Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Ainia sa-ti traiasca copiii, sunt niste draguti si formati o familie frumoasa.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Hristos A Inviat.
Am revenit si noi...Pastele l-am facut la tara, totul frumos, stat mult cu copilul pe afara. Acum suntem la Bucuresti la fini pentru cateva zile.

Mirela, Riana sta in carut dar doar daca ma plimb cu ea, daca ma opresc vrea jos. Apropo, in legatura cu suncutele, eu ma duc la sala de saptamana viitoare, daca iti faci putin curaj te astept si pe tine.

Eu ii dau zilnic banana, pentru ca alt fruct accepta mai greu...am combinat-o si cu legume ca sa le manance. Noroc ca nu are probleme cu constipatia.

Am si eu o intrebare...La ce va referiti cand spuneti supa, zeama fara legume?

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline

Daca vrei ne putem intalni azi pe la ora 4 e bine ,acum doarme papusica mea
la biserica,in curte
noi vom fi acolo,te pupam Carla

va pup pe toate

DE Pasti

Nu am fost pe faza...cu iesirea, insa poate saptamana viitoare! Stabilim o zi!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Multumesc frumos pentru aprecieri!
Am pus si cateva www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070418&ctime=012218" target="_blank">filmulete superscurte si...fara sonor.
Va pup. Am plecat....in oras(am chef de...duca) cu bebeii in carut si....pe jos(eu). Sa vedeti ce cura de slabire fac eu pana in centru impingand carutul

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by ralu80

Mirela, Riana sta in carut dar doar daca ma plimb cu ea, daca ma opresc vrea jos. Apropo, in legatura cu suncutele, eu ma duc la sala de saptamana viitoare, daca iti faci putin curaj te astept si pe tine.
Am si eu o intrebare...La ce va referiti cand spuneti supa, zeama fara legume?

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

raluca din pacate eu nu am vointa pt a face sport. niciodata nu am avut. sunt f delasatoare la capitolul asta...
eu supa i-am dat-o de la inceput cu legume pasate, doar ca era de o consistenta destul de subtire cat sa treaca prin biberon largit un pic la tetina. niciodata nu am dat doar zeama aia searbada. am zis sa se obisnuiasca de la inceput cu legumele. a mers un timp, adik vre-o 4 luni de zile. acum nu mai vrea sa mai vada supa si nici nu i-am mai dat la biberon decat lapte, suc fructe si apa.
eu am intrerupt pt o perioada si sucurile de morcov+mandarina(de cand a avut rosu in gat nu le suporta, il iritau pe gat), dar le voi relua acum. am auzit ca cica dupa 1 an sucurile creeaza dependenta si ca vor trebui date cu moderatie, nu asa in fiecare zi ca acum, dar ca pana la 1 an e bine sa dai cat vrea copilul. si cica e bine numai dimineatza sa ii dai, ca nu s-ar da dupa-amiaza. ati auzit ceva de genul asta?

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

Multumesc frumos pentru aprecieri!
Am pus si cateva www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070418&ctime=012218" target="_blank">filmulete superscurte si...fara sonor.
Va pup. Am plecat....in oras(am chef de...duca) cu bebeii in carut si....pe jos(eu). Sa vedeti ce cura de slabire fac eu pana in centru impingand carutul

Lavinia
franturi din viata

lavi, sunt absolut superbi cum isi fac ei de lucru amandoi. abia astept sa stea si rares al meu in picioare sa fvedem ce nazbatii face.
iti urez multa forta la impins carutul. nu de alta dar banuiesc ca ai unul dublu, nu?

poze

Mergi la inceput

vai dariana ce frumoasa este gwendoline. abia acum am vazut pozele tale de paste.
vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Ce sa merg in oras, ca bate un vantttttt!!! Brrrrrr!Am tot crezut ca se potoleste, insa nimic si am zis ca mai bine ma potolesc eu -si.... m-am intors din drum. Eu stau in Trivale si ajunsesem pe coasta, pe deal, direct in vant cand am hotarat sa-mi bag mintile in cap si sa ma intorc.
Da , Mirela, asa e carutul lor.
Va pupam pe toate

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mersi Mirela pentru compliment,sunt dragute fetitele ca poti sa le inbraci si sa le coafezi ca pe niste papusi dar acum eu vreau un Baietellllll!!!
Chear ca bate vantul ,si tare de tot noi am fost la plinbare azi-dimineata ,la intalnirea bebelusilor francezi in fiecare joi dimineata,poate voi organiza odata o intalnire la mine inpreuna cu bebe francez si bebe roman,va intereseaza?Am vorbit si cu ele si au fost de acord sa fac o intalnire in jurul unei cafele,dar daca spuneti ca veniti veniti!Sunt nevestele farncezilor care lucreaza la Dacia si furnisori lor,sunt foarte cumsecade!

In rest noi suntem bine,si Gwendoline a avut o perioada cand nu vroia sa doarma dar si-a revenit acum doarme 3 ore si... in fiecare dupamasa.
Despre sucuri nu stiu nimic ,a mea nu bea decat apa si lapte ,sucurile ceaiurile nici nu vrea sa le guste,eu am auzit ca e bine sa se obisnuiasca doar cu apa ,sau cu sucurile naturale fara zahar,e mult mai sanatos.

DE Pasti

Mergi la inceput

vai lavinia ce scumpici sunt gemenii in carut!!!!!!!!!!!
dariana, nu stiu cand vom ajunge pe la tine, dar vom ajunge noi. deocamdata e tati in concediu si suntem supervizati de el, asa ca nu prea putem sa miscam in front. de luni incep masajul la piciorute cu rares care va dura probabil 10zile. cred ca cel mai probabil ne vom vedea dupa aceste 10zile. cat priveste intalnirea cu frantuzii, nu stiu ce sa zic. eu sunt VARZA la franceza!!!!!!!!!

poze

Mergi la inceput