si cu painica in ea. Atat.
Va pup! Ma duc sa-i imbrac sa iesim la plimbare!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Daca vrei ne putem intalni azi pe la ora 4 e bine ,acum doarme papusica mea
la biserica,in curte
noi vom fi acolo,te pupam Carla

va pup pe toate

DE Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Buna fetelor.
Carla nici Ada nu a vrut la inceput sa pape mar sau suc de mar, insa cu timpul a inceput sa manance mar cu biscuite. Iti trebuie un pic de rabdare si perseverenta si cu siguranta veti reusi sa mancati.
Ainia vreau si eu , adresa mea este lavinia balas@yahoo.com.
Aceeasi problema o am si eu, nu-mi mai place cum arat. Trebuie sa ma duc la coafor si sa-mi schimb garderoba, vreau o schimbare.
Am fost si eu in Gavana la biserica si mi-a placut, mama mea sta in Gavana.Poate o sa ne intalnim.
Totusi afara este frig, asteptam sa se mai incalzeasca ca sa cutreieram lumea in lung si-n lat.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Lavinia sa-mi mai trimiti inca o data adresa, te rog, pt ca ceva nu merge.
Mirela unde ai disparut?

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu noi!

va pupam!

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor. cum ii ziceam si laviniei nu am prea mai intrat pe forum pt ca sotul si-a instalat de vre-o 3 zile un joc nou de strategie, adik cu al doilea razboi mondial ca astea ii plac lui sau cele cu masini, si pt ca este in concediu de la pasti incoace tot pe joc sta. asta cand nu plecam la plimbare toti trei te miri pe unde numai sa nu stam acasa.
vreau sa va spun ca ne-au dat dintisorii de sus, asa ca suntem tare mandri de ei. pana acum avem la numar... tot plangem in somn, dar ce sa-i facem... in rest am renuntat la supa de radacinoase si tot odata si la biberon. mancam piureuri cu dovlecel, alte chestii, dar supa aia in nici un caz. tot e un castig, nu?
va pup si mai vb. ma duc sa imi culc baiatul sa faca tati un joc ca il aud cum urla saracul de el. deh, tati nu are experienta cu culcatul....

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

Am pus poze noi cu noi!

va pupam!

Lavinia
franturi din viata

absolut superbi gemanutii tai si super pletosi, comparativ cu rares al meu care are doar 5 fire, nici de un dus nu ii ajunge... si fara suparare, dar cred ca imi place mai mult tea.
vreau si eu o fetita cu rochitaaaaaaaa

poze

Mergi la inceput

fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu rares ca doarme f putin ziua. se culca in general pe la 21.30-22 si se scoala la fix 8. iar ziua doarne in cele mai bune cazuri cate ore pe la 12, si f rar mai doarmne cate o ora pe la 18.
astazi pe la 11 am fost cu rares afara. l-am plimbat pana a adormit pt ca era rupt de somn si nu a vrut sa adoarna in casa in ruptul capului. dupa aproape 30 min s-a trezit. apoi nu a mai vrut sa stea in carut pana nu l-am pacalit cu niste pufuleti. a mancat baiatul la pufi pana i s-au lipit de cerul gurii si nu i-a mai placut, apoi vroia in brate. l-am pacalit si l-am mai plimbat un pic apoi am urcat cu el sus pt ca incepuse sa faca scandal rau de tot.
nu stiu ce are de nu vrea in carut. si am mai si cumparat carut sport ca sa imi fie mai usor de tras de el, spre disperarea lui tati care pusase pariu ca nu va sta prea mult nici in asta si ca dam banii de pomana pe el. nu stiu ce sa fac sa il pacalesc. si voi topt asa patiti? cum ii pacaliti sa stea in carut? ca rares al meu se scandalizeaza tot dupa 30-40min. ira de dormit afara mai mult de 30min se pare ca nu doarme. poate doar sa merg continuu sa se simta leganat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Salutare mamici si bebici.
Ainia imi cer scuze, am scris eu gresit, mailul corect este laviniabalas@yahoo.com .
Mirela sa stii ca nici Ada nu prea doarme mult ziua, dar eu sunt multumita ca doarme noaptea. La inceput nici ei nu-i placea in carucior, dar am observat ca de la o vreme s-a acomodat cu el. Eu cand iesim la plimbare ii i-au o jucarie si atunci cand se plictiseste de stat in carucior i-o dau sa se joace cu ea. De luni insa noi nu am mai iesit afara, caci tusim un pic.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput