Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 4
mirela0521 spune:
buna!
cred ca rares e pe calea cea buna. a dormit mai bine aseara (doar 2-3 treziri, dar s-a calmat mai repede decat de obicei). a mancat si ceva mai bine, dar i-am dat f moale ca sa nu il jeneze la gat cand inghite astfel ca i-am pus in biberon pt ca nu se putea da cu lingurita (curgea pe margini si murdaream toata bucataria). ieri l-am scos putin afara, dar astazi nu l-am mai scos pt ca vremea pare inselatoare. totusi face f moale cam ca o smantana (el care facea destul de tare, aproape constipat) si cred ca e de la ntibiotic. voi ce ziceti? sa fie de la el?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mayaione spune:
Mirela ia un
si de la noi pentru rares. Eu am patit-o cu Ana, de la antibiotic a dat intr-o diaree de care nu mai scapam. As fi vrut sa stiu dinainte de existenta Biotics-ului si nu mai trecea prin asa ceva. Asadar, da-i si biotics baby cat timp il tii pe antibiotic, reface flora intestinala, e special pentru asa ceva. Se dizolva un pliculet in laptic, scrie pe prospect. In spital ma innebunisera cu un mucilagiu de orez. Pana am aflat singura de Biotics si i-am dat dupa ce terminasem tratamentul. S-a refacut imediat. Si de atunci nici nu a mai avut niciodata probleme. Sper sa-ti foloseasca, inca odata sanatate multa!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
maya. mersi pt sfat. o sa ma interesez de el la farmacie cand mai cobor. probabil ca maine. o sa o sun si pe dr sa ii zic. oricum el nu face inca diaree. doar ca face moale (ca atunci cand era bebelus), ceea ce nu ii sta in caracter pt ca el facea f tare de la 4 luni de cand am schimbat formula. aproape constipat, cum ziceam. d-aia nu stiu daca sa ma bucur ca in sfarsit nu se mai chinuieste sau sa ma ingrojorez.
voi ce mai faceti? nu ati mai intrat de mult timp...
poze
lavyada spune:
Salutare mamici. Eu am fost ocupata zilele astea, am facut curatenie generala.
Mirela ii uram insanatosire grabnica lui Rares, nu te speria, totul va fi bine, ai sa vezi. Asa sunt copiii, trebuie sa ne obisnuim.
Gemenii sunt niste scumpi, ii pupam dulce.
Andrada s-a facut mare, are deja 5 luni. Mancam destul de bine, ne place foarte mult piureul de legume. Cu fructele nu prea ne intelegem, cu suculete nici atat. Are un zambet care ne innebuneste pe toti. Ne face sa uitam de toate greutatile prin cate am trecut. Ii multumim in fiecare clipa lui d-zeu ca ne-a dat-o.
lavyada - o mamica fericita
mayaione spune:
Stai linistita ca nu-l constipa daca il folosesti...sunt bacterii pentru flora intestinala, ii regleaza scaunul, fie ca e moale, fie ca e constipat. Doctorita s-ar putea sa nu fi auzit
. I-am mai zis unei prietene in Bucuresti, dar pediatra nu auzise de asa ceva si i-a interzis. E de la Ozone. O sa vezi ca scrie "adjuvant in tratamentul cu antibiotic", contine culturi vii de Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus bifidis.
Eu mai intru sa va citesc cand am timp, de scris ma apuc mai rar ca mereu intervine una alta, ma intrerupe Ana. Cand ma vede la calculator ia foc, vrea si ea sa dea in tastatura. O mai las cateva minutele, dar mi-e teama sa nu-i afecteze ochisorii.
Mie tot nu mi-a venit CM, o fi normal? Sunt 5 luni de cand am nascut si pauza. Plus ca am inca burtica, nu stiu cum sa scap de ea. Ceva idei?![]()
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
ainia spune:
mayaione probabil inca alaptezi. Eu stiu ca o sa-ti vina CM dupa ce termini cu alaptatul. In cazul in care nu mai alaptezi de ceva timp si nu ti-a venit, poti face un ecograf.
Va pupam pe toate!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
mayaione cat despre burtica, ti-au cam trebuit 9 luni sa se faca maaare
, gandeste-te ca iti trebuie alte 9 luni sa sa faca la loc, mica![]()
![]()
![]()

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mirela0521 spune:
lavyada mersi pt urare si asteptam pozite cu printesa ta cat mai curand. esti harnica. eu nu am inceput inca. cred ca voi face pe ultima suta de metri.
maya cum ai facut-o sa ii placa legumele? rares le mananca doar la bibe, dar el mananca orice la bibe, nu face mofturi. doar asta este conditia sa fie la bibe si nu la lingurita...
si rares este innebunit sa dea in tastatura. si eu il las sa isi faca nebunia. cat despre ochi nici eu nu il las sa se uite. oricum el cand da in tastatura se uita in jos la ea, nu la monitor. si am cumparat si monitor lcd de cand a aparut rares tot ca sa nu isi strice ochii, iar toate televizoarele inclusiv tvtunerul l-am dat pe alb nergu si nu mai este interesat sa se uite daca nu mai vede colorat.
cat priveste burtica, nu stiu ce sa zic. cred ca gimnastica ar ajuta daca te poti tine de asa ceva. eu una sunt antisport. nu imi place miscarea catusi de putin, si nu fac si nici nu am facut vre-odata. mie mi s-a mai retras burta. mai am ceva ceva, dar deh daca nu o ajut cu nimic nu dispare complet de la sine. plus niste sunculite care atarna inestetic pe laterale. de vergeturi nu mai vorbesc ca am fesele pline inca dinainte de sarcina.
dupa ce am nascut mama ma tot batea la cap sa ma strang la burta, asa ca pe la 2 luni m-am infasurat cu o burtiera pt o perioada scurta (cred ca nici o luna). nu stiu daca a avut efect. cred ca ar fi trebuit facuta manevra asta imediat dupa nastere dar ma durea asa de tare epiziotomia ca nu mi-a ars sa ma mai strang cu ceva.
eu am slabit de la oboseala si stres, desi aproape lunar am luat multivitamine si calciu ca sa nu pic ca o epava. mai am vre-o 3 kg de dat jos din cele 19 luate in sarcina. eu zic ca vei slabi cand organismul va fi epuizat, ceea ce nu e de dorit insa. daca nu iti place sportul ai putea sa incerci sa tii o dieta sau macar sa renunti la paine, dulciuri, sucuri, la masa dupa 6 seara. sfaturi sunt multe si cred ca toate le cunoastem f bine. mai greu este sa le aplicam. eu cel putin sunt dezastru la capitolul asta. nu am fost niciodata in stare sa tin o dieta mai mult de 5-6 zile si atunci numai la mancare ma gandeam asa ca nu dadea niciodata rezultatele asteptate. ba chiar puneam 1 kg uneori.
despre menstra, nu stiu. mie mi-a venit dupa 2 luni cand a inceput si lactatia sa fie pe terminate. are legatura si cu asta. daca inca alaptezi nu este semn prea ingrijorator. cel mai bine este sa faci si un control. si eu mi-am promis ca ajung la unul insa timpul nu imi este deloc favorabil, si delasatoare cum sunt eu de obicei...
dariana, nu mai putem ajunge la tine astazi. am zis sa mai amanam pana se face rares bine complet. are o transpiratie lipicioasa si tare mi-e frica sa nu se agraveze. sper ca nu te superi daca amanam.
poze
lavyada spune:
Buna dimineata fetelor. Am o stare foarte ciudata, ma enerveaza vremea asta care nu se mai incalzeste. Cu curatenia sunt aproape de terminare.
Despre kg. in plus, eu am revenit la greutatea dinnainte de a ramane insarcinata. Am slabit mult la inceput, cand alaptam.Am ramas doar cu putina burtica, care sper sa se traga.CM mi-a venit dupa ce nu am mai alaptat.
Mirela cum se mai simte Rares?
lavyada - o mamica fericita
mirela0521 spune:
lavyada, bravo tie ca ai dat jos totul. mai ales in perioada asa de scurta, nici 5 luni de zile. esti o fericita. dar cu dimensiunile cum stai? intri in hainele de dinainte? ca eu inca nu. cred ca anumita parti: coapsele, fesele si burta nu au slabit cum trebuie. cred ca doar gimnastica m-ar ajuta la asta. dar cum sunt o LENESA...
de rares nu stiu ce sa mai zic. credeam ca e pe drumul cel bun, dar are o transpiratie rece si lipicioasa
. aseara a fost si mai marait putin. au venit niste prieteni in vizita, ea fiind gravida in 8 luni, si a tot plans rares in cateva reprize cand o vedea de ziceai ca vede pe Bau-Bau. nu stiu de ce. sotul zicea ca probabil se sperie de burta ei mare, dar nu imi vine sa cred ca asta este motivul. si noaptea m-a marait ceva mai mult decat noaptea anterioara. astazi tot marait este. nu stiu ce sa mai zic. si antibioticul asta pare sa fie pe sfrasite
. a ajuns doar pt 3 zile se pare. o sa o sun pe dr sa ii zic ce si cum. poate ne mai da unul in plus sau nu stiu ce e de facut. poate ca nu is-a facut asta efectul. el se tot trage de ureche, in special de cea stanga. cred ca il doare mai tare aia. offffffffffffff ca asa de suparata sunt. nu am chef de nimic, am o stare de jale. as vrea sa ii iau durerea cu mana sa ma doara pe mine, nu pe el!!! el e prea mic ca sa sufere, ca sa indure durerea...
poze