Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna
ma treceti si pe mine pe lista
chiar daca nu sunt inca pitesteanca, dar la cat de des vin ...as putea spune ca sunt
deci, am doua fetite Maria Teodora 26 dec 2001 si Maia Andreea 28 nov 2006.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

mirela, tratamentul isi va face efectul cam in 2-3 zile
se va simti mult mai bine, dar e imp sa-i dai antibioticul pana la capat, chiar daca e bine si pare sa nu mai aiba nevoie.
e destul de probabil ca veti sarbatori insanatosirea la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata pitestencelor.
Bun venit Anamaria. Te-am trecut in listuta si pe tine si pe flacaii tai. Deja ai baieti mari, ce fericita trebuie sa fii tu cu ajutor in casa. Imi place numele baietilor tai: bogdan are o semnificatie foarte frumoasa iar Tudor ii place sotului meu tare mult si daca vom mai avea un baiat vrea sa ii punem acest nume care imi place si mie tot mai mult pe zi ce trece si ma gandesc mereu la Tudor Chirila care-mi place f mult si atunci si numele imi place si mai mult. Sa iti traiasa flacaiasii.
Mirela ma dadusei disparuta? Am mai intrat pe net draga mea dar in fuga ca timpul este din ce in ce mai scurt si o ora parca are 10 minute de la o vreme. Nici nu stiu cum trece vremea: 3-4-5 ore pe afara, 2-3 ore prin casa cu curatenie si aranjat lucruri si spalat/calcat/mancare plus joaca cu Rares si nu stiu cum se face seara. Pupam si noi un Rary bolnavior, sa se faca cat mai repede bine. In ce priveste plecarea la munte eu zic ca sa o amanati un pic ca e cam devreme, chiar daca el se face bine, ar trebui sa il feresti cateva zile de vreme mai rece si vant. Offf, ce as mai pleca si eu. Abia astept sa se faca mai cald sa plec si eu. Al meu sot lucreaza prin toata tara si pleaca in fiecare saptamana de luni pana vineri. Imi este dor si mie de o plecare. Peste cateva luni mi-am planificat o plecare la Deva, m-a invitat cineva pe acolo. Sper sa tina invitatia pana atunci. Abia astept!!!
Mai fetelor ce va invidiez ca ati fost la Babyexpo. As fi vrut si eu sa ma duc, dar .... nu as fi putut sa plec cu Rares, ca este cam micut sa il car atata drum si apoi si pe acolo prin aglomeratie. Cu mancarica ar fi fost f simplu ca el inca bea numai tzitzi de la mami. Dupa pasti o sa incepem si noi diversificarea. Mai avem un pic. Chiar sunt curioasa daca ii va placea mancarica, mai ales cum gatesc eu. Tati a fost de la inceput fermecat de veleitatile mele culinare, acusi nu ca ma laud, dar imi place sa cred ca sunt o buna gospodina. Din pacate de cand am ramas gravida si nu am avut voie saa fac efort mi-am cam pierdut antrenamentul. Dar asta nu se uita.
Am vazut caruciaorele noi si mi-au placut tare mult. Iar pretul ce pot sa spun...In comparatie cu cat am dat eu pe al nostru.... Dar eu ma bucur ca l-em luat. Rares doarme f bine in el, tinand cont ca el doarme mai mult afara. Asa ca nu imi pare rau. Iar folia de vant si ploaie face toti banii.
Am vazut si gemenusii jucausi. Doamne ce frumos o fi sa ai doi dintr-un foc, dar si ce greu. Eu deja m-am cocosat cu unul...
Noi suntem bine sanatosi, mai mult rares mai putin eu care am niste dureri de genunchi si de spate ingrozitoare. O fi fost si vremea de vina ca si operatia m-a cam durut. Ma simt ca o epava. Dar fericita pana la infinit. Cand il vad pe Rares fericit ma simt implinita.
Gata v-am lasat ca am scris o gramada si aud ceva zgomote prin dormitor, semn ca mi s-a trezit gandacul.
Pupici la toti bebelusii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mihaela, scuze dar de tine uitasem. Gata! te trec in listuta. Cum sa nu! Bine ai venit si tu printre noi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline

Buna fetelor!!
Vad ca ati fost active!!Eu am fost foarte ocupata zilele astea si inca sunt,dar nu am uitat de intalnire, va invit joi acum sa spuneti cand dimineata sau dupamasa,asta depinde de bebelasi vostri ce program au!
Noi suntem bine nu mai suntem bolnava si nici nasucul nu mai curge.Totul merge bine.
Mirela: multa sanatate la Rares!!

Gwendoline

Noi o sa ratam intalnirea asta, ca plecam la tara azi, dar la urmatoarea daca nu mai apare ceva, sigur venim.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

deja cred ca antibioticul isi face efectul pt ca rares doarme de 3,5 ore, ceea ce nu s-a mai intamplat de cand era bebelus mic mic mic. in gereral el abia doarme cate o ora legata, si aia chinuita (se trezea de 2 ori si il ridicam in sus si il plimbam putin pana il puneam din nou in patut). aproape ca ma si sperie somnul asta. am dat statia la maxim ca sa ii aud respiratia. la un moment dat am crezut ca e defecta!!!! iar dupa 3 ore deja intrasem in panica si mergeam din 5 in 5 min sa il controlez ce face. asa ca acum sunt cu el aici ca nu mai am stare sa stau la panda... asa ca acum sunt la calc si scriu!

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

am uitat sa multumesc tuturor pt urarile de insanatosire. sper sa scape repede ca am pus atata suflet ca ma simt f obosita desi e doar marti!!! deocamdata mergem pe tratamentul asta dat de dr lui. eu sper sa isi faca efectul in timp util si sa scape fara injectii.
la munte nu stiu ce sa zic... nu ma trage sufletul sa merg deloc, dar sotul insista sa mergem pt ca am mai refuzat o data invitatia acestor prieteni (atunci lucram de zor la referat pe care profu nu l-a citit nici pana in ziua de azi, iar eu am muncit la el de mi-au iesit ochii din cap). stiti cum sunt barbatii, nu se panicheaza atat de tare ca noi femeile cand sunt copii bolnavi. sa vedem pana la urma ce vom face. el zice ca sa mergem si sa ramanem pana luni si sa plecam de la busteni direct la bucuresti la control cu rary.

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gwendoline

Buna fetelor!!
Vad ca ati fost active!!Eu am fost foarte ocupata zilele astea si inca sunt,dar nu am uitat de intalnire, va invit joi acum sa spuneti cand dimineata sau dupamasa,asta depinde de bebelasi vostri ce program au!
Noi suntem bine nu mai suntem bolnava si nici nasucul nu mai curge.Totul merge bine.
Mirela: multa sanatate la Rares!!

Gwendoline

dariana, sa vedem cum se va simti rares joi si venim.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Bun atunci ramaane pe joidimineatasa zicem pe la 10h
Adresa mea:in Gavana 3Strada Antim Ivireani langa biserica urcati pana sus la penultima casa inainte de blocul albastru!!

Sper sa veniti

Gwendoline

Mergi la inceput

ok dariana. mai vb noi pana atunci. pupici

poze

Mergi la inceput